Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

x:Dx x:Dx x:Dx dobre asociacije Alef x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

zadost sta že stara da bi lahko vedela...kaj te to je x^x

kwa prsluškuješ??? :vragec: :vragec: :vragec:

koza x:Dx x:Dx x:Dx x;)x x;)x x;)x

pa zgleda da nisva dost stara x:px x:px x:px

sploh pa sva pogruntala kwa to je. x^x tist za cukr potresat x^x no tko, da še ti zej veš x:)x x;)x

ej perešček... jes morm it. me prjatu klicu, da mu pridem klučavnico neki pogledat. pomoje bi rd en pir z mano spiu x^x tko da... zvizzzzzzzzzzz x:Dx x:Dx x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

Alef, očitno ni bila dost produktivna brca.... gledam tisti kup pa tko lepo počiva na sedežni da ga bom še mal pustila... veš kaj pa rabim brco za ven iz rutine ne pa za peglat... porkamotorka...

če boste pa že na Trojanah opazoval tist za cukr stresat se lahko pa še v dolino pripeljete (kolk sem jst dons pametna)

Alef, očitno ni bila dost produktivna brca.... gledam tisti kup pa tko lepo počiva na sedežni da ga bom še mal pustila... veš kaj pa rabim brco za ven iz rutine ne pa za peglat... porkamotorka...

če boste pa že na Trojanah opazoval tist za cukr stresat se lahko pa še v dolino pripeljete (kolk sem jst dons pametna)

Točn to...brco za Ven iz rutine...in pripravo za cukr posipat :2src: :inocent: :inocent: :inocent:

Ja, tisto si moraš pa sama dat... x:Dx x:Xx xsrcx

Saj ni tolk težko kot zgleda... x:Dx :palec:

Za peglanje se pa ne sekiraj... x:o)x

Tisti kup ti ne bo nikamor pobegnil... x8Dx :palec: x:o)x x:Xx xsrcx

V dolino... x?x x:Dx

Kaj veš, tudi to se lahko zgodi enkrat... x:Dx xsrcx

Točn to...brco za Ven iz rutine...in pripravo za cukr posipat :2src: :inocent: :inocent: :inocent:

x:Dx :vragec:

J*** ti, pa to je tolk enostavno... x:Dx xrolleyesx x;)x x8Dx

A ravno zato nekateri ne znajo? x;)x x:Dx xsrcx x:Xx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:eek: :eek: x?x xrolleyesx x:Dx

A ti nimaš nočne omarce? :eek:

ja kaj pa naj počnem z nočno omarco..... :wOOt: ...ura je na enem podstavku....baterije so pa v uri..... :inocent: x:Dx

....jest tud nč ne razumem tovrstne potrebe po nočnih omarcah.... xcivx :inocent:

....sej lohka na sten visi,....kot okras....al ne?!,........ :ermm: xDDx

daaan,....jest tud pridna dons x:)x

sto sreč...še ena normalna bejba.... x:px xcivx .....

melanholičen dan...začelo se je z oblaki.....zdej pa dežuje.....še to, da zunaj cvetijo žafrani pa narcise, me ni ganlo danes......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

....jest tud nč ne razumem tovrstne potrebe po nočnih omarcah.... xcivx :inocent:

....sej lohka na sten visi,....kot okras....al ne?!,........ :ermm: xDDx

daaan,....jest tud pridna dons x:)x

:eek: x?x

A omarica? x:Dx x:Dx x:Dx :vragec: x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

xyesx ponavadi xcivx x:px a ti nimaš omarce na steni obešene :wOOt: pa baterije seveda v omarco spadajo

x^x v tist za cukr posipat, če je slučajn treba kej posladkat x:px k budilko mam kar na tulifonu :inocent: x:Dx

aja, lep večerček, strupki pa azilanti x:Xx x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

xyesx ponavadi xcivx x:px a ti nimaš omarce na steni obešene :wOOt: pa baterije seveda v omarco spadajo

x^x v tist za cukr posipat, če je slučajn treba kej posladkat x:px k budilko mam kar na tulifonu :inocent: x:Dx

aja, lep večerček, strupki pa azilanti x:Xx x:px

Ne, pri men na stropu visi... x:Dx x:px x:o)x x^x

Baterije so pa samo v daljincu od TV... x:Dx x:Dx x8Dx

Pajade,....nebodigatreba kos pohištva, ki ničemur ne služi,.......naj ne bi,....no,.....vsebina je ponavadi pa itak za odpad,.....cccc,.....folk lohka antisexualnemigrenske tabletke, flajštre,....razne dioptrijske pripomočke,....itak z njimi ali brez ponavad madam ne najdejo,.......lohka kam drgam pospravjo,.....v smeti,....... x:px ,.....nak, ne rabim tovrstnih praholovilcev.....sladkosnedna pa nisem,......solato pa eno v hladilnik spravljam,....drugo pa, khm ne povem..... x;)x xDDx x^x

Pismu pridna cel dan,....nobenga off-a,....pa ludi dan jutri,...jh cel teden bo tempiran,....ajaj, a jamram?,...sem že nehala.. xcivx

nočko pa lepe sanje vsem xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

x:Dx x:Dx ...tole branje blo za posladek takoj zjutraj......sicer pa dežuje ko s kabla....pamal je snežilo vmes......planetni bluz začasno miruje.....teden bo pa itak norišnica....služba, pa še ostanki dnevov zafilani do petka......no prav.....sej se itak vse izide....več kot ne.... x^x x;)x

jutrooooo strupki & co...... x:Xx

Morgen... x:Xx xsrcx

Dež, pa mrrzlo... :xx!: :vragec:

Ampak v šporhetu že gori, imam še takega starega, na drva... x:px x:Dx :palec:

Pa voda za kofe je gor... x:px x:Dx

Morgen... x:Xx xsrcx

Dež, pa mrrzlo... :xx!: :vragec:

Ampak v šporhetu že gori, imam še takega starega, na drva... x:px x:Dx :palec:

Pa voda za kofe je gor... x:px x:Dx

do tkrt pa hitr gobc razkužit, da nauš puzabu x:px z obhajilom x^x

če bo šlo tako naprej, si bo treba še en čaj skuhat..... xrolleyesx :o|o: xcivx ...spi se mi....pa zebe me ............... :sori:

o perešček in presvitli janko.....sta tud na obisku.... xDDx :palec:

če bo šlo tako naprej, si bo treba še en čaj skuhat..... xrolleyesx :o|o: xcivx ...spi se mi....pa zebe me ............... :sori:

tiu že perešček dau "presvitli" :vragec: :vragec: :vragec:

Jutro xsrcx

... še vedno bolniško vlečem... še sem švoh :o|o: ... dons bom s temi papirji poštimala... tok je tega sranja xrolleyesx :xx!:

... ste pa se v moje nočne omarice vtaknili :o|o: ... jst sem jih dala kar v omaro in služijo za gate in štumfe x;)x x:Dx

jebi ga... če tebe ni, so saj tvoji štumfi... :o|o:

pa kej za okol ušes si omisl, da spet pridejo rdeča lička x:)x

do tkrt pa hitr gobc razkužit, da nauš puzabu x:px z obhajilom x^x

Ja, pa prav tebe sem čakal da me na to spomniš... xrolleyesx :vragec: x:Dx

Presvitli... x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x :palec:

x:Dx x:Dx x:px x:o)x :palec: :palec:

Ta ti je dobra... x:Xx :palec:

Morgen še enkrat... x:Xx xsrcx

:o|o: šamar al kaj... clo dva rabim, za sorazmerje x;)x x:px x:Dx

Za na kratko je tud to v redu... x:Dx :palec:

Samo je pa kakšna kapa vseen boljša... x:Dx xsrcx

tiu že perešček dau "presvitli" :vragec: :vragec: :vragec:

kaj mi bo perešček dal..... :o|o: :inocent: ....en svetu pir al kaj.... x:Dx ......

Jutro xsrcx

... še vedno bolniško vlečem... še sem švoh :o|o: ... dons bom s temi papirji poštimala... tok je tega sranja xrolleyesx :xx!:

... ste pa se v moje nočne omarice vtaknili :o|o: ... jst sem jih dala kar v omaro in služijo za gate in štumfe x;)x x:Dx

ooooo bejbi....tole te je pa res napadlo...si rabla konkreten off...... x:Xx

pa nismo se spravli na tvoje omarce.....sploh je pa janko začel.... x:Dx x^x x;)x

drugi čaj popit...spi se mi pa še zmer...pa sonček se je pokazal......mogoče pa tole že spomladanski simptomi...hm.... :o|o: xrolleyesx

x:)x ojla azilanti in rođaki

ne morem da ne bi, ej, kdaj se bodo nehal name limat ovi specialci xrolleyesx xcivx

pa to te dol zuje, kri ščijem, v glavo sn za v invalidsko penzijo, v jeansu pa v prevelki t- shirt majici, pa pride v pisarno pa me spolno nadleguje pa namiguje, bemu a se pol ves dnar za cote pa make up stran mečem al kaj :o|o: ...

pa to ne morš verjet, a je folk čist brez okusa xrolleyesx

**

drgač pa Majkla pogrešam

"Šu šuuuuuuuuuuu v šuto petelini x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Daaan vsem po spisku xsrcx

Valči kr na off še....pa se ornk k seb spravi xsrcx

x:)x ojla azilanti in rođaki

ne morem da ne bi, ej, kdaj se bodo nehal name limat ovi specialci xrolleyesx xcivx

pa to te dol zuje, kri ščijem, v glavo sn za v invalidsko penzijo, v jeansu pa v prevelki t- shirt majici, pa pride v pisarno pa me spolno nadleguje pa namiguje, bemu a se pol ves dnar za cote pa make up stran mečem al kaj :o|o: ...

pa to ne morš verjet, a je folk čist brez okusa xrolleyesx

**

drgač pa Majkla pogrešam

"Šu šuuuuuuuuuuu v šuto petelini x:o)x

aaaa, a j****bi ga, Lia,....usoda scorpijev in njihovega magnetizma, ki še čez tok raševinasto vrečo proseva....., jh, se zna zgodit, da ga bo kdo še na smrtni postli probaul ujet.... xcivx x^x ,.....sicer ga pa izkoristi,.....mrbit boš pa v naslednjem lifu bolj zračno nedefinirana,..... x;)x x:px

mater mi Pluton dela....že od prejšnjega petka,....ma mrk mi direkt na njega pade......kaj še bo..... xcivx :inocent:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

kaj mi bo perešček dal..... :o|o: :inocent: ....en svetu pir al kaj.... x:Dx ......

ooooo bejbi....tole te je pa res napadlo...si rabla konkreten off...... x:Xx

pa nismo se spravli na tvoje omarce.....sploh je pa janko začel.... x:Dx x^x x;)x

drugi čaj popit...spi se mi pa še zmer...pa sonček se je pokazal......mogoče pa tole že spomladanski simptomi...hm.... :o|o: xrolleyesx

x:Dx xsrcx x:px

Pri nas tud sonček nekaj škili izza oblakov... x:px x:Dx

A ti bi pir? x:Dx

Ni nemogoče... x:Dx x:px :palec:

mater mi Pluton dela....že od prejšnjega petka,....ma mrk mi direkt na njega pade......kaj še bo..... xcivx :inocent:

xcivx :palec: drž se....ta baraba plutonovska hoče še tisto česar nimaš kje vzet xcrossfingx :detelca:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...