Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

a veš kako se je strelca najlažje znebit - zapri ga v stanovanje, bo pobegnil skozi okno ;)

strelca se pa res ni problem znebit :8): sam vprašaš kaj v stilu "zakaj me nis včeraj poklical/kdaj boš mu cajt zame" pa bo hit odnesu šila in kopita :lol:

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.
Deli na socialnih omrežjih

ja pa tisto - a veš kako super nama bo skupaj, si predstavljaš, večino časa bova preživela skupaj, skupaj kuhala, pospravljala, hodila na sprehode... na pivo s prijateljem kar pozabi, zdej imaš mene, svojo največjo ljubezen, boš videl kako bom skrbela zate x;)x

ja pa tisto - a veš kako super nama bo skupaj, si predstavljaš, večino časa bova preživela skupaj, skupaj kuhala, pospravljala, hodila na sprehode... na pivo s prijateljem kar pozabi, zdej imaš mene, svojo največjo ljubezen, boš videl kako bom skrbela zate x;)x

:lol: exactly, to bi bla cela psihoza za strelca. pomoje bi se kr na hitrco poslovu :8):

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

strelca se pa res ni problem znebit :8): sam vprašaš kaj v stilu "zakaj me nis včeraj poklical/kdaj boš mu cajt zame" pa bo hit odnesu šila in kopita :lol:

xcivx x:Dx :palec:

a veš kako super nama bo skupaj, si predstavljaš, večino časa bova preživela skupaj, skupaj kuhala, pospravljala, hodila na sprehode... na pivo s prijateljem kar pozabi, zdej imaš mene, svojo največjo ljubezen, boš videl kako bom skrbela zate x;)x

:wOOt: :OO!: ...huda :icon16:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:Dx x:Dx

To lohk najmanj mal zaskrbljujoče postane za strelca....lahko tud panika x:Dx Ja, bemu, kaj pa vem, tko se ne izzide, garant. Že počas pogleduje proti oknu..... x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Dvomim, da so ti dečki bli strelci...... :inocent: :vragec: x:Dx

a po strelcih se obešajo al kako.... :o|o: xrolleyesx ....hm..... xscratchx ...nisem še vidla tega...... x:Dx x;)x

x:Dx ...ksenia, ta ti je fenomenalna........ x:Dx x:Dx x:Dx ..... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

a vidiš Amis, pa je šla zaroka po gobe x:Dx

to je isto kot da Leva grajaš namesto hvališ, pa ga kuješ v zvezde, če ti pa uspe da kakšna tvoja pripomba na njegov račun izzove smeh prisotnih si pa na konju ;) sej isto velja za nežnejši spol, samo me punce veljamo za bolj vztrajne ;)

to je isto kot da Leva grajaš namesto hvališ, pa ga kuješ v zvezde, če ti pa uspe da kakšna tvoja pripomba na njegov račun izzove smeh prisotnih si pa na konju ;)

:lol: ja če pa to narediš, si pa čist zmagov :palec: se živo spomnim takih trenutkov (in njihovih nadaljevanj) :lol:

:lol: :lol: :lol: :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Ojla xsrcx ... v leglu mamo že par dni ogenj v obdelavi x:Dx ... zgleda, da smo luft že predelal... o zemlji pa še nismo zgubljal besed x:Dx

....jao škorpije.... :lol: .......glede luftnih,......trdovratni,..na konc ti sam še nockout ostane.... x;)x >_> :lol:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

če ti pa uspe da kakšna tvoja pripomba na njegov račun izzove smeh prisotnih si pa na konju ;)

lev v takem primeru zarjove alpa zacvili (nedovršni glagoli bi bili seveda bolj na mestu)

strelec takoj pograbi puščico in ustreli nazaj

škorpijon taktično počaka na najugodnejši trenutek, preden zavihti svoj repek

vodnar se odzove s sarkazmom/cinizmom

rak razoroži z eno uglajeno subtilno moralistično opazko

dvojček potencira šalo na svoj račun, v naslednjem trenutku se pa že tebi smeje

ribica užaljeno/jezno protestira

oven se samo nasmehne in na hitro zamenja debato (v glavi jo je že prej)

tehtnica reagira z nečim neverjetno simpatičnim, da se takoj vsem prikupi (tistemu k se poheca je pa včas že skor mal žal, da se je)

o zemlji pa še nismo zgubljal besed x:Dx

kvaj to zemlja? :rolleyes:

zemlja: kozu, bik, devica, anje :vio:

z zemljo se skorajda ne družim. mam dost kozorogovo mami-sicer ona je dbest, ampak bo kar zadostovalo x:)x no pa še z eno bikico sem dve let hodu xcivx karma, jebiga :lol:

lev v takem primeru zarjove alpa zacvili (nedovršni glagoli bi bili seveda bolj na mestu)

strelec takoj ustreli puščico nazaj

škorpijon taktično počaka na najugodnejši trenutek, preden piči

vodnar se odzove s sarkazmom/cinizmom

rak razoroži z eno uglajeno subtilno moralistično pripombo

dvojček potencira šalo na svoj račun, v naslednjem trenutku se pa že tebi smeje

riba užaljeno/jezno protestira

oven te sploh ne posluša, je vmes že zamenjal debato (vsaj v svoji glavi)

japajade...lev nič ne cvili.....ampak se zna čisto lepo pošaliti na svoj račun in vedno v svojo korist :palec: pa velikokrat tudi misli ma kje drugje x:px

ško...ta je itak poglavje zase....zatežen, prepotenten in pameten, da mu kar škoduje x:Dx

ej zakaj ško ne zna pokazat iskreno čustev...pa se raj umakne...debil :inocent:

japajade...lev nič ne cvili.....ampak se zna čisto lepo pošaliti na svoj račun in vedno v svojo korist :palec: pa velikokrat tudi misli ma kje drugje x:px

ško...ta je itak poglavje zase....zatežen, prepotenten in pameten, da mu kar škoduje x:Dx

ej zakaj ško ne zna pokazat iskreno čustev...pa se raj umakne...debil :inocent:

xsmx

evo, sploh ni dolg trajal

cviiiiilll, roooaaar :lol: :lol:

x:Xx x:Xx x:Xx

xsrcx xsrcx xsrcx

... ja, itak... in to nej bi bil moj namen xrolleyesx ... sploh pa si ti pršla v leglo rjovet x;)x

....ne vem kva je misnla, da bo iz gnezda odnesla nepopikano kožo? :huh: no popraskal smo se tut x:Dx

spet čist ško fora xrolleyesx x;)x x:Dx

hihi :8):

aja tehtnico pozabu, dodau na spisek :D

to je isto kot da Leva grajaš namesto hvališ, pa ga kuješ v zvezde, če ti pa uspe .....

e vidiš....zato me levi niso nikol, ma ama čist nikol privlačili......durh marš sam hvalit to s sco dušico nekak ne gre skup..... :inocent: .... x:Dx

Skrajni čas za obisk optika...... :vragec: x:Dx x:Dx

pajade.....zadnjič k mi je preverjal dioptrijo je popušil....kaj pa ni hotu verjet, da "oko sokolovo vidi sve"..... xcivx x:px x:Dx ...sem ga sam vprašala, če mu še tekst na koncu panojčka preberem..... :fiju:

Bemu, težko bi mi kdo kej tazga prepovedal x:Dx x:Dx x:Dx ... pa kaj čem, če škorpijoni tooook fajn fore pravijo/pišejo x;)x x:Dx

sej zato pa hodjo vsi vohljat sem..... xOOx :P

ja to pa itak...v srce parajoče dobre fore :vragec:

paranje srca....kolkor vem tud obvladamo....sam na srečo nismo skoz na volji za kirurgijo....so še druge reči zanimive...... :rolleyes: xzobkox

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...