silki 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Dosta romantike, skidaj gače ...kolk jih pa ima???,.....a ni že pr Lii brez spodnjic ostal... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Nimam pojma... Jaz sem celo leto tak... se mi je zdelo, da obvladaš...... ...kolk jih pa ima???,.....a ni že pr Lii brez spodnjic ostal... ....vetrocvetka....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 ta pravo v lončku sem si pa včeraj sama kupila pol nej pa še kdo reče, da se babe ne znajdejo tud same Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 me zanima če bo pr men tud kej Najbrž ne k sem off the Market.Mam pa tud eno rožico v lončku sam mi cela kuhna smrdi :xx!: , da še jest ne morem zraven. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 pol nej pa še kdo reče, da se babe ne znajdejo tud same a ste dečki v to kdaj dvomli al kaj...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 jao...če bi bli še v RL tolk gobčni...kokr tuki goflate evo za Valentinovo enga http://www.mf.uni-lj.si/isis/isis99-03/html/srce.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 me zanima če bo pr men tud kej Najbrž ne k sem off the Market. V. Kaj je feministka?O. Je ženska brez dlake na jeziku, če pa jo že ima, je pa od njene kolegice. Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 jao...če bi bli še v RL tolk gobčni...kokr tuki goflate evo za Valentinovo enga http://www.mf.uni-lj.si/isis/isis99-03/html/srce.jpgma audi, sej smo....sam kakor kdaj in odvisno kaj počnemo...... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 ma audi, sej smo....sam kakor kdaj in odvisno kaj počnemo...... ..... v petek sem pa v N.gorici.....a bi en kofe zvečer???? te prideva pogledat s hčero? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 V. Kaj je feministka?O. Je ženska brez dlake na jeziku, če pa jo že ima, je pa od njene kolegice. A b rad kej povedu zdej A to ti kako men Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 matr ej sem probala lignj pa nisem vedla da je bil kamen notr(konica) pa sem si plombo zlomla zdej pa bo treba h zobarju Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 A b rad kej povedu zdej A to ti kako men sam prašam k ne vem Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Bejbe,...a veste kaj dela moški, ko sedi za mizo in gleda prazen list papirja?.... Bere svoje pravice! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Bejbe,...a veste kaj dela moški, ko sedi za mizo in gleda prazen list papirja?.... Bere svoje pravice! popravek: dela se da bere, da ni treba babe poslušat upsss...zej sm pa izdov Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 popravek: dela se da bere, da ni treba babe poslušat upsss...zej sm pa izdov ...aaa, sem mislila, da pa glumi videorekorder,.... .....naprej, nazaj,naprej, nazaj...eject! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 ...aaa, sem mislila, da pa glumi videorekorder,.... .....naprej, nazaj,naprej, nazaj...eject! bog je razmišljal a bi dal babam smisu za humor......pa jih je pol rajš nauču pomivat Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 kaj je to 4 pari nog in iq 40 4. dedi, ki gledajo fuzbal tekmo zakaj je bog naredu moškegazato, ker bibratir ne meore kosit trave Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 bog je razmišljal a bi dal babam smisu za humor......pa jih je pol rajš nauču pomivat ...seveda, red mora bit.....devica Marija je pa delitev dela uvedla...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 ...seveda, red mora bit.....devica Marija je pa delitev dela uvedla...... pejt ti rajš pomivat Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 pejt ti rajš pomivat ...sej sem že....vse psihe k so ble na dosegu roke,.....par dni lohka zdej zabušavam.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Ma jst ful rada pomivam ... na konc pa še zribam ... moški mozak, namreč idealno Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 za koga za tipa: da mu baba pomije + nudi spolne užitke Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Ma jst ful rada pomivam ... na konc pa še zribam ... moški mozak, namreč ...sej sem že....vse psihe k so ble na dosegu roke,.....par dni lohka zdej zabušavam.... ....mater ste u formi danes....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 ...ja brez dlake na jeziku.......ali pač? Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 za tipa: da mu baba pomije + nudi spolne užitke ...a s tem mu mozak zriba?.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.