Amis 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 pomen tele besede ti že en čas čist narobe dojemaš a misliš..... ..sta vsaj dva...pa ti noben neb pasau dans..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 a azilanti se moramo dons pofočkat??? Huh, da ne bom zamudila, pa mi boste računal zamudnino k v knjižnici, k se ne javljam redno vedno me oderejo tm v knjižnici, pa sem si sveto obljubila, da bom redno nazaj nosila, pa vedno kaj zaštrikam k imam po 10 knjig, pa po 3 datume za vrnit, pol pa vedno kaj spalamudim....po drugi strani pa zaradi takih kot jaz, lahko kupijo več knjig, obnavljajo prostore in so lahko knjižnice lepše in boljše urejene, pa knjižničarji mogoče dobijo kako uspešnost pri delu za doslednost pobiranja zamudnin itd.... no, samo da je svet v ravnovesju ...pa vam kaj dogaja.... jest se delam, da neki delam...joj včeraj je bilo velik boljše, ko luna ni delala..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 oooo cosma...... ......pofočk obvezen...in JA...... dobila boš zamudnino..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 pošlji račun kaj pa čmo .... ... i tebi....a telefon dela? ...dons imam ribji dan vsaj nekaj veselja v tej tmurini.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 po drugi strani pa zaradi takih kot jaz, lahko kupijo več knjig, obnavljajo prostore in so lahko knjižnice lepše in boljše urejene, pa knjižničarji mogoče dobijo kako uspešnost pri delu za doslednost pobiranja zamudnin itd.... no, samo da je svet v ravnovesju ...pa vam kaj dogaja....tut slučajn to ni tko zarad takih, k redn ne vračate, eni ne mormo do ta starih alan fordou, vm se pa nek valajo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Tko vrijedi letiTko leti vrijediTko ne leti ne vrijedi by Klodovik Janko lepo zalivaj rože Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Tko vrijedi letiTko leti vrijediTko ne leti ne vrijedi by Klodovik Janko lepo zalivaj rože ko s ti "normalna"... tut ti maš o jankotu čist fouš predstavo ampak saj mir pa daš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 ja srečala že, pa pomahala pa šla naprej, v naslednjem lajfu boš ziher fasu mamo bikico, boš ti vidu"venti ota" udri po siromaki.... bik,bik,bik, ja no, če se bo zaletavala v prazn ne bo tko hudo k škorpijonka k pika v pauno Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 janko, sploh predstave ni tale **mir** sem pa doma natrenirala, to je vse kar moj dragi želi od mene...da dam mir pa smo vsi srečni.... xrosex Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 delam k norc ... počutje OK a to dvoje gre skupi? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 pošlji račun kaj pa čmo .... ... i tebi....a telefon dela?jok...krepal do konca in me zignoriral čist....dans dobim enga.... bik,bik,bik, ja no, če se bo zaletavala v prazn ne bo tko hudo k škorpijonka k pika v pauno ti tega še ne veš...sam bern je lepo povedal, da sco piči zmer z razlogom...in na najbolj boleče mesto..... tale **mir** sem pa doma natrenirala, to je vse kar moj dragi želi od mene...da dam mir pa smo vsi srečni....a ne...kolkmal je treba za srečo......folk se pa utruja..... a to dvoje gre skupi? itak...tabulš...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 sco piči zmer z razlogom...in na najbolj boleče mesto..... pol ma moja mama čudne razloge da piči Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 pol ma moja mama čudne razloge da piči ma ja...to spadav opis del in nalog.....pod zaposlitev "mama"..... dej dej... mama mal zasika k pač mora, ti pa že jok pa na drevo Pičla te ziher še ni... drugač bi bil bolj pokoren Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 dej dej... mama mal zasika k pač mora, ti pa že jok pa na drevo Pičla te ziher še ni... drugač bi bil bolj pokoren no pa sej ne rečem da skos, sam enkrat na mesec pa more, drgač ni zdrava če že drgač ne takrat ko pride iz govorilnih iz šole... ma ja...to spadav opis del in nalog.....pod zaposlitev "mama"..... misliš zaposlitev "mama škorpijonka"? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 no pa sej ne rečem da skos, sam enkrat na mesec pa more, drgač ni zdrava če že drgač ne takrat ko pride iz govorilnih iz šole... misliš zaposlitev "mama škorpijonka"? ...svizec, ti si tolk simpatičen...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 ...svizec, ti si tolk simpatičen...... sploh za škorpijonke ja, k se vas bojim Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 že od kar sem to temo odpru, sej me daug ni blo, je sploh klikn nism upu, zdej mi je vsaj to ratal Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 sploh za škorpijonke ja, k se vas bojim si kr mislim, ja...si že "cepljen".......sicer ima pa vse svoj čar..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 sicer ima pa vse svoj čar..... mhm, prau posebne Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 bik,bik,bik, ja no, če se bo zaletavala v prazn ne bo tko hudo k škorpijonka k pika v pauno jao, sam rdečih cunj ne oblečt ker inači trofi u pauno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 pofočk...jeternica, še enkrat - globoko se ti opravičujem za moj kiks... dobila izvid Fe 3,8 - grem kar spat, zdej imam saj izgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 dobila izvid Fe 3,8 - grem kar spat, zdej imam saj izgovor :OO!: .... a ni to nekam mal...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 ja nazadnje so paniko delal na 5,2... očitno izginjam men se zdi vse skupi že smešn zdi... res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 pofočk...jeternica, še enkrat - globoko se ti opravičujem za moj kiks... dobila izvid Fe 3,8 - grem kar spat, zdej imam saj izgovor ksenja, kak je pa kaj s tvojo želodčno kislino.....če nimaš pravilnega ph gre železo lepo ven, ne da bi sploh blo arsorbirano Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Kaj ti rezultati pomenijo, Ksenia, pomanjkanje Fe torej? Od frenda prijatlca ma tud te bleme..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.