alef 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Morgen strupki... Klarus ne se kregat, škoda energije... Boljš s kolom po glavi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 pa verjetn boste sred krega pozabil zakaj se kregate morgen na žalost ne prav sovražim to..resbog da res dubim uno službo..res si želim ker tu enostavno ne gre več škoda moje energije, da jo vlagam sem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Daaaan vsem skupi auuuu,....ja ludiii dan dons že,.kaj še bo.....matr cel vikend....... Pismu, Amiska.....vleče neki tale retrič ja...... Klara ...sicer pa fajn,...energije kokr češ,.......upam, da bo koža zdržala.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 na žalost ne prav sovražim to..resbog da res dubim uno službo..res si želim jo boš dobila, če je taprava zate ampak samo v tem primeru ker tu enostavno ne gre več škoda moje energije, da jo vlagam sem ne vlagaj več energije sem, ane....vzemi jo po liniji najmanjšega odpora ...sicer pa fajn,...energije kokr češ,.......upam, da bo koža zdržala.... jap ugodno... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 klarus..... silki.....noro....sem še brez komentarja.... .....a ti tud zdej ikonce menjuješ????....lepa mihael....haj Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 jo boš dobila, če je taprava zate ampak samo v tem primeru ne vlagaj več energije sem, ane....vzemi jo po liniji najmanjšega odpora bi bla..ker je to sanjska služba....res...sploh ker bi dala srce v to službo mah sej že delam, po liniji najmanjšega upora....čist Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 bi bla..ker je to sanjska služba....res...sploh ker bi dala srce v to službo mah sej že delam, po liniji najmanjšega upora....čist Da bi ratalo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Petek yeeeessss! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 silki.....noro....sem še brez komentarja.... .....a ti tud zdej ikonce menjuješ????....lepa ja no,....počak da se "nabere" za komentar..... ja no, sledim trendom v brlogu,....čedna a ne? ......pa še dostojna khm,...moja zvozlana, pa pomankljivo oblečena,..khm, ne vem če bi ravno na čednost vlekla..... Klara,... sej bo bejba Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 od kdaj se pa sco s čednostjo ukvarja..... ...bejbi, nehaj.....sem mela v zadnjih dveh dneh dost šok terapij....zdej pa še ti s čednostjo....... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 jao ja, bejba sori,....tovrstna pomankljivost je posledica guuuuužve,.....sem pozabila na ".......",.....sorči no,... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 o čednosti v gnezdu strupki pa obiskovalci, haljo Klarus za službo energije polno pomlad je mal sončka vsem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 tko, oddala sem naloge, kr bo pač bo (čisto neznačilno razmišljanje zame) upam, da je pokazano dost razumevanja za nadaljevanje, če ne bomo pa še mal tenstal ne da se mi kuhat... pa tko tamle jurčki dišijo.... pa tist regrat me jezi (verjetno bom šla res po 10 litrov vode, da ga operem) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 oj Amis kaj treniraš kake kate, a karate? ..... .... tko, oddala sem naloge, kr bo pač bo (čisto neznačilno razmišljanje zame) upam, da je pokazano dost razumevanja za nadaljevanje, če ne bomo pa še mal tenstal ne da se mi kuhat... pa tko tamle jurčki dišijo.... pa tist regrat me jezi (verjetno bom šla res po 10 litrov vode, da ga operem)sem se že zadnjič spraševala kakšne naloge..... ......regrat....se mi kr sline cedijo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 jao Ksenč,...regrat,...a je že??? ...še mal, pa šibam,.....ma sej tud jest nimam cajt,....ka če mi regrad ne... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 haha sestra mi bo regrat/d oprala in poslala nazaj... a mi velja a... jutri bo mmmmhuda stvar, če se ti cedijo sline, imaš voljo za pripravit, pa strupeno vodo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 a tako hudo je že spet pri vas, ksenia.... ....šit no.... glih dobro priplužila domov.....zdej sem pa v fazi "drop dead"..... ....pa z eno fajn dečvo se na brzino dobila na drinku.... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ne v lj...na provinci.... ...shotokan..... .....a ti si tud kdaj treniral karate....? bi ti z lahkoto to pripisala, namreč.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Hvala vam davkoplačevalci, da ste nam omogočili športni dan a hoč še krkol druzga??? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Čer! Že kdo slišal za zdravilca Stephena Turoffa? Mati je bila včer pri njemu, danes sem gledal posnetek.Delavnico z individualno terapijo organizira Breda z Bleda (www.bredazbleda.com). Že dolgo (par let kot se spomnim) je imela resne probleme z ramo.Kaj je tip naredil...Zabil eno kovinsko palčko v ramo, tok, da je nastala luknja, v katero je vtaknil klešče.Potem je malo rezal, malo kosti škrabal.... Bolečine praktično ni bilo, bolj neprijeten občutek kot kaj drugega.V eni minutki fertig.Nobene krvi, na koži se komaj kaj pozna. Rama je super, mati presrečna. Najdaljše operacije pri njemu trajajo 10 minut in sicer operacije srca, tumorov, ipd.Ko dela, je v transu, pravzaprav ni on; skoz njega dela eno visoko razvito bitje (en hud zdravilec). Jaz ga grem v ponedeljek "preverit" oz. mu bom kar zaupal svoje koleno. Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Kaj pa naprimer? športni weekeend Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 kva to... smučanje, plavanje al pohod a u pol 10 ponoč????use to Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Ojla ... gužva tole ... večeri v službi RES garala... dons smo mel športni dan... po več kot 10 letih stopla spet na smuče in... obvladala sem res no, prov hudo smučala ... uživala k pr norcih... čist nič pila (je blo včeri dost:inocent: ), ker sem skijala brez prestanka... gor dol, gor dol... ma komi čakam da grem naslednič spet ... zdej pa zjebotana...grem brat Hvala vam davkoplačevalci, da ste nam omogočili športni dan še kdaj, lubicasam de je blo fajn Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 500 Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 a že? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.