Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

a da bi mal žleht ratala?

sej jutri grem na Noskotovo delavnico, mogoče se me kaj pametnega prime - je tema glih zame...

punce, mami je doma ;)

pa men je bolečina popustila, pa naloge sem dobila nazaj pa druge poslala... sem plidna ane x:Dx haha mogoče maš pa ti mars na moji veneri ;)

Deli na socialnih omrežjih

Ksenč pridna si ja :palec:

Ajajajaj bejbe,.....jest imam tud mars v strelcu (čist na začetku),....sam nej me vrag, če je scagan,....nak, ne bo držal....moj laufa k zmešan,.....tak, da kr druzga krivca poiščite,... x^x xDDx

Amiska itak :palec: x;)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

na 3.56 Venera na 5.54 Neptun - pa izbirajte x:Dx

jh, neptunsko maglo kloftat je brez veze,....pol raj venero,...bo prej marsa zbrcala, xcivx .....ma dej, vkup jih svež, pa ornk okol kepe,....bodo laufal vsi,...z maglo vred x;)x xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

na 3.56 Venera na 5.54 Neptun - pa izbirajte x:Dx

a na tolk stopinj strelca al kaj....?.....heh....pol mava skupno venero pa marsa v konjunkciji....sam kaj, k sva obe xx...kromosomsko gledano..... x:Dx x;)x .....(venera na 29st sco, mars na 7st strelca.....)

jh, neptunsko maglo kloftat je brez veze,....pol raj venero,...bo prej marsa zbrcala, xcivx .....ma dej, vkup jih svež, pa ornk okol kepe,....bodo laufal vsi,...z maglo vred x;)x xDDx

neptuna.... :huh: >_> :angry: ...to je sam na ignor za dat.....pa nucat ob posebnih priložnostih (slikanje, pisanje....)....drugač pa pod ključ, pa v švicarski sef.....baje so najbolš zastraženi..... :vragec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

klinc sej nekdo ima Marsa direkt na moji Veneri, pa nič ni haska - vse nekam v megli x:Dx no vidiš jst pam pa tam nekje v Sco marsa ;)

zdej pa dej tole v tretjo bajto pa smo tam kjer je delal rušado nekaj let Pluton...

likat se sprevljam že pol ure, naj me kdo brcne v tazadnjo...

neptuna.... :huh: >_> :angry: ...to je sam na ignor za dat.....pa nucat ob posebnih priložnostih (slikanje, pisanje....)....drugač pa pod ključ, pa v švicarski sef.....baje so najbolš zastraženi..... :vragec:

to pa ni res..ko ga sprejmeš ne dela več preglavic..vsaj men ne...ko ga pa rabim pa itak pride na pomoč x^x x:px

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ok, sej mi je res en fejst šaman rekel da imam zgoraj vse "jasno" tud dol pa vse v megli, ampak hudič me naj vzame če vem kako naj kakšen planet pokličem... razumem jih že razumem, sam na stikal pritisnit pa - bog se me usmili...

klinc sej nekdo ima Marsa direkt na moji Veneri, pa nič ni haska - vse nekam v megli x:Dx no vidiš jst pam pa tam nekje v Sco marsa ;)

zdej pa dej tole v tretjo bajto pa smo tam kjer je delal rušado nekaj let Pluton...

likat se sprevljam že pol ure, naj me kdo brcne v tazadnjo...

da nimaš ti tvojga marsa na mojem x:o)x al pa na soncu al pa veneri x:px x:Dx

mars 7 27' 6''

sonce 15 30' 17''

venera 15 56' 50''

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

np na 24 stopinji

sam kaj ko ma takšne bremzajoče aspekte

punce vesele nogice me čakajo, pa likalnik že kr v luft skače, likalna miza me pa na valček vabi...

smrk, jst sem se pa zasedela... greeeemmmmmm

da ne bom poslušala kakšnih očitnov doma zaradi vikend planov ;)

Strupki... x:Dx x:Xx xsrcx

Spet sama astrologija... x:Dx

Men za danes na Astrodienst piše da sem bolj za "input", za poslušat... :eek: x?x x:Dx x:Dx

Ta jim je dobra... :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

Kaj je z Marsom v Sco x?x :eek: x?x x:Dx

Jaz ga imam tud... x:Dx x^x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Kaj je z Marsom v Sco x?x :eek: x?x x:Dx

Jaz ga imam tud... x:Dx x^x

no sej...smo že ugotovili, da te to rešuje....živel mars v sco..... x:Dx xsrcx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Čeeer x:Ix

pisker sem si nekak spucala , ..sem že boljš volje... xcivx

sploh ni dileme, vse kar je v scrpiji ima sicer svojo težo,.....ni pa nič problematično......za razliko od outsiderskih pozicij... x^x xDDx

nočko xsrcx

pa za viruse in ostalo nebodigatreba :detelca:

Čeeeeeerrrrrrrrr strupki pa obiskovalci nestrupeni x:Xx x:px

kolk enga bluzenja je blo zdejle te dneve :inocent: x:Dx jezik že boljš x:px sej je blo vredn, dobr zgleda tole x:px pa še boljš bo, k se čist zrihta ... mal še boli :inocent: ugotavljam, kaj bi blo za jest z na frišn preluknjanim jezikom ... se mal matram s hrano :vragec: mal posta nečistprostovoljnega x:Dx

od Mihija zadnjega posta mi ne pokaže :C:

vidva pa konc kregov v gnezdu :vragec: xcivx x:Dx

nočko xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

dobro jutro..

mi lahko kakšen znalac odgovori na tole (amis v sanjah sem razmišljala da moram tebe vrpašat :)) - že nekaj časa sanjam osebe ki so mi karkoli v lajfu pomenile in al so ful resne, osorne do mene, al nočejo kontaktirat z menoj - danes je bil nekdo zelo prizadet in osoren - pa sem nekak odgovorila da je prva v mojem lajfu tamala in da ne bom se odločala med njo in drugimi, pa na eni rokometni tekmi sem bila, je v dvorani padal dež, ful je bilo vpitja, prepiranja staršev nasprotne ekipe, pa sošolke srenje šole so bile tam... no ja da ne omenim da sem zadnjič sanjala 9 novorojenčkov (svojih)

aja kaj sem včeraj pozabla povedat - sem al nisem? predsedniku naše ks sem omenila da bi prevzela področje ekologije - 5.3 imamo sejo - me zanima kako bom speljala...

vem da danes bo srečen dan, če ne dopoldne pa popoldne - zagotovo danes bo srečen dan x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...