Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

čer Micki, čer.....lepo te ljubko nasmejanega videt.. xDDx xDDx

Dans sn dobre volje. Včasih je zanimiv kako se z ljubimi ljudmi znamo hiter skregat.......pa sam sn gobčno prepogost zlo direktn kar se sliš (verjetn mal tud je) preoster :o|o: , se mi dans to tud zgodlo z eno res fajn ljudino xsrcx ........sn mu pol že doma sms poslal.......ne jez se, si ful ok, sam težek pa tud.........in dobu odgovor.......sva si v sorodu, kajne :vragec: x:Dx No, fajn se mi je zdel, da nekak prekinjam eno famili tradicijo, skor že mal bolezen, imet rad in ne znat pokazat, izrazit..... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

:fiju: ...Micki....delaš preskoke.....fajn :palec: :palec:

jh,...pokazat sočloveku, čustva ali spoštovanje brez notranjih zadržkov ....in to na način, da te razume,..jh, tu je res potreben preskok v lastnih vrednotah

res fajn, da ti ratuje x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

heh...žur na ušesu bil pravi balzam....njami...kaj se men godi.... x:px ....sam pol je blo treba preklopit na taxi službo...... x:Dx .....zdej pa mal tle visim.....pa vas berem....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:blink: žur na ušesu? :huh: xnckrivx

:lol: :lol:

strokovna debata o budalštinah sogovornikov = žur na ušesu

(sogovorniki: softi+hardi (beri robocop)

x^x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

(sogovorniki: softi+hardi (beri robocop)

bemtiš nimam več unga smeška k se valja po tleh pa se reži....... xsmx ....sam še huj fora je pa to, da mi je glih dans zjutraj padla v taistem kontekstu beseda robocop....no, pol pa reči, če svet ni čuden kraj...... x:Dx x:Dx

pa bi res šla v maškare......mogoč si pa še kej zmislim...... xscratchx

Pismu Amis,...si me okužla,..s smejalnim virusom..... :lol: :lol:

ooooo how nice, silki....vsem nam želim čim več takih okužb....lahko ostane tud trajno...... x:Dx x:Dx x:Dx x:px

Mamice, upam da nista na drogi :sori: x;)x x:px x:Dx

dete, midve sva čist kul.....drgač je pa v osnovi za smejalni virus kriv pralni stroj...... x:Dx x:Dx x:Dx

sam ne mi spet rečt, da ne štekaš...... :sori: ....ma daj, mal se hecam....sej štorja je bla tud smešna.... x:Dx x:Dx x:Dx

Če je pa pralni strohj vmes, pol mi je pa čist vse jasn x:px x:Dx ... mah, že prej sem mal pogruntala za kaj gre... pa si nisem mogla kaj :inocent: x:Dx

x:Dx :palec: ...ja sej...otroci so naš ponos..... x:px ...ti brihta mala..... x:Xx

tuki tetika x:px ...kaj pa gre vse pod drogo... xnckrivx dons ma mladina nov seznam !

vse kar razveseljuje telo in duha..... :inocent: ...... x^x ....

dete, midve sva čist kul.....drgač je pa v osnovi za smejalni virus kriv pralni stroj...... x:Dx x:Dx x:Dx

Dete medve sva odlično,....brez drog,....pa asktestko odklopljene tud ne....(šteje povprečje)... :lol: :lol:

glede vešmašinke.....pa,.....joj nč :lol: :lol: :lol:

xsmx

jeti....včas se izkaže, da so predoziranja zlo kul....spucajo ventile....v klolkor jih ne zapacajo..... :inocent: .... x:Dx

ma jok, jeti....dej mal obrni zorni kot.....pol bo sam še en razlog več, za ponovno čiščenje..... :inocent: ...... x^x x;)x

Jeti,...nč,....sej imaš kake šibice,...če ne drugače pripali......ostank pepela je pa izi spihat.. x;)x xsrcx

:fiju: ...Micki....delaš preskoke.....fajn :palec: :palec:

jh,...pokazat sočloveku, čustva ali spoštovanje brez notranjih zadržkov ....in to na način, da te razume,..jh, tu je res potreben preskok v lastnih vrednotah

res fajn, da ti ratuje x:)x

Mah, familijarna tradicija je, se mi zdi, da se imamo radi, sam tega ne znamo pokazat, izražat.......Te pa se to prenaša iz rodov v rodove. Mi je pa zanimiv, da mi je dans nekdo kukal (po tem dogodku) po astrokarti, pa je reku dobesedn to......da bom poskušal preseči to.......uaaa.......spremenit familiarno tradicijo x:px . To neb blo slabo x:)x :palec: Očitno to tud zmorem, sam spomnit se morm x:Dx .........k tradicija je močna stvar. :xx!: x:o)x

K. Čapek

a tud požigalništvo bi se šli..... :o|o: ....hm..... xscratchx ......

pa ikonca je nazaj.... x:px

ok...bom ubogala x^x ...če bojo višje sile dovolile x:Dx

naj bodo višje sile "milostne"..... :palec:

a tud požigalništvo bi se šli..... :o|o: ....hm..... xscratchx ......

pa ikonca je nazaj.... x:px

smo se že šli,....zdej damo gmah...sam povemo, da deluje...temeljito.. xDDx

Ikonca je pa nazaj,.....k niste na uno nč čivkale,..... x;)x xDDx

Jeti, si pa dovoljenje vzem...brez polemike... xsrcx

Jh Micki,.....familjy tradicija je lohka včas neprijetno zabarikadirana.....vem, pismu če nazaj pomislim, je bila moja bojno vkopana.... xcivx x:)x

silki....ne morem pomagat....tale ikonca mi je ljubša.....sam sej veš, da se o okusih ne razpravlja..... xsrcx x;)x

taxi služba me še čaka....pa spokala bi se najraj spat......bom menda tud šla un arest gledat......sam k ne zdržim......tole čist predolgo pa prepočasi za moj okus......komu se pa da gledat nadaljevanke tolk let........ xcivx

:xx!: ...nak v žajfaste, pa čeprav jebačke nadaljevanke pa ne bom zjala....pih... :vragec: x^x xDDx

nočko xsrcx

Jh Micki,.....familjy tradicija je lohka včas neprijetno zabarikadirana.....vem, pismu če nazaj pomislim, je bila moja bojno vkopana.... xcivx x:)x

Starost mehča x;)x :vragec: Verjetno, po človeški nravi sodeč......ker si sam manj močan, lažje ranljiv..... x;)x

K. Čapek

jutro... moj prvi pogled na uro 5.33 in to je sedaj postalo že stalnica...

kolk je fajn ko ne zagledam več bakrenih žic...

pa tale kava je čist zanič... ena čudna pakunga je bla, bljek

grem čtivo pregledovat... razultat nalog še čakam, mam občutek da ne bo ravno za naprej it...

a so kakšni planeti tko postavljeni da so bolj obilne krvavitve napovedane za ta teden... mam zdelo prav sočno kletvico pripravljeno...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...