ScorpioGirl 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Jutroooooooo a takle mate zjutri v Lj računam, da se sonček še pokaže sej res, dons so krofi sm pozabla čist, ne grem letos nikamor tko, posledično se ne mislim nč maškarat, pol pa kar pozabim .. pa še frej sem in pol itak nimam občutka za dneve ma, fajn se bomo meli tko al tko grem končno jezik luknjat dons računam, da ne bo to preveč vplivalo na moje govorne sposobnosti mejte se skrajno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 jih ni blo 150 ampak 145 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 kwa lepo zgledajo, čist taki kot morjo bit, s kranceljčkom Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 kje je pa tistih 5? ej jst se pa sam še smejim, ne moreš verjameš kolk ima nekdo problemov s seboj... očitno sodelujem v nekem spopadu, pa igrnoriram napade.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 sodeluješ aktivno al pasivno...... ..... ajd...grem nazaj delat.....mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 sej očitno moj ne odziv in dobra volja še bolj razkuri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 pa paše tudi ni hujšega, kot da zlobam pokažeš nasmešek, se ne daš sprovocirat..pa še kako usligico ji nardiš..kar je pa itak kot da bi jo na njuško..še bol boli..... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 sej očitno moj ne odziv in dobra volja še bolj razkuri prav jim bodi...."takle so si zbrali, zdej pa takle majo"....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 jp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 daaannn jih ni blo 150 ampak 145 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 o perešček....lej ga..... grem nazaj delat.....tale reč mi že pr ušesih ven teče....treniram potrpežljivost in vztrajnost.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 o perešček....lej ga..... grem nazaj delat.....tale reč mi že pr ušesih ven teče....treniram potrpežljivost in vztrajnost.... Videl krofe od Klarus pa flancate od Jeti... Zdaj imam pa jezik do tla pa oči na pecljih... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 jao....ti jih prvoščim cel pladenj...vsakih...... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Videl krofe od Klarus pa flancate od Jeti... Zdaj imam pa jezik do tla pa oči na pecljih... nakladač Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 ...aaaa.....in jeti je omenila čarobno besedo...... ...marš, grem js raj na trening.... valkira..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 nakladač Kaj nakladač? A ne vidiš? foušija vsak čas jih bom začela pečt ...moja maš-kurca ma tud jezik do talprej pa še za čaj pristavim ...pa rum poiščem ...aaaa.....in jeti je omenila čarobno besedo...... ...marš, grem js raj na trening.... valkira..... Katero od teh treh imaš v mislih? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 reniram potrpežljivost in vztrajnost.... k boš misnla da znaš... te loh stestiram Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Katero od teh treh imaš v mislih? ups....še pomislila nisem, da je več možnosti..... ..... ....mislila sem na zadnjo....ostalga pa ne komentiram...čeprav...... k boš misnla da znaš... te loh stestiram ..... ...... ajd...šibam na trenig....bolš se prešvicat kot pisat neumnosti..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 ups....še pomislila nisem, da je več možnosti..... ..... ....mislila sem na zadnjo....ostalga pa ne komentiram...čeprav...... ..... ...... ajd...šibam na trenig....bolš se prešvicat kot pisat neumnosti..... ......kr treniri... pa treniri... pa treniri jankotu gre pa na smeh Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 kr treniri... pa treniri... pa treniri jankotu gre pa na smeh ...zakaj se pa tolk režiš....viške energije mora človek ja pokurit..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 čeeeeer vsem imaš prav Amiska,....viške je treba skurit,....no včas tud "manjke" ....čeprav sumim, da je janko mislil na trening psihičnih mišic... ....no moji viški danes skurjeni,...manjke nisem opazila.... Valkira, dete,....jutri bo bolje,....vsekakor pa drugače.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 čer...... pa kaj zdaj...nimam glih filinga, da bi ble psihične mišice ven iz forme......glede na vse se odlično držijo....presenetljiva kondicija..... ...... hardi....se mi dopade un del o drugače..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 ja sej,...jest tud nisem opazila, ....da bi ti tovrstni mišični tonus uplahnil........nasprotno Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Čaw......rita misšičasta Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Hay Micki pozdravljen.....glede na drugo besedo v ljubkem pozdravu, predvidevam, da je na meni red, da odzdravim.... x Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.