Ksenia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 a da bi mal žleht ratala?sej jutri grem na Noskotovo delavnico, mogoče se me kaj pametnega prime - je tema glih zame...punce, mami je doma pa men je bolečina popustila, pa naloge sem dobila nazaj pa druge poslala... sem plidna ane haha mogoče maš pa ti mars na moji veneri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ksenč pridna si ja Ajajajaj bejbe,.....jest imam tud mars v strelcu (čist na začetku),....sam nej me vrag, če je scagan,....nak, ne bo držal....moj laufa k zmešan,.....tak, da kr druzga krivca poiščite,... Amiska itak Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 na 3.56 Venera na 5.54 Neptun - pa izbirajte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 na 3.56 Venera na 5.54 Neptun - pa izbirajte jh, neptunsko maglo kloftat je brez veze,....pol raj venero,...bo prej marsa zbrcala, .....ma dej, vkup jih svež, pa ornk okol kepe,....bodo laufal vsi,...z maglo vred Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 na 3.56 Venera na 5.54 Neptun - pa izbirajte a na tolk stopinj strelca al kaj....?.....heh....pol mava skupno venero pa marsa v konjunkciji....sam kaj, k sva obe xx...kromosomsko gledano..... .....(venera na 29st sco, mars na 7st strelca.....) jh, neptunsko maglo kloftat je brez veze,....pol raj venero,...bo prej marsa zbrcala, .....ma dej, vkup jih svež, pa ornk okol kepe,....bodo laufal vsi,...z maglo vred neptuna.... ...to je sam na ignor za dat.....pa nucat ob posebnih priložnostih (slikanje, pisanje....)....drugač pa pod ključ, pa v švicarski sef.....baje so najbolš zastraženi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 klinc sej nekdo ima Marsa direkt na moji Veneri, pa nič ni haska - vse nekam v megli no vidiš jst pam pa tam nekje v Sco marsa zdej pa dej tole v tretjo bajto pa smo tam kjer je delal rušado nekaj let Pluton... likat se sprevljam že pol ure, naj me kdo brcne v tazadnjo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 neptuna.... ...to je sam na ignor za dat.....pa nucat ob posebnih priložnostih (slikanje, pisanje....)....drugač pa pod ključ, pa v švicarski sef.....baje so najbolš zastraženi..... to pa ni res..ko ga sprejmeš ne dela več preglavic..vsaj men ne...ko ga pa rabim pa itak pride na pomoč Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ok, sej mi je res en fejst šaman rekel da imam zgoraj vse "jasno" tud dol pa vse v megli, ampak hudič me naj vzame če vem kako naj kakšen planet pokličem... razumem jih že razumem, sam na stikal pritisnit pa - bog se me usmili... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 klinc sej nekdo ima Marsa direkt na moji Veneri, pa nič ni haska - vse nekam v megli no vidiš jst pam pa tam nekje v Sco marsa zdej pa dej tole v tretjo bajto pa smo tam kjer je delal rušado nekaj let Pluton... likat se sprevljam že pol ure, naj me kdo brcne v tazadnjo...da nimaš ti tvojga marsa na mojem al pa na soncu al pa veneri mars 7 27' 6''sonce 15 30' 17''venera 15 56' 50'' Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 np na 24 stopinjisam kaj ko ma takšne bremzajoče aspektepunce vesele nogice me čakajo, pa likalnik že kr v luft skače, likalna miza me pa na valček vabi...smrk, jst sem se pa zasedela... greeeemmmmmmda ne bom poslušala kakšnih očitnov doma zaradi vikend planov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Strupki... Spet sama astrologija... Men za danes na Astrodienst piše da sem bolj za "input", za poslušat... Ta jim je dobra... Kaj je z Marsom v Sco Jaz ga imam tud... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Kaj je z Marsom v Sco Jaz ga imam tud... no sej...smo že ugotovili, da te to rešuje....živel mars v sco..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Čeeer pisker sem si nekak spucala , ..sem že boljš volje... sploh ni dileme, vse kar je v scrpiji ima sicer svojo težo,.....ni pa nič problematično......za razliko od outsiderskih pozicij... nočko pa za viruse in ostalo nebodigatreba Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ostalo nebodigatreba Evo mene Nočko Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Liz, liz, Micky! Si čist u škorpijah! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Liz liz? A to je zate oralc? Ahm..... :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Liz liz? A to je zate oralc? Ahm..... :xx!: Ne, liz, liz ti delaš? Se nadejaš česa? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ko ti obljubljaš ziher ne..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ko ti obljubljaš ziher ne..... Torej znajo kere bolš? No, poslušam! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ja. Ena temnolaska, ena rdečelaska, ena bjonda pa ena brinetka.......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ja. Ena temnolaska, ena rdečelaska, ena bjonda pa ena brinetka.......... Dober tek! Nej ti teknejo, taki ki vse po vrst me ne zanimajo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Vse po vrsti k hiše v Trsti Evo, pa smo se vrnil na temo, santos ma tam fajt...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Vse po vrsti k hiše v Trsti Evo, pa smo se vrnil na temo, santos ma tam fajt...... Si pa res otročji! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Čeeeeeerrrrrrrrr strupki pa obiskovalci nestrupeni kolk enga bluzenja je blo zdejle te dneve jezik že boljš sej je blo vredn, dobr zgleda tole pa še boljš bo, k se čist zrihta ... mal še boli ugotavljam, kaj bi blo za jest z na frišn preluknjanim jezikom ... se mal matram s hrano mal posta nečistprostovoljnega od Mihija zadnjega posta mi ne pokaže vidva pa konc kregov v gnezdu nočko Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 dobro jutro..mi lahko kakšen znalac odgovori na tole (amis v sanjah sem razmišljala da moram tebe vrpašat ) - že nekaj časa sanjam osebe ki so mi karkoli v lajfu pomenile in al so ful resne, osorne do mene, al nočejo kontaktirat z menoj - danes je bil nekdo zelo prizadet in osoren - pa sem nekak odgovorila da je prva v mojem lajfu tamala in da ne bom se odločala med njo in drugimi, pa na eni rokometni tekmi sem bila, je v dvorani padal dež, ful je bilo vpitja, prepiranja staršev nasprotne ekipe, pa sošolke srenje šole so bile tam... no ja da ne omenim da sem zadnjič sanjala 9 novorojenčkov (svojih)aja kaj sem včeraj pozabla povedat - sem al nisem? predsedniku naše ks sem omenila da bi prevzela področje ekologije - 5.3 imamo sejo - me zanima kako bom speljala... vem da danes bo srečen dan, če ne dopoldne pa popoldne - zagotovo danes bo srečen dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.