klarus 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 mi mamo pa sonček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 mi mamo pa sonček jebeš sonček, če mam nou stou Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 ti verjamem ej kaj pomeni, če pade njegov jupiter na moj merkur in njegov uran na moj pluton Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 zavidam...120 na uro ...Mihec za nov stolti ga že pošiljam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 sposodi si knjige od regovca....ta ma zlo zanimivo in na izi razlago Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 ej kaj pomeni, če pade njegov jupiter na moj merkur in njegov uran na moj pluton pluton in merkur bosta definitivno najebala, če se kaj takega zgodi http://www.smeski.com/razni/razni/tractor.gif Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 pluton in merkur bosta definitivno najebala, če se kaj takega zgodi http://www.smeski.com/razni/razni/tractor.gif no povej razlago Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 če jo imajo pri nas ti jo jst vzamem... ker je tale zadevica kar draga, če si jo iz druge knjižnice sposodiš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Mihec smeška sem že "maznla"...a ti se zpoznaš kaj na astrologijo tko k silka: po svoje si razlagam. zej sem sred updejta simbolike, tko da do takrat Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 ja le poglej če jo imajo... moram v teh dneh robo nazaj spravit... sem že v zamudine - še, je bila ša vsaj noč znosna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 moja rita je en mal bolj mišičasta,....na mnogo daljših nogah,....in pas je mnogo ožji,......aja, pa lasje so črni, gostejši in do pasu.......Sn vedu Nem mogu več spat ....če boš dala fotko gor. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Sn vedu Nem mogu več spat ....če boš dala fotko gor. ja viš.......sem še preslabo fotko prlimou Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Zaj pa si zamisli, da tako v lajf srećaš, pol pa da je še celo prijazna, prijetna.........al celo tud pametna Si peeeeeeeeeeečen Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Zaj pa si zamisli, da tako v lajf srećaš, pol pa da je še celo prijazna, prijetna.........al celo tud pametna Si peeeeeeeeeeečen http://www.smeski.com/razni/razni/aleluja.gif Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Zaj pa si zamisli, da tako v lajf srećaš, pol pa da je še celo prijazna, prijetna.........al celo tud pametna Si peeeeeeeeeeečen kakšno srečo imaš ti ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 A to, da pa sn luškan, pa pameten, pa zanimiv, pa vznemirljiv, pa nagajiv in šaljiv, to pa mi ni nič pomagal al kako? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 to bi morala pa koga druzga povprašat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Ti kar jaz s prve roke povem..... Sam vse glede žensk zgoraj omenjeno brez nežnosti in topline je premal......da bi bil pečen. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 si imel pač to srečo in si pečen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Dannnnnnnnnnn a je luna še v sco tele tipčke tlele neki premetava no ... sej mene tud Klarus, tist neki razložijo tud na astrodienst sm zadnjič skor doktorirala iz une strani "The conjunction of Sun and Venus in the composite chart is one of the strongest indications of a love relationship between two people" Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 ...dober, no, naj bo, pač ti vse moje oh in ah lastnosti z eno besedo poimenuješ "sreča". Ni čudn, da majo repki tolk postov, ko jim tko zagnano pomagamo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 juhu fasnga doma, spet se mo nažiral čike sm pa pozabu, matr.... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 pol pa še hitr nazaj do štacune al pa do prve trafike..brez je kriza Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 pol pa še hitr nazaj do štacune al pa do prve trafike..brez je kriza oh ni panike......ekstra sam za čike pa še nkol nism šu od doma jih bom zej memgrede ubodu Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.