alef 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 ...ma kaj pa če bit u predalih na baterije..... ......baterije so za v uro....ta pa tako ne sme bit u predalu..... Marsikaj... Ne samo Gameboy... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Jutro... Tudi tukaj še vsi spijo... Perešček bil pa priden... Bil že ob osmih v Šparu, tankal, doma živino nafutral(mačke pa psa... )... Aja, brez cigaret sem bil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Jutro... Tudi tukaj še vsi spijo... Perešček bil pa priden... Bil že ob osmih v Šparu, tankal, doma živino nafutral(mačke pa psa... )... Aja, brez cigaret sem bil... janko tud veči del noči brau. bo tud po čike skoču.... mal kasnej... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 haj majči..... hello, Amis..... long time no see.... sicer, da te tkole pozdravljam po pol leta, a? Mi je kar nerodno sem res šlampasta Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 ojla strupkotimajica vesela da te spet mal berem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 eheheh..... kolk je lepo to, da te je kdo vesel Jez tut vesela k vas vidim Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Marsikaj... Ne samo Gameboy... svašta...najprej že to, da sploh mate nočne omarice.....pol pa še svakakve čudne stvari spravljate vanje.....pa še na baterije..... ..... Aja, brez cigaret sem bil... ...tud že šla po čike.....pa solato si nardila.....ostalo še pride na vrsto....delo, mislim.... hello, Amis..... long time no see.... sicer, da te tkole pozdravljam po pol leta, a? Mi je kar nerodno sem res šlampastaha...ne morš verjet....prejšnji teden se m se spomnila, da te že ful dolgo ni blo naokoli..... ...helou.... včeraj bil krasen dan......sam nedelje bi pa ukinla..... ......si bo treba pol morje kr u banji nardit pa bo bolš...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 svašta...najprej že to, da sploh mate nočne omarice.....pol pa še svakakve čudne stvari spravljate vanje.....pa še na baterije..... ..... A ti nimaš nočne omarce? Kam pa potem spravljaš tisto kar je na baterije? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 A ti nimaš nočne omarce? Kam pa potem spravljaš tisto kar je na baterije? dons pa ti presenečaš kuko da t ne kapne?skos je tam, kamr spada Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 A ti nimaš nočne omarce? Kam pa potem spravljaš tisto kar je na baterije? ....jest tud nč ne razumem tovrstne potrebe po nočnih omarcah.... ....sej lohka na sten visi,....kot okras....al ne?!,........ daaan,....jest tud pridna dons Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 pridne da ste pridne... jst pa kr nekaj bi meditirala, pa se z nihalom igrala, pa naloge reševala... zdejle se spravljam kuhat...rabim brco v rit da se spokam iz rutine lajfa.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 rabim brco v rit da se spokam iz rutine lajfa....bohvet a je perešček tole vidu ....jest tud nč ne razumem tovrstne potrebe po nočnih omarcah.... ....sej lohka na sten visi,....kot okras....al ne?!,........ daaan,....jest tud pridna dons o čem pa prouzaprou govorimo??? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 o nočnih omarcah in baterijah pa stenah pa ...a misliš da mi bo un dal brco v rit? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 o nočnih omarcah in baterijah pa stenah pa ...a misliš da mi bo un dal brco v rit?pomoje da ni taka pizda da t neb ustregu. sam prou ga boš mogla prosit kr se pa sten tiče, pa sam tih bot, k t je še mn jasn k men. bi mogla mal nazaj za ene dva dni pogledat, pa bajalico kej prašat, umes kej speglat pa tko... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 vibrator lahko tud na sten visi ga ni treba glih v omarico skrivat... čist tko na hitro... zdej grem pa anprej školjke pripravljat...potem grem pa peglat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 vibrator lahko tud na sten visi ga ni treba glih v omarico skrivat... čist tko na hitro...no.. ane? koj zravn obešalnika, k je ančka gor pa paz da se na spečeš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 veš da ne, bom trebušni ples zraven vadla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 veš da ne, bom trebušni ples zraven vadlakr dej ja... kr fajn nej te šraufa, če mislš školke jest Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 me nikol tralala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 pridne da ste pridne... jst pa kr nekaj bi meditirala, pa se z nihalom igrala, pa naloge reševala... zdejle se spravljam kuhat...rabim brco v rit da se spokam iz rutine lajfa.... bohvet a je perešček tole vidu o čem pa prouzaprou govorimo??? Videl... O čem govorimo? Zdaj pa tebi ne potegne... o nočnih omarcah in baterijah pa stenah pa ...a misliš da mi bo un dal brco v rit? pomoje da ni taka pizda da t neb ustregu. sam prou ga boš mogla prosit kr se pa sten tiče, pa sam tih bot, k t je še mn jasn k men. bi mogla mal nazaj za ene dva dni pogledat, pa bajalico kej prašat, umes kej speglat pa tko... vibrator lahko tud na sten visi ga ni treba glih v omarico skrivat... čist tko na hitro... zdej grem pa anprej školjke pripravljat...potem grem pa peglat Je šlo brez brcanja v rit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Videl... O čem govorimo? Zdaj pa tebi ne potegne... hehe... mi je potegnl. govorimo o tisti stvari na steni zraven ančke...ksenja ji prau vibrator... pa nkol nauš vedu kuko sm do tega spoznanja pršu, razn če nauš golfou pa ene dva posta nazaj poškilu, k te vidm da si kurba piu in to brez mene pa neki med nama, čist potih... pojma nimam kwa je vibrator. a ti kej veš? pomoje je to neki kukr obešalnik, k se ančko gor ubes. z grlom naprej. sam navem kwa majo baterije kle zravn Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 hehe... mi je potegnl. govorimo o tisti stvari na steni zraven ančke...ksenja ji prau vibrator... pa nkol nauš vedu kuko sm do tega spoznanja pršu, razn če nauš golfou pa ene dva posta nazaj poškilu, k te vidm da si kurba piu in to brez mene pa neki med nama, čist potih... pojma nimam kwa je vibrator. a ti kej veš? pomoje je to neki kukr obešalnik, k se ančko gor ubes. z grlom naprej. sam navem kwa majo baterije kle zravn A vibrator? x!x To na Trojanah nucajo ko krofe s cukrom posipajo... Da je bolj enakomerno posut... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 dobre asociacije Alef zadost sta že stara da bi lahko vedela...kaj te to je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 dobre asociacije Alef zadost sta že stara da bi lahko vedela...kaj te to je Za Jankota ne vem kolk je star... Ko sem pa jaz "gor rasel" so se pa tovrstne aparature še švercale iz Nemčije... Tako da nimam prav veliko znanja o tovrstni tehnologiji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.