Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

o haljo Amis x:Xx

x:Dx jst kšne asociacije rajš včas mal omejim :inocent: x:px x;)x

presneto, Janko xrolleyesx tko komentiraš, da te še citirat ne morem :o|o:

pa očenaše :eek: meni to :wOOt: xrolleyesx

se mi zdi, da tale pouštr nekak sestavljata Janko pa Alef ... a to oba v en pouštr al vsak v svojga x?x x?x x?x k ne vem ... a to sta oba za pod rit al kako :inocent: :vragec: kaj pa ti veš, za kva bi jst rabla pouštr pod ritjo x:Dx x:px

x:px x:Dx x:Dx x:o)x :palec:

Kar se pa pouštra tiče... x:Dx x:o)x

Za Jankota ne vem, po dimenzijah je pa mene dost za en orenk poušter... x:Dx x^x

Pa po obliki tud... :eek: x:Dx

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

no, da ti mal pomagam... k sm prjazn kužek x:px

krkol ti kle gor ni jasn, pejd pa upraš mamo, pa boš vidla da pol nauš čist nč več vedla. se prau... matke nč na vejo al pa nč na povejo x^x

za en cajt maš dost opraut da seuš s tem sprjaznla x:Dx x:Dx x:Dx pol pa u paničnem beganju usenaokrog, bo še najbolš, da se pereščku zaupaš :palec:

mene pa tud nč na sprašuj, k se itak predn krkol rečem tajno posvetujem sam s sabo, 7 krat premislm, se skregam, 3krat lektoriram, predn se podpišem x:Dx x:Dx x:Dx

Ja seveda... x:Dx x^x

Ker je star pa moder... x^x

:wOOt: :fool: xsmx xsmx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

x:px x:Dx x:Dx x:o)x :palec:

Kar se pa pouštra tiče... x:Dx x:o)x

Za Jankota ne vem, po dimenzijah je pa mene dost za en orenk poušter... x:Dx x^x

Pa po obliki tud... :eek: x:Dx

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Ja seveda... x:Dx x^x

Ker je star pa moder... x^x

:wOOt: :fool: xsmx xsmx

to nam nč reku...

predvsem me je prepričala kultura petja x;)x x^x x:Dx x:Dx x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

to nam nč reku...

predvsem me je prepričala kultura petja x;)x x^x x:Dx x:Dx x:Dx

jutro perešček...... xDDx

sem opazla, da mamo zdej perešček s kulturo pitja....ups....petja...... x:Dx x8Dx x;)x

Jaz mislim da je Janko prav mislil, samo eno črko je narobe napisal... x:Dx x:px x:px :vragec: :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

o glej jo bejbo...... xDDx ...valkira, ti se kr pocajti.... x:Xx ......a prepih....od lufta to..... :vragec: x;)x

Jaz mislim da je Janko prav mislil, samo eno črko je narobe napisal... x:Dx x:px x:px :vragec: :palec:

sej sem se sam fino delala..... :vragec: :inocent: x:Dx xsrcx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dan strupki in ostali polstrupki x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Dan strupki in ostali polstrupki x:)x

:eek: x?x

x:Dx xsrcx x:Xx

sem opazla, da mamo zdej perešček s kulturo pitja....ups....petja...... x:Dx x8Dx x;)x

sej sem se sam fino delala..... :vragec: :inocent: x:Dx xsrcx x;)x

namerno nenamerna kontrola, če kej bl pozorno berete, kukr janko piše x^x štekamo pa itk usi use skup nč :palec: x:Dx x:Dx x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

:eek: x?x

Kdo bo mrknil? x?x

Aja, luna, v soboto... x:Dx

Upam da bo jasno, da se bo dalo gledat... x:Dx :palec:

Alef bo pa mrknil zdajle na šiht... xrolleyesx :vragec: x:o)x x^x

dans je prau fajn..... x:px ....

o tem bi se pa dal razpravlat xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

osmica boli za popizdit.....plus cela čeljust in uho :o|o: :xx!: zadn čas, da zberem pogum in dam ta zob vun :vragec: :C:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

klarus...popih.....pa sprav se do zobarja....to res nima vica tako se matrat..... xwizardx

o mick....pršu iz ilegale...... x:Dx x;)x

dogaja...skoz nekaj dogaja...... x:Dx

zdej pride popisovalka....evo, ž

e zvoni....pol pa šibam na bobne....zvizzzzzzz......

o mick....pršu iz ilegale...... x:Dx x;)x

x:o)x ....k sn trenutn strupek vas rajš mal berem pa nčkaj dost ne napišem :inocent: ....preventiva x:Dx :vragec: No, pa včas se na lnf k v otroškem vrtcu počutm, te pa ne motim dece k se igrajo...... x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

pa k nam v jasli prid x:Dx

so me klical od okolista da imajo plac da me uštulijo... haha sej ne vem če me kdo jemlje še resno... ker pa je samoplačniško, se vsaj delajo da me...ampak jst res kr ene lise pa kvadrate pa ne vem stolpe vidim, pa smeti pa tko... da ne omenjam drugih simptomov norije... torej očala moram nosit za brat (ker tko trpijo moje okice baje) pa vaje s svinčnikom pred faco moram delat (ker mi mišice šfohnijo - baje je to s starostjo povezan, nič jasno)... čaka me še vidno polje, pa nevrolog, sem mislila da bo rekla da še psihiater...

sej mogoče pa dogajanje v vzporednem svetu vidim ;)

ksenč...sej bo še vse ok.....(čeprav je bedasto to zdej rečt.....sam se res poštima)......sam emšo pri vidnem polju nima ama ništa....... x:Xx

valkira....uživaj še jutri.....pa sej pol je tako najbolš, da ti dajo bolniško še v petek.....pa se lepo pocajtaš do pondelka..... xsrcx

bobni bli zakon....jutri pa trening, pol pa letim na koncert..... x:px x:px ...res ne vem, če ne bom sama sebe srečala en dan....... :o|o: x;)x

:eek: vrtec, ne diši

absolutno, v vrtcu razsaja legionela, pa včasih samega sebe not srečaš.Bemu, mene se pa ena grrozljivo dobra bolezen loteva, odgrnimo zavese spred oči, zdaj pa ničesar več ni, še tistega v Šiški ne rabim več plačevat, da bi se namest mene sekiral x:o)x

Človek izgovarja tisočkrat več, kot namerava

in sliši tisočkrat manj, kot je izgovorjeno.

V neuporabljenih globinah

pa prebivajo duhovi.To je njihova glasba...

(Alojz Ihan)

Resničnost in videz

dvoje rešnih vesel

raba in domišljija,

dvoje grešnih peruti.

(Edvard Kocbek)

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Strupki x:Xx pa pernati obiskovalci x:Xx x:px

:icon17: kolk pa tile evri bežijo od mene, pa kar res ni xrolleyesx :o|o: poslušam že nekej časa, da mi neki ropota, kadar zavijam levo :eek: pa čist slučajno mal vprašam enga kolega, kaj bi to blo ... on pa čist :O: ful nevarn se kao vozit okol tkole xrolleyesx jst se itak norca iz tega delam, da zihr mi bo kar kolo stran padu x:o)x :vragec: ja, klinc ... obe roki zanč (mehanik reku), tko da se lohk kar poslovim od minimalno 200evrčkov :huh: k jih mimogrede sploh nimam :vragec: registracije sploh ne mislim omenjat :inocent:

skašljali smo se x:o)x zdej lohk grem pa spat xzzzx

nočko x:Xx pa dobro jutro xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

jutrooooo......bemtiš, že dve uri budna.....sicer pa fajn.....en dan se bo treba naspat.....pa to ne bo danes....danes na vrsti kubanska glasba..... x:px x:px ......pa eno leto je odkar skup bobne igramo....včeraj bil cel žur na vajah.....pa še narežali smo se....da o decibelih nit ne govorim..... x:Dx x^x x:Dx

sco&co...mejte se..... x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...