Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Dan... x:Dx x:Xx xsrcx

:switz: :switz: x:Dx

Mal pogledal za včeraj če sem kakšne traparije pisal... x:Dx

Kar v redu... x:Dx x^x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:Dx ...brez skrbi...si bil čist ok....sploh ne bi poštekali, da je blo tko hudo..... :inocent: x^x x;)x

večeeeerrrrrr...... xDDx

prebrala kaj vse se je dogajalo....js pa zdej končala z opravki.....zdej pa sol pa spat v banjo....zakon.... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:Dx x:Dx x:Dx ...brez skrbi...si bil čist ok....sploh ne bi poštekali, da je blo tko hudo..... :inocent: x^x x;)x

večeeeerrrrrr...... xDDx

prebrala kaj vse se je dogajalo....js pa zdej končala z opravki.....zdej pa sol pa spat v banjo....zakon.... x:px

x:Dx x:Dx x:Dx x:px x8Dx x:o)x

Sploh ni bilo hudo... x:Dx

Samo mal se finega delam... x:Ix x:Dx

Je treba precej več kot je bilo da ne bi vedel kaj počnem... x^x x^x

Pa tud če bi bilo, pa kaj... :frog: :frog: :fool: xsuperx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Samo mal se finega delam... x:Ix x:Dx

Je treba precej več kot je bilo da ne bi vedel kaj počnem... x^x x^x

:wOOt: ....a misliš, da je kdo v to sploh dvomil...... :wOOt: ..... x^x x;)x

Čeeeeer škorpije....pa vsi azilanti.. xsrcx

Pestro dogajanje v gnezdu....ja, luna v škorpiji......ni, da ni,... xDDx

Jeti, Klara, Ksenija...bejbe upam, da ko boste naštudirale, da bo padlo kako mnenje.... x:)x :palec:

Alef je spet tisti stari alef,...kompleten....dušici se je uspelo znebit mačjih obiskovalcev....do naslednjič x;)x :palec:

Amiska očitno uspela preživet leteči dan....pristala v mehurčkih... x;)x xsrcx

No pa Micku je očitno bolje,....fajn, viš da gre,.....navkjub "mukam" je life lep....al pa ravno zato, ga drugače gledamo in cenimo..... :detelca: xsrcx

Mihaelos,..malce pozno, ..al pa ne , glede na omenjeno količino.....dober tek... xDDx

Škoda, da ima dan samo 24 ur,......36 bi mi bil ljubši.... xcivx x;)x

Nč, grem jest tud v oljne mehurčke..... pa na off x:px

Nočko vsem xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

uff............tole branje pa ni naizi..........resna telovadba za moj abstraktni um...........je že kr mal zmatran.......ampak hudo,... hudo.....
Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

Pestro dogajanje v gnezdu....ja, luna v škorpiji......ni, da ni,... xDDx

Nočko vsem xsrcx

x^x to pa se dobro sliš, vsi azilanti x:px

malo travmatično odsotna pa nisem lih na tekočem, pa ne bi zdaj jamr tu noter, sam višek od viška pa morm povedat, bicikl so mi vkradli :o|o: pa ne vem a naj jočem, al se naj smejem :inocent:

ziher ga je kak tovariš , ki je nujno rabil prevoz, druge razumske razlage ni x:o)x al pa kak posebne sorte trčen zbiralec starih biciklov...

pa Alefa sem zamudila, to je pa skor greh, tak da vse najboljše in obilo žlahtnih trenutkov in zdravja x:Xx xcheersx

nu tud če je zamuda, velja, če nismo lih preveč picajzlasti, men je ratal tud s trimesečno zamudo zapit rojstni dan x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:o|o: spet rajcanje potlej pa nič....kaj to bereš, da te je tok zdrmalo x8Dx x?x

the esoteric philosophy of love and marriage (dion fortune)

:mex: čik pavza...

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

Alef je spet tisti stari alef,...kompleten....dušici se je uspelo znebit mačjih obiskovalcev....do naslednjič x;)x :palec:

x:Ix x:Dx x:Dx xrolleyesx x:px x:px

Ne še povsem.... x:Dx x:o)x

Nadaljujemo, samo malo manj intenzivno... :palec: x^x

Je bilo treba še kulturni praznik obdelat(moj godovni dan... :eek: )

Bemu... :eek: xrolleyesx x:Dx ...pa tud nisem vedel da je tolk sodelavcev vodnarjev... x:px x:px x:px

Juuutro :U: >_>

Jh Lia, pismu,...ko bi pustil zadeve in stvari drugih na miru......nevzgojena derišta,.....sicer si bla pa enmal pogrešana.... x;)x xDDx

Mihec, ti tud nobene mere x:px ... nisem brala,....očitno te je "potegnila".... xDDx

Klara, alef,....vsi ki pricapljate......dobro jutro.... :U:

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

morgen xsrcx

Mihec, ti tud nobene mere x:px ... nisem brala,....očitno te je "potegnila".... xDDx

oja....super knjigica....potrdila in nadgradila (celo malenkostno popravila x:Dx) mojo teorijo...kar sem vedu že ko sem jo naročal....hudo, se mi je spet odprlo par novih pogledov :palec: dion me vedno znova navduši....a si brala kej od murry hope? ali kdo drug....jaz še nisem, ampak kar sem prelistal zejle :palec: njeno znanje pride zelo v poštev tud za študij astrologije, sklicuje se na junga :2src: ...sicer je pa bitje iz druge galaksije x^x

dobro ste tole debato zaštartali že navsezgodaj..... x:Dx x:Xx :palec: .....sama radovednost me je.......

lia....pa kje ti hodiš....dej tu pa tam prileti še v to galaksijo......

dans bla že pridna....fatiranje varianta....zdej mam pa mir.....pa delo na comp spet......nice.... x:px

silki.....gume bodo šle v pogon al ne..... :inocent: ..... x?x

x^x to pa se dobro sliš, vsi azilanti x:px

malo travmatično odsotna pa nisem lih na tekočem, pa ne bi zdaj jamr tu noter, sam višek od viška pa morm povedat, bicikl so mi vkradli :o|o: pa ne vem a naj jočem, al se naj smejem :inocent:

ziher ga je kak tovariš , ki je nujno rabil prevoz, druge razumske razlage ni x:o)x al pa kak posebne sorte trčen zbiralec starih biciklov...

pa Alefa sem zamudila, to je pa skor greh, tak da vse najboljše in obilo žlahtnih trenutkov in zdravja x:Xx xcheersx

nu tud če je zamuda, velja, če nismo lih preveč picajzlasti, men je ratal tud s trimesečno zamudo zapit rojstni dan x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx :palec: x:Xx xsrcx

dans bla že pridna....fatiranje varianta....zdej mam pa mir.....pa delo na comp spet......nice.... x:px

silki.....gume bodo šle v pogon al ne..... :inocent: ..... x?x

...ja jest tud pridna......fatiranja pa nema,....ni časa, ne volje zato,....delo,...oja to pa na polno......pismu, pa še uživam, k "luknje" iščem...... xcivx x;)x

..Amiska, kokr kaže,....me delovna na polno grabi,.....tak, da bo gume telofon zamenjal.... :sori: x;)x

...sem imela namen dons frizerja it pogledat,....ornk grivo skrajšat,....me že betica boli od teže,....na, pa sem se zjutrej pr kavi u luft premislila,....se mi ne da dons na stolu ždet.... x:((x xcivx

No pa Micku je očitno bolje,....fajn, viš da gre,.....navkjub "mukam" je life lep....al pa ravno zato, ga drugače gledamo in cenimo..... :detelca: xsrcx

O, silki x:px x:o)x Ne vem več gnjavu....si bom pa kaj druzga zmislu. Hm...kaj pa v uno temo o očeh si dala svoje oke gor? :inocent:

Ja, je bolje. Tko tudi jaz mislim, strelček itak tko misli.......večinoma x:o)x Zdaj vse še lepše vidim, k pred tem :2src: x:)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

silki...striženje..... :wOOt: ....še dobro, da si si premislila..... :switz:

...bla s frendico na drinku.....še dobro, da ne za hudo dolgo....bi js tud kej na mački iskala jutri....je bil glih taprav filing..... :vragec: x:Dx x;)x

silki...striženje..... :wOOt: ....še dobro, da si si premislila..... :switz:

...bla s frendico na drinku.....še dobro, da ne za hudo dolgo....bi js tud kej na mački iskala jutri....je bil glih taprav filing..... :vragec: x:Dx x;)x

....jh, ne vem točno zakaj dober,....lohka govort kratkodlačnim... x^x x;)x

....mačka ja,....pismu, pa telefon usposob,....mam že ta pet kofe na miz,...ti pa še istga sogovornika na "on"......oooo xcivx x;)x

Ja, je bolje. Tko tudi jaz mislim, strelček itak tko misli.......večinoma x:o)x Zdaj vse še lepše vidim, k pred tem :2src: x:)x x:Dx

"borec?".....strelčevska domena?!,...ja al pa ne,....eh vseeno,....je pa "to" vsekakor za podpret,....in v vsakem človeku za spoštovat......fajn, da si "ga" našel... :palec: xDDx

O, silki x:px x:o)x Ne vem več gnjavu....si bom pa kaj druzga zmislu. Hm...kaj pa v uno temo o očeh si dala svoje oke gor? :inocent:

:lol: :lol: ....ja vidim....strelc ja,........aja, a tud očesno temo premoremo?!...... :ermm: :huh: :lol:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...