silki 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Daaan Pismu, fajn čtivo ste spesnil.... Oj bejbe, thanks za vzpodbudno zaupanje... Pismu, Valkira,....to ni pa nč,...še ornk uč ne boš mogla uporabit,....al je to bolj mišljeno v stilu proti indiferentnosti sodelavcev. ....uh, pa upam, da malo manj pokašljušeš in je počutje bolje ajd grem rabotat...pa lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 komu se še da rabim masažo... očitno sem nekaj sprostila pa se je v vratnih mišicah zaustavilo - tole čutim že od nedelje zjutraj... čakam na brco..spi se mi pa nekuha se mi... bere se mi, pa imam atomsko bombo - sem si vzela od petka nekak zase - zdej je pa alarm...odločila sem se - zdej pa rabim podporo vesolja da to speljem... uf prav vidim kakšen bo odziv, to mi je najbolj zoprno... ful sem naredila danes v službi, pa mi ne pomeni nič več nič... ni tistega - jesss Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 komu se še da rabim masažo... očitno sem nekaj sprostila pa se je v vratnih mišicah zaustavilo - tole čutim že od nedelje zjutraj... čakam na brco..spi se mi pa nekuha se mi... bere se mi, pa imam atomsko bombo - sem si vzela od petka nekak zase - zdej je pa alarm...odločila sem se - zdej pa rabim podporo vesolja da to speljem... uf prav vidim kakšen bo odziv, to mi je najbolj zoprno... ful sem naredila danes v službi, pa mi ne pomeni nič več nič... ni tistega - jesss kaj pa jaz? čak, da čist k seb pridem.... bomo masiral, da se bo kadil.... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 ti si srce... še vedno nisi ok? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 ti si srce... še vedno nisi ok?včeri sem mela še vročino, do konc tedna bo že bojš, tud avto že dobim tako da se bova zmenle. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Amis, moj se ni hotel zbudit. :xx!: telefon mislim. Pa tak luštkan preklopen jajc od Siemensa se. Direkt pod gume bo šel. Od avta namreč.pol bo pa za zmiri umru Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Kdo bi vedu kaj je to, Amis? Ni me na predavanju Ja , naslajat se res ne bom več smela je pa ni sile, da b ti to preprečla hvalabogu kr reč da je janko dovolu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Amis, moj se ni hotel zbudit. :xx!: telefon mislim. Pa tak luštkan preklopen jajc od Siemensa se. Direkt pod gume bo šel. Od avta namreč.vseeno hvala za ponudbo mystica...dober namen zmer šteje..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 strupki mi sploh se dons še ni uspel javt v gnezdu joj, včasih je kar fajn met na predavanjih kšno total glupo bejbo vsaj dolgčas ni Valkira ... sej nisi na predavanju nč ne veš o tem, lohk še zmer nadleguješ pa še Janko dovoli a pouštr maš? nč bat mam dva pouštra sam za pod rit pouštra pa nimam Ne bi rekel da bi bilo ravno mehko... Pa tud spanja ne bi bilo prav veliko... če je pouštr pa iz pereščkov narejen, pol mora bit mehko a je blo tle o čem drugem govora Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 strupki mi sploh se dons še ni uspel javt v gnezdu dva očenaša pa je rešen, k si lih ti Valkira ... nč ne veš o tem, lohk še zmer nadleguješ pa še Janko dovoli to z gotovostjo odvaga use ostalo nč bat mam dva pouštra sam za pod rit pouštra pa nimam sej če si šla sama spat, ga za pod rit nis rabla Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 ...na to pa ni kej komentirat..... ..... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 če je pouštr pa iz pereščkov narejen, pol mora bit mehko a je blo tle o čem drugem govora Stvar domišljije... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 o haljo Amis Stvar domišljije... jst kšne asociacije rajš včas mal omejim presneto, Janko tko komentiraš, da te še citirat ne morem pa očenaše meni to se mi zdi, da tale pouštr nekak sestavljata Janko pa Alef ... a to oba v en pouštr al vsak v svojga k ne vem ... a to sta oba za pod rit al kako kaj pa ti veš, za kva bi jst rabla pouštr pod ritjo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 presneto, Janko tko komentiraš, da te še citirat ne morem pa očenaše meni to se mi zdi, da tale pouštr nekak sestavljata Janko pa Alef ... a to oba v en pouštr al vsak v svojga k ne vem ... a to sta oba za pod rit al kako kaj pa ti veš, za kva bi jst rabla pouštr pod ritjo no, da ti mal pomagam... k sm prjazn kužek krkol ti kle gor ni jasn, pejd pa upraš mamo, pa boš vidla da pol nauš čist nč več vedla. se prau... matke nč na vejo al pa nč na povejo za en cajt maš dost opraut da seuš s tem sprjaznla pol pa u paničnem beganju usenaokrog, bo še najbolš, da se pereščku zaupaš mene pa tud nč na sprašuj, k se itak predn krkol rečem tajno posvetujem sam s sabo, 7 krat premislm, se skregam, 3krat lektoriram, predn se podpišem ...na to pa ni kej komentirat..... ..... ....sm te meu že douh na sumu ja, das brihtna pička buuuum taa taa bum tataaa...tist ta cmerau organ tm gor pa dej u oklepaje no, če se ti zdi potreben Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 bum ta ta bo danes.....decibeli ustrezni.....pa se brihtnosti še opazlo ne bo....sam vibracije na opni..... ...ker tacmerav organ....?? a un taplav smeško?....pa ta se ne cmera......ta mal na glas govori...decibeli pa to..... jutro strupki in azilanti......... ........... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 ...ker tacmerav organ....?? a un taplav smeško?....pa ta se ne cmera...... kle pa janko nima kej dodat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 ....... sicer pa, kaj pa ti vampiriš pokonci ob taki uri......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 .......sicer pa, kaj pa ti vampiriš pokonci ob taki uri......... ... sicer pa... zakaj pa uprašaš? a sm use zamudu pa spet šele na kufe pršu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 kako zakaj.....? radovednost je lepa čednost pa to....a te tega niso v šoli učili....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 kako zakaj.....? radovednost je lepa čednost pa to....a te tega niso v šoli učili....... ne še Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 sorči...pozabla, da si ti tud u vrtcu....sam u drugi skupini....... men pa starejši brat povedal....k že u šolo hod...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 sorči...pozabla, da si ti tud u vrtcu....sam u drugi skupini....... men pa starejši brat povedal....k že u šolo hod...... aja? uuuu facaaa tale bratec tvoj... kolk časa pa pol že pije pa kadi? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 hm....tega pa ne pove...... ....a je važno..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 hm....tega pa ne pove...... ....a je važno..... .....hmmmmmmm.... niti slučajno Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 jutro...jst še do vrtca nisem prišla, baje bom kr v jaslih ostala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.