Mihael 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 kdo se pa prepira? sem sam mal nestrpen včasih............pa še to nakonc k se mi že ne da več kot npr. ne da se mi še enkrat izpostavljat, da nisem nikjer napisal, da "ne repa dvigat" ok....grem knjigo brat....sem čist preveč nepotrpežljiv...za sploh pogovarjat se....čaubau Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Kolk enga blebetanja o kundaliniju bla bla bla se neki vn mečete kot da obvladate, tist k to obvlada se ne vleče po forumih ampak to dela ha ha ha Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Zdravo trobenta......si prišla samo to, brez vljudnostnega pozdrava povedat?......ali imaš kaj za dodat...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 nima veze................ ne bom več poskušal debatirat v gnezdu, pa mirna Amiska....mislm mirna bosna kaj mirna amiska.... ...pa sej fora s plutijem nima s tabo nobene zveze.....to je čist ena druga sfera..... ....zraven tega se kolkor vem, v gnezdu zmer lohk debatira.......res je neki narobe s štromom dans....al je to predhodni vpliv bližajočega retromerkurja....... ...komunikacije pa to..... trobila...hm...nezanimivo...... silki.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 strupki tolk akcije v gnezdu sem se komaj prebila skoz a se mogoč pomlad bliža neki me meče zadnje cajte sg...mej se max..... sem se imela hvala enako Opa kakšnega fenixa si je Mihael ubodu A je valkira že vidla K je to taka njena domena al je to na splošno škorpijska posebnost Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 ...hvala enako, dete..... pa za ostale strupke&co tudi....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 jutro druščina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 o ksenia.....jutro.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Morgen... Repki pokonci, štrom obvladan, vse v redu... Kundalini... Ste me mal prestrašil s tem...Enkrat probal, davno tega... NIKOLI več... Preskakovanje stopnic tud za luftarja ni... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Jutrček čist prezgodnja ura je tole zame bo pa krasen dan je bla taka zarja zjutraj do 1h zdržimo na šihtu pol pa uživancija dobr, da so ponedeljki tko na izi uživajte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Juuutro ...šibam na kofe...juuj, kr na kavno infuzijo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Juuutro ...šibam na kofe...juuj, kr na kavno infuzijo jutro silki jst bi tud kofe sm k en zombi zdejle Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 evo jst kuham kufe... pride kdo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Jutrček čist prezgodnja ura je tole zame bo pa krasen dan je bla taka zarja zjutraj do 1h zdržimo na šihtu pol pa uživancija dobr, da so ponedeljki tko na izi uživajte :xx!: Pri nas niso na izi... Je treba dokončat tisto kar ni ratalo čez vikend... Zato so šefi in majstri... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 silki pred kofetom tle..... ....uf...... .... js pa še kr znosno budna....trenutno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 evo jst kuham kufe... pride kdo?jst biiiiiiiiii sam si mal predeleč zdejle bo pa zihr pridišalo do tle :xx!: Pri nas niso na izi... Je treba dokončat tisto kar ni ratalo čez vikend... Zato so šefi in majstri... da bi ti hitrejš minil ponedeljek dobr, da pr nas ni tega, da bi kej od vikenda ostalo k ne bi to v ponedeljek rihtala jutro, Amiska Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 evo jst kuham kufe... pride kdo?pridem, če dobim čaj...kavo 90% skenslala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 tud čaj se da dobit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Sem spila dvojno,....pa bi še.... ....hecen dan dons,....zaspano,...pa niti ne tok zaspano, kakor možgansko megleno... Sg,...tis tud podobno dons naravnana... Jh Amiska,...pri tebi pa res redko pride infuzija v poštev........takrat pa dvojna... Morgen Alči.... .....pa da je tebe kej prestrašil,..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Sem spila dvojno,....pa bi še.... ....hecen dan dons,....zaspano,...pa niti ne tok zaspano, kakor možgansko megleno... Sg,...tis tud podobno dons naravnana... Jh Amiska,...pri tebi pa res redko pride infuzija v poštev........takrat pa dvojna... Morgen Alči.... .....pa da je tebe kej prestrašil,..... Saj sem enkrat že napisal... Mene lahko prestraši edino Alef... Pa traparije ki jih počne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 ne bom nič o traparijah...se distanciram in odvajam....vsaj za en čas..... ...še mal pa grem na čik in kapučin.....pritisk pada......bljek, fuj, fej....že spet bo dež....me že škrge srbijo....hudo aktivne letos pozimi....... ...... pozdravčke vsem...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 ....škrge srbijo???! .....ajoj, svašta .....naj ti sedeta kapučin in čik.... ...ja verjamem Alef,.....jest se tud ničesar ne "ustrašim",.....razen same sebe....včas,...ko kej tooomuch intenzivno ven "prpizdi".....pa se da tud v tem "gušt" najdt.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 ....škrge srbijo???! .....ajoj, svašta .....naj ti sedeta kapučin in čik.... ...ja verjamem Alef,.....jest se tud ničesar ne "ustrašim",.....razen same sebe....včas,...ko kej tooomuch intenzivno ven "prpizdi".....pa se da tud v tem "gušt" najdt.... Mal sprobat do kje se sme... Potem greš pa mal čez... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Mal sprobat do kje se sme... Potem greš pa mal čez... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.