Ksenia 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 hm, rekli so da so lahko še nekak dve malce močnejše potem pa ne več in glede na to da jemljem tabletke in glede na to, da je druga in glede na to, da so neke čudne bolečine in glede na to da ne vem kolk je za njih normalno ma ne sej ni panike - bom videla kako bo tole potekal naprejsem pa že pridna navsezgodi, neki sem ful zoprnega dela pri administraciji sp uredila... fajn, še nekaj za mano... se mi je tamala včeri smejala, zgledam bolj noseča kot naša dečva, ki je v 4. mesecu... krucenal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 ojla, ta druge knjige še ni, tko da če to želiš, lahko kar pošlješ kurirja glede slikce, ni šans, Ksenč zelo nefotogenična... kar se pa šlaufa tiče pa hm... sej hm v bistvu je bolj balon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 valkira...mejta se max fajn..... dobrojutrodoberdan vsem sco in azilantom......... ....drugi čaj je na sporedu....pa še nisem čist zbrihtana.....madonca, drug vikend si moram pa fraj vzet....sej sem že ko robot....delo, delo, delo......pa nasopat se pošteno...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Juuutro vsem Cortig maškara....uživejta jeti, Ksenč.... Pismu, Amiska že čist živahna... jest pa še eno đezvo.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 silki in jeti...... jao....se vidi, da nisem še čist budna..... ....u bistvu sem hotla napisat naspat.........sam mogoč bi se pa dalo oboje....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Juuutro vsem Cortig maškara....uživejta jest pa še eno đezvo.... Jutrčk. Sploh ne vem kaj že skačem tu okol.... Glih gor dal.....džezvo....mogoč bi blš it nazaj spat, sploh k vreme vidm Haha, pa opazu sn prej, da sn mislo, da je amis men rekla, da sn "jeti" , v bistvu pa le skrajšava za jeternico Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Haha, pa opazu sn prej, da sn mislo, da je amis men rekla, da sn "jeti" , v bistvu pa le skrajšava za jeternico ....nekam se mi zdi, da bi tebe člouk težko z jetijem primerjal....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Upam, no Sam sn nekše smešne vun metal, pa sn mislo, da me zezaš..... Kava skuhana Kaj to neka čudna ekipna tekma na SP v skijanju? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 tekma....pojma nimam.....ne gledam nič.....kakšno kriminalko včasih.....so me zadnjič zasačli, da ne poznam nekega ministra....so fucking what......komot žvim brez njega..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Verjetno bl komot k bi.....z njim..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Verjetno bl komot k bi.....z njim..... ...to pa zihr..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Škorpice odoh ja u planine! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 jeti....včas se izkaže, da so predoziranja zlo kul....spucajo ventile....[/b]v klolkor jih ne zapacajo..... .... Nevarno za če se zapacajo... Najbolj jih kar odmontirat... Pa da gre direkt ven... Škorpije... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 strupki pa nestrupeni obiskovalci aj, uživej tud ti max,...."dišečka"... ... ja ja, dišečka uživaj hvala, bejbe Valkira, kolk je cortek tamal uživala ful smo se naplesali, načvekali tud ni manjkal pa fotr je bil navdušen nad uro pa sej drugač ne more bit, če smo jo mi izbrali celo nekej terana je ostalo tko da bo treba prečekirat mal pa dobit recept za teranov liker jutr pa kar na šiht namest, da bi bli frej kot se spodobi prvo pomoč mamo .. no, sej bo koristno, pol pa itak cel teden frej uživajte mal sončka pa +energije Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 teranov liker....no vzameš 1l terana, 1 litre ruma, cirka 2/3 sirupa(odvisno kako sadje vzameš, sam je borovnica najbolš) in 500 g zmrzjenega sadjavse skupaj zliješ v eno velko posodo, ki se da zapret...premešaš in maš po 2 dneh božansko pijačo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 o hvala, Klarus še brskat mi ne bo treba vem, da je božanska pijača, ja Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 moja verzija je taka hinavska drugače pa mes se zdi, da skuhaš rum s sladkorjem ene 2 dl ga daš, dodš vino, vanilojo, spet prekuhaš in jesam to pol nima nobenga alkota not Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 ....daaaaaaannnnn.... ....uspela đezvi roč odlomt....bolš to k enmu tace.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 dolge tace ble na sporedu....uf.... .... tle pa zatišje....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 zato je pa v asociacijih živahno še dobra urca pa spet delat sem sanjala, da ti morem neki povedat..pa mi sploh ni jasno kaj bi blo to Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 grem na konert/opero od Bregoviča še faco gor ruknem pa šibamo fajn se mejte strupki Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 js bi tud uživi še za mene Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 teranov liker....no vzameš 1l terana, 1 litre ruma, cirka 2/3 sirupa(odvisno kako sadje vzameš, sam je borovnica najbolš) in 500 g zmrzjenega sadjavse skupaj zliješ v eno velko posodo, ki se da zapret...premešaš in maš po 2 dneh božansko pijačo Eee... ...kakšni so pa stranski učinki? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 ful je pitn..tak sladek..da se ga res ogromno spit....potem pa sploh ne veš kaj je blo....sam trofi te......ena kolegica, ga je za nov let veselo pila...no ene pol ure po polnoči jo je še sam zložltak da je to hinavska pijačka Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 se mi je zdelo ja hm, jst bi rabla pa neki tacga kot je serum resnice... bi bilo zanimivo - itak bi jst pila sladki refošk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.