alef 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Dan... Mal pogledal za včeraj če sem kakšne traparije pisal... Kar v redu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 ...brez skrbi...si bil čist ok....sploh ne bi poštekali, da je blo tko hudo..... večeeeerrrrrr...... prebrala kaj vse se je dogajalo....js pa zdej končala z opravki.....zdej pa sol pa spat v banjo....zakon.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 čer...bla v savni pasal..sem se cmarla na ene 90° sekica je rekla, če sem nra, da tolk zdržim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 ...brez skrbi...si bil čist ok....sploh ne bi poštekali, da je blo tko hudo..... večeeeerrrrrr...... prebrala kaj vse se je dogajalo....js pa zdej končala z opravki.....zdej pa sol pa spat v banjo....zakon.... Sploh ni bilo hudo... Samo mal se finega delam... Je treba precej več kot je bilo da ne bi vedel kaj počnem... Pa tud če bi bilo, pa kaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 oh ni panike......ekstra sam za čike pa še nkol nism šu od doma jih bom zej memgrede uboduhm js tud ne..sem bla rajš brez Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Samo mal se finega delam... Je treba precej več kot je bilo da ne bi vedel kaj počnem... ....a misliš, da je kdo v to sploh dvomil...... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Čeeeeer škorpije....pa vsi azilanti.. Pestro dogajanje v gnezdu....ja, luna v škorpiji......ni, da ni,... Jeti, Klara, Ksenija...bejbe upam, da ko boste naštudirale, da bo padlo kako mnenje.... Alef je spet tisti stari alef,...kompleten....dušici se je uspelo znebit mačjih obiskovalcev....do naslednjič Amiska očitno uspela preživet leteči dan....pristala v mehurčkih... No pa Micku je očitno bolje,....fajn, viš da gre,.....navkjub "mukam" je life lep....al pa ravno zato, ga drugače gledamo in cenimo..... Mihaelos,..malce pozno, ..al pa ne , glede na omenjeno količino.....dober tek... Škoda, da ima dan samo 24 ur,......36 bi mi bil ljubši.... Nč, grem jest tud v oljne mehurčke..... pa na off Nočko vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 ja, da nam res tko pozn jedu sem si pa čajčk skuhov.....zej pa gasa....nove fajne knjige pršle Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 uff............tole branje pa ni naizi..........resna telovadba za moj abstraktni um...........je že kr mal zmatran.......ampak hudo,... hudo..... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 spet rajcanje potlej pa nič....kaj to bereš, da te je tok zdrmalo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Čeeeeer škorpije....pa vsi azilanti.. Pestro dogajanje v gnezdu....ja, luna v škorpiji......ni, da ni,... Nočko vsem to pa se dobro sliš, vsi azilanti malo travmatično odsotna pa nisem lih na tekočem, pa ne bi zdaj jamr tu noter, sam višek od viška pa morm povedat, bicikl so mi vkradli pa ne vem a naj jočem, al se naj smejem ziher ga je kak tovariš , ki je nujno rabil prevoz, druge razumske razlage ni al pa kak posebne sorte trčen zbiralec starih biciklov... pa Alefa sem zamudila, to je pa skor greh, tak da vse najboljše in obilo žlahtnih trenutkov in zdravja nu tud če je zamuda, velja, če nismo lih preveč picajzlasti, men je ratal tud s trimesečno zamudo zapit rojstni dan Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 spet rajcanje potlej pa nič....kaj to bereš, da te je tok zdrmalo the esoteric philosophy of love and marriage (dion fortune) čik pavza... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 hvala težko čtivo , niaš tu kaj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Čeeeeer škorpije....pa vsi azilanti.. Alef je spet tisti stari alef,...kompleten....dušici se je uspelo znebit mačjih obiskovalcev....do naslednjič Ne še povsem.... Nadaljujemo, samo malo manj intenzivno... Je bilo treba še kulturni praznik obdelat(moj godovni dan... )Bemu... ...pa tud nisem vedel da je tolk sodelavcev vodnarjev... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Juuutro Jh Lia, pismu,...ko bi pustil zadeve in stvari drugih na miru......nevzgojena derišta,.....sicer si bla pa enmal pogrešana.... Mihec, ti tud nobene mere ... nisem brala,....očitno te je "potegnila".... Klara, alef,....vsi ki pricapljate......dobro jutro.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 morgen Mihec, ti tud nobene mere ... nisem brala,....očitno te je "potegnila".... oja....super knjigica....potrdila in nadgradila (celo malenkostno popravila ) mojo teorijo...kar sem vedu že ko sem jo naročal....hudo, se mi je spet odprlo par novih pogledov dion me vedno znova navduši....a si brala kej od murry hope? ali kdo drug....jaz še nisem, ampak kar sem prelistal zejle njeno znanje pride zelo v poštev tud za študij astrologije, sklicuje se na junga ...sicer je pa bitje iz druge galaksije Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 dobro ste tole debato zaštartali že navsezgodaj..... .....sama radovednost me je....... lia....pa kje ti hodiš....dej tu pa tam prileti še v to galaksijo...... dans bla že pridna....fatiranje varianta....zdej mam pa mir.....pa delo na comp spet......nice.... silki.....gume bodo šle v pogon al ne..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 to pa se dobro sliš, vsi azilanti malo travmatično odsotna pa nisem lih na tekočem, pa ne bi zdaj jamr tu noter, sam višek od viška pa morm povedat, bicikl so mi vkradli pa ne vem a naj jočem, al se naj smejem ziher ga je kak tovariš , ki je nujno rabil prevoz, druge razumske razlage ni al pa kak posebne sorte trčen zbiralec starih biciklov... pa Alefa sem zamudila, to je pa skor greh, tak da vse najboljše in obilo žlahtnih trenutkov in zdravja nu tud če je zamuda, velja, če nismo lih preveč picajzlasti, men je ratal tud s trimesečno zamudo zapit rojstni dan Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 dans bla že pridna....fatiranje varianta....zdej mam pa mir.....pa delo na comp spet......nice.... silki.....gume bodo šle v pogon al ne..... ..... ...ja jest tud pridna......fatiranja pa nema,....ni časa, ne volje zato,....delo,...oja to pa na polno......pismu, pa še uživam, k "luknje" iščem...... ..Amiska, kokr kaže,....me delovna na polno grabi,.....tak, da bo gume telofon zamenjal.... ...sem imela namen dons frizerja it pogledat,....ornk grivo skrajšat,....me že betica boli od teže,....na, pa sem se zjutrej pr kavi u luft premislila,....se mi ne da dons na stolu ždet.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 No pa Micku je očitno bolje,....fajn, viš da gre,.....navkjub "mukam" je life lep....al pa ravno zato, ga drugače gledamo in cenimo..... O, silki Ne vem več gnjavu....si bom pa kaj druzga zmislu. Hm...kaj pa v uno temo o očeh si dala svoje oke gor? Ja, je bolje. Tko tudi jaz mislim, strelček itak tko misli.......večinoma Zdaj vse še lepše vidim, k pred tem Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 silki...striženje..... ....še dobro, da si si premislila..... ...bla s frendico na drinku.....še dobro, da ne za hudo dolgo....bi js tud kej na mački iskala jutri....je bil glih taprav filing..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 silki...striženje..... ....še dobro, da si si premislila..... ...bla s frendico na drinku.....še dobro, da ne za hudo dolgo....bi js tud kej na mački iskala jutri....je bil glih taprav filing..... ....jh, ne vem točno zakaj dober,....lohka govort kratkodlačnim... ....mačka ja,....pismu, pa telefon usposob,....mam že ta pet kofe na miz,...ti pa še istga sogovornika na "on"......oooo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 telefon usposoblen.....pokorno javljam..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Ja, je bolje. Tko tudi jaz mislim, strelček itak tko misli.......večinoma Zdaj vse še lepše vidim, k pred tem "borec?".....strelčevska domena?!,...ja al pa ne,....eh vseeno,....je pa "to" vsekakor za podpret,....in v vsakem človeku za spoštovat......fajn, da si "ga" našel... O, silki Ne vem več gnjavu....si bom pa kaj druzga zmislu. Hm...kaj pa v uno temo o očeh si dala svoje oke gor? ....ja vidim....strelc ja,........aja, a tud očesno temo premoremo?!...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.