janif 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Dobro jutro, dober dan ... neki sem zaspana dons... sicer pa kar produktivna... neki mi manjka ... mah to je težko tkole računat (različne velikosti, potrebe)... sploh pa jst sem dobila EWE kuhinjo 40% ceneje... za mislim da 4 metre (več več) sem dala 500 jurjev (brez mašin)... to je res poceni ... se da pa še cenej in seveda mnogo dražje ... greš v štacune in sprašuješ - zapisuješ Hvala, Valči , sem kr zadel cifro , no jst jo bom dal naredit pri mizarju, imam tako v obliki U, saj ta dražjo varianto (furnirano) sem že odpisal, tu mač keša, ta cenejšo še mal oklestim, pa bo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 ....$"#$¨"$&¨%/¨#%/¨#%¨#%....kr tako....za šport...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 ... mene pa druga plat te veličastne energije daje pomlad te daje.... ...kul.... ...mene pa ostale plati..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 vsi znaki so tuki (utrujenost, čiščenje in in... ) ...traktori, traktori... ??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 a što je tebi, bre ...ni bog ne zna... a cini mu se da bi i Freud digao ruke od mene... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 ja...traktor voz ..ja sej to sm prasu... eh, se vidi da je lubezen v zraku... ceprav men od teh trahtarjev se najbl po gnoju "disi"... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 ... sam da ne zadna plat Kje si... a te pokličem? al maš delo? še 15 min...pa grem..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 ... eee, nemaš statusa, nemaš love... itak, da bi Freud digao ruke ... kako služba?...ne povem... ker se tut oni niso nic povedal... konc mesca baje... ...do takrat pa uzivamo v sco poslih... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 ....$"#$¨"$&¨%/¨#%/¨#%¨#%....kr tako....za šport...... ...... Kar tako... Če rabiš vzemi, če ne pa daj naprej... Strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 in kak je blo...hit povej ja super...enominutno čiračare je pa en problemček ozdravljena noga je zej precej "lažja" od zdrave ne vem kva nej nardim, da se bo še ta leva tko fajn počutla Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 strupki kolk je fajn dan ful uživam zadnje cajte pa računam, da tko ostane oziroma, da je še en cajt tko ... pa nej še kdo reče, da ni pomlad... vsi znaki so tuki (utrujenost, čiščenje in in... ) seveda je pomlad pa diši že čist po pomladi ha, mi je celo uspelo avto posesat je blo že nujno potrebno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 kurc pa tak dan :xx!: mah Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 kurc pa tak dan :xx!: mah Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 kurc pa tak dan :xx!: mah se ne da dogovorit za drug termin? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 mal dvomim če drugega ne, sem dobla belo plombo po polovični ceni Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Kar tako... Če rabiš vzemi, če ne pa daj naprej... thx...vzela..... seveda je pomlad pa diši že čist po pomladi pa res diši že čist po pomladi...od vsega dežja, megle in oblakov sploh nisem utegnila opazit.....dokler ni zadišalo..... če drugega ne, sem dobla belo plombo po polovični ceni tud to je nekaj....viš, pa ni bil čist mimo dan..... grem delat naprej.....mal zmatrana..... valkira....ni blema..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 jutro strupki & co.....jutro dete..... tole men nč ne paše...sam bom zgurala nekak....ni glih, da bi se člouk pritoževal.....ajde radni narode....v pogon...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 You will probably encounter tension today between your personal needs and your public and professional duties. You may feel that you are being pulled in two different directions that are almost impossible to pursue simultaneously. Events that happen today emphasize the polarity in your life, so that you have to distinguish continually between "myself" and "them," subjective and objective, conscious intention and unconscious impulses, public and private. At its worst, this influence can be quite difficult, and you may feel as though everything were breaking down. It all depends upon how much you have de-emphasized emotion and feeling in favor of rational intellect. On the other hand, if your feelings and your conscious intentions have taken the same direction, this can also be a day of high energy and achievement. kak res Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Flancat!!! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Jutro vsem po prioritetnem spisku... ...velik "krofov",...predvsem pa dobro počutje želim Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 js sem jih ene 150 oblikovala...cigaret skadim in grem na peko Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 uh, pridna ma jest jih bom kr kupla tistih par za vzorc,.....ni časa, pa tud tok nismo sladkosnedni..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 za mene je pa tako packanje terapija me je že zadnjič prijatlca vpršala, kdaj bom slabe volje..da bom pol pekla kekse..ko se ji jih lušta Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 krofi...sej res....dans je torek.....uf, me ne ganejo, delam jih ne....lahko jih pa kupim.....tapridnim pa čestitke (kdor jih dela sam)...... he he...prioritetna lista..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.