Mihael 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 ...a s tem mu mozak zriba?.... itak. tamau mozak namreč tega lahko Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 in kje se v resnici nahaja TAMAU mozak? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 in kje se v resnici nahaja TAMAU mozak? good kveščn ....čak da vklopm tazgornga Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 a vidiš - Tamau pa Tazgornni izključena verjetnost da ni ista zadeva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 in kje se v resnici nahaja TAMAU mozak? ....v kratkem stiku... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 mislm, da sem dost jasno namignil, da sta to dve IZMENIČNI zadevi Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Človek nikoli ne more bit prepričan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 mislm, da sem dost jasno namignil, da sta to dve IZMENIČNI zadevi itak....je že stvarnik povedu, da je dal tipom krvi sam za enga....tako da je u bistvu vseeno kerga zribaš...v vsakem primeru so rezultati identični....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Človek nikoli ne more bit prepričan itak. ve kar gruntajte - vam saj ni dolgčas.........................med pomivanjem Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 ... a hlače si si že oblekel a toj že to? fertig? mal se še pomatrej Mihi, zdej sem pa že prepričana, da si želiš bit mal zriban... kaj če bi ti šel naslednič z nami na eno sco. kavico bom....enkrat, k sneg pobere.... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 oooj, kaj sem "prebrala",........da si hlače obleku,.........med pomivanjem.. ...no ja,....priznam, da nam popestrite life,.....pa dela ne zmanjka,.....ne pri eni, ne pri drugi glavi.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Tle v strupobrlogu, pa dogaja tolk, da sploh več ne dohajam. Sem hotla sam mal DonaSilki pozdravt hello inu vsi sodelujoči ostali. . Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 ... bemu, a je to kitajščina JA! in to brez podnapisov silki, sam da ti ni dolgčas Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 ooooo lady cosma...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 carji ste Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 oooooo lej jo .... živ cosma.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 amiska zate itaq ... a še koga daje spomladanska utrujenost? Jaz bi kar stoje zaspala.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 A se vam je čist utrgal... Tri strani v eni uri... Uživajte dalje, jaz grem delat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 A se vam je čist utrgal... Tri strani v eni uri... Uživajte dalje, jaz grem delat... strupki so utrgan že od nekdaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 strupki so utrgan že od nekdaj to se teb sam zdi Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 to se teb sam zdi to jaz vem.....četrt stoletja izkušenj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 z vsem dolžnim spoštovanjem, ostro oporekam, te informacije niso točne, ko sem jst zjutraj Mihija lubčkala je bil ta že brez gat,tak da ne bi blo nesporazuma.... po moje ga je levinja že ponoč slekla ...kolk jih pa ima???,.....a ni že pr Lii brez spodnjic ostal... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 no, nedolžnosti mi ni nbena vzela.... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 čudn škorpio če bi pa to vedla, te pa neb lubčkala da si mlad sem vedela, sam da si nedolžn o bog nas varji inoccent people spet v vrtič pa primary school Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 če bi pa to vedla, te pa neb lubčkala ja nč, pol pa dej lubčka nazaj. pa http://www.obzorje.net/images/rose.gif! o bog nas varji inoccent people spet v vrtič pa primary school ti vetrnica, ti! a ne gre le tko: bog nas varji promiscuous people http://www.smeski.com/razni/razni/Pop.gif Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.