klarus 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 ksenja kak lahka pije sladki refošk man je tak gruž :xx!: ne bla je vodnarka....sma ble dobre prijatlce, dokler ji nisem posodla večjo količino dnarja...pa se je spremenila v luft Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 okusi so različni ja - najhujše je prijatelju posodit denar, na koncu je sam užaljen, če ga spomniš da ti dolguje...tu pride prava cena prijateljstva na plan, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 okusi so različni ja - najhujše je prijatelju posodit denar, na koncu je sam užaljen, če ga spomniš da ti dolguje...tu pride prava cena prijateljstva na plan, ...ma ja no js sem ji dnar pustila, pa ji povedla, da js lahka brez zlo dobr shajam.....ona bo pa z krivdo bol težko in končala z njo dnar se mi bo že enkrat vrnu šlo je za 200€ Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 ....to me je spomnlo, da jst mal pogledam svojo tabelco posojil kkšnga bo treba za ušesa sicer pa ni take panike....mi kr pridno vračajo, sicer z zamudo ampak to sem vedu že vnaprej ne morem verjet....kako mi sadje tekne kar naenkrat! prov dišijo mi jabuka (kle na 2m)....jih ne morem nehat jest ....da kiwijev ne omenjam, pa banan.... upam, da tako tud ostane....pa da ratam presnojedec Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 ne bla je vodnarka....sma ble dobre prijatlce, dokler ji nisem posodla večjo količino dnarja...pa se je spremenila v luft kaj si pa pričakovala od Vodnarke drugo kot luft? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 ful je pitn..tak sladek..da se ga res ogromno spit....potem pa sploh ne veš kaj je blo....sam trofi te......ena kolegica, ga je za nov let veselo pila...no ene pol ure po polnoči jo je še sam zložltak da je to hinavska pijačka Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 prvi del "opere" živa katastrofa :xx!: tolk razočarana nad kšno predstavo pa še nisem bla krneki en dolgčas, samo razlaganje, namest, da bi se kej dogajalo pol pa še tehnika itak v k*** podnapisi (oziroma nadnapisi) ali ful prehitevali al pa ful zaostajali ... nobene mere pa lih tolk sm razumela, da sm vedla, da ne piše prov noooo ... je bil pa drug del tolk boljši sicer jst temu ne bi rekla opera, ampak je blo res fajn muska na nivoju, petje tud ... zgodba sama po sebi je bla dobra, ampak v prvem delu čist narobe predstavljena ... končni vtis sicer fajn, ampak najbrž ne bi šla še enkrat js bi tud uživi še za mene v drugem delu sem nočko, strupki Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 daaannnnnnn...... ....strupki&co........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 jutro pr ns še vsi js bi tud še..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 js sem pa se zbudila, ko sem šla na šihtpri -3 na piciklu bi se vsak zbudil Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 js sem pa se zbudila, ko sem šla na šihtpri -3 na piciklu bi se vsak zbudil ne vem, če bi se res......bi pa za ziher:¨#¨$¨""&"!/"/¨%¨$¨$#$#"&¨&¨...... pasje volje danes.... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 zamenjama vloge?js bom pasje volje..ti greš pa h zobozdravniku Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 sej bi res rabla zobarja..... .....o fak, pa še to..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 ...bemti pondelk Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 ponedeljek a ni lep dan?..zdele sm takoj enga na ignor dala, k mi je želodec skup potegnil mislm tu mač. ...itaq je malo bolj občutljiv, sem imela overdose z miškam Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 men je čist fajn dan....mogoč zato, ker sem pač čez vikend delala in nimam občutka, da je pondelk Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 ponedeljek a ni lep dan?Ne, ni :xx!: No, da vidm.....ja, zunaj pa je kar lepo, ja, sončk.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 vreme je lepo, ja.....to je pa tud vse....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Daaaan vsem po vrsti ....tempo spet v rdečih cifrah...mater kak spisek ...sicer pa v polni bojni opremi dons... aja vreme,....nimam pojma, menda je megla.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 sončka mamo za izvoz Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 sončka mamo za izvoz ja grem popravljen kolen špancirat Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 in kak je blo...hit povej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 škorpije mate pa res tak tempo, da se sploh ne upam sledit Mam eno vprašanje za Valči, kolk je bla tvoja kuhnja, če ni skrivnost, tko mal za filing me zanima V Lj imamo tut končno sonce, sem mal malco prestavil, da se bolj segreje in bo bolj fajn Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Jeternica, sej je sonček v knjižnici me druga knjiga čaka nekje naletela na zanimiv odziv moje prisotnosti, ampak škoda moje energije zanjo... prvi delavni dan za menoj, bomo še videli nadaljevanjea je danes kakšen jezen kažin na nebu? bemu najraj bi se ulila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.