janko 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 jutro...jst še do vrtca nisem prišla, baje bom kr v jaslih ostala zahtevej pa največje cuclje, pa nauš nkol drgam hotla Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 oooo jutro ksenč...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 hi hi....tale smeško mi je pa tako smešen..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 o haljo Amis jst kšne asociacije rajš včas mal omejim presneto, Janko tko komentiraš, da te še citirat ne morem pa očenaše meni to se mi zdi, da tale pouštr nekak sestavljata Janko pa Alef ... a to oba v en pouštr al vsak v svojga k ne vem ... a to sta oba za pod rit al kako kaj pa ti veš, za kva bi jst rabla pouštr pod ritjo Kar se pa pouštra tiče... Za Jankota ne vem, po dimenzijah je pa mene dost za en orenk poušter... Pa po obliki tud... Morgen strupki... no, da ti mal pomagam... k sm prjazn kužek krkol ti kle gor ni jasn, pejd pa upraš mamo, pa boš vidla da pol nauš čist nč več vedla. se prau... matke nč na vejo al pa nč na povejo za en cajt maš dost opraut da seuš s tem sprjaznla pol pa u paničnem beganju usenaokrog, bo še najbolš, da se pereščku zaupaš mene pa tud nč na sprašuj, k se itak predn krkol rečem tajno posvetujem sam s sabo, 7 krat premislm, se skregam, 3krat lektoriram, predn se podpišem Ja seveda... Ker je star pa moder... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Kar se pa pouštra tiče... Za Jankota ne vem, po dimenzijah je pa mene dost za en orenk poušter... Pa po obliki tud... Morgen strupki... Ja seveda... Ker je star pa moder... to nam nč reku...predvsem me je prepričala kultura petja Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 jutro perešček...... sem opazla, da mamo zdej perešček s kulturo pitja....ups....petja...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 to nam nč reku...predvsem me je prepričala kultura petja jutro perešček...... sem opazla, da mamo zdej perešček s kulturo pitja....ups....petja...... Jaz mislim da je Janko prav mislil, samo eno črko je narobe napisal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 o glej jo bejbo...... ...valkira, ti se kr pocajti.... ......a prepih....od lufta to..... Jaz mislim da je Janko prav mislil, samo eno črko je narobe napisal... sej sem se sam fino delala..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Dan strupki in ostali polstrupki Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Dan strupki in ostali polstrupki Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 sem opazla, da mamo zdej perešček s kulturo pitja....ups....petja...... Jaz mislim da je Janko prav mislil, samo eno črko je narobe napisal... sej sem se sam fino delala..... namerno nenamerna kontrola, če kej bl pozorno berete, kukr janko piše štekamo pa itk usi use skup nč Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 kr nej mrka kolkr če........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Kdo bo mrknil? Aja, luna, v soboto... Upam da bo jasno, da se bo dalo gledat... Alef bo pa mrknil zdajle na šiht... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 js pa iz šihta...še mal..... ..... dans je prau fajn..... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 dans je prau fajn..... ....o tem bi se pa dal razpravlat osmica boli za popizdit.....plus cela čeljust in uho :xx!: zadn čas, da zberem pogum in dam ta zob vun Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Dan strupki Drdan Kva dogaja? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 klarus...popih.....pa sprav se do zobarja....to res nima vica tako se matrat..... o mick....pršu iz ilegale...... dogaja...skoz nekaj dogaja...... zdej pride popisovalka....evo, že zvoni....pol pa šibam na bobne....zvizzzzzzz...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 o mick....pršu iz ilegale...... ....k sn trenutn strupek vas rajš mal berem pa nčkaj dost ne napišem ....preventiva No, pa včas se na lnf k v otroškem vrtcu počutm, te pa ne motim dece k se igrajo...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 pa k nam v jasli prid so me klical od okolista da imajo plac da me uštulijo... haha sej ne vem če me kdo jemlje še resno... ker pa je samoplačniško, se vsaj delajo da me...ampak jst res kr ene lise pa kvadrate pa ne vem stolpe vidim, pa smeti pa tko... da ne omenjam drugih simptomov norije... torej očala moram nosit za brat (ker tko trpijo moje okice baje) pa vaje s svinčnikom pred faco moram delat (ker mi mišice šfohnijo - baje je to s starostjo povezan, nič jasno)... čaka me še vidno polje, pa nevrolog, sem mislila da bo rekla da še psihiater...sej mogoče pa dogajanje v vzporednem svetu vidim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 ksenč...sej bo še vse ok.....(čeprav je bedasto to zdej rečt.....sam se res poštima)......sam emšo pri vidnem polju nima ama ništa....... valkira....uživaj še jutri.....pa sej pol je tako najbolš, da ti dajo bolniško še v petek.....pa se lepo pocajtaš do pondelka..... bobni bli zakon....jutri pa trening, pol pa letim na koncert..... ...res ne vem, če ne bom sama sebe srečala en dan....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 vrtec, ne diši absolutno, v vrtcu razsaja legionela, pa včasih samega sebe not srečaš.Bemu, mene se pa ena grrozljivo dobra bolezen loteva, odgrnimo zavese spred oči, zdaj pa ničesar več ni, še tistega v Šiški ne rabim več plačevat, da bi se namest mene sekiral *** Človek izgovarja tisočkrat več, kot nameravain sliši tisočkrat manj, kot je izgovorjeno.V neuporabljenih globinahpa prebivajo duhovi.To je njihova glasba... (Alojz Ihan) ***Resničnost in videzdvoje rešnih veselraba in domišljija,dvoje grešnih peruti. (Edvard Kocbek) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 Strupki pa pernati obiskovalci kolk pa tile evri bežijo od mene, pa kar res ni poslušam že nekej časa, da mi neki ropota, kadar zavijam levo pa čist slučajno mal vprašam enga kolega, kaj bi to blo ... on pa čist ful nevarn se kao vozit okol tkole jst se itak norca iz tega delam, da zihr mi bo kar kolo stran padu ja, klinc ... obe roki zanč (mehanik reku), tko da se lohk kar poslovim od minimalno 200evrčkov k jih mimogrede sploh nimam registracije sploh ne mislim omenjat skašljali smo se zdej lohk grem pa spat nočko pa dobro jutro Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 jutrooooo......bemtiš, že dve uri budna.....sicer pa fajn.....en dan se bo treba naspat.....pa to ne bo danes....danes na vrsti kubanska glasba..... ......pa eno leto je odkar skup bobne igramo....včeraj bil cel žur na vajah.....pa še narežali smo se....da o decibelih nit ne govorim..... sco&co...mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.