Ksenia 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Normalna vrednost železa je od 10.7 do 28.6. se ti zdi, da imam problem in kako jih rešuje?Klarus, hvala ti ... mogoče bom poleg čajčka in krompirja (sva imeli debato na os) naredila še malce vikenda z zelenjavnim sokom - jabolka, korenje-rdeča pesa... sej če jutri kupim regrat bo počakal tja do ponedeljka ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 v ponedeljek te čaka - je že dogovorjeno grem brat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Normalna vrednost železa je od 10.7 do 28.6. se ti zdi, da imam problem in kako jih rešuje?Ne vem, se bom pozanimal, k sn čul, da ji je mal boljš zadnje čase...... Prehrana spešl, to ziher...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Ksenia Acerola: vitamin C ugodno vpliva na absorpcijo železa v črevesju ter na stanje hemoglobina in rdečih krvničkAlge: vsebujejo veliko fe in ostale elemente v sledeh, ki so potrebni za sintezo hemoglobina - imaš tud v tabletkahBorovnice: zaščita krvnih žil, ustavljajo manjše krvavitve, pomagajo pri pomanjkanju vitaminov in rudninskih snovi v organizmu - po moje bojo tud globoko zmrznjene ureduJabolka: že od nekdaj dragocen naravni pomočnik pri zdravljenju slabokrvnostiKoprive: hranljive snovi, esencialne aminokisline, vitamini, rudninske snovi ( zlasti fe) - čajček Korenje: vir rudninskih snovi, povečuje število rdečih krvničk in količino hemoglobinaLimone: vitamin CPelod: pomembno prehransko dopolnilo, bogato z fe, rudninskimi snovmi in vitamini, potrebnimi za presnovo(mislim, da obstajajo 4 veste...od medeksa...poišči pravega)Pomaranče: vitamin Climone in pomaranče probi dobit tiste - ekološkejst bi si še tatarca privoščila...pa kak kozarček terana vir: Hrana zdravihvala ti za tole... sej glede na to da se že ful dolg borim s teli zadevami mi je tole vse znano (ok pelod iščem jutri)... ja teran najbolj pomembna zadeva definitivno mi prijateljica pošilja ene emaile in skrbi za smeh - tko da ni panike... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 kua tuliš???a si normaln??? Kako lahko kaj takega vprašaš... Jasno da nisem! x!x ...dans so pa tle skor sami azilanti..... ...... ...haj perešček.... ...vidim, da nimaš problemov z decibeli..... Jaz nikol... Jih imajo drugi, če sem taprave volje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 no da mal pogledamo kaj se kej dogaja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 no da mal pogledamo kaj se kej dogaja Pa kje si ti ženska??!!?? I missed you!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 o larsy, aiwa kaj pa vidve tu ropotata...pa še tak zgodi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 o larsy, aiwa kaj pa vidve tu ropotata...pa še tak zgodi luna Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 a pol tud luna na mene tak vpliva Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Čist možn, sej več kakšne smo škorpije Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 čudne..nikol se ne ve kdaj bomo prijazne in sladke..al pa takoj uporable repek Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Čist možn, sej več kakšne smo škorpije Itak! Treba zmest nasprotnika! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Čist možn, sej več kakšne smo škorpije čudne..nikol se ne ve kdaj bomo prijazne in sladke..al pa takoj uporable repek Itak! Treba zmest nasprotnika! škorpije mate paranojo, k usepousod vidte nasprotnike al jih res mate? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 ajnfoh s takim strupom, si jih koj nardiš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Strupki pa azilantom tud, da ne bo foušije kolk je bla pa včer fajn žurka srečala par folka, k jih nism že sto let jih je blo fajn videt pa celo razmišljala sem, če bi rajš doma ostala se mi neki ni dal it so fajni tile moji bajkerji mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Jih imajo drugi, če sem taprave volje...kul...... no da mal pogledamo kaj se kej dogajaawič....pa kje si ti...... .... Pa kje si ti ženska??!!?? I missed you!!aha...lepo, da se tud ti prikažeš.... ajnfoh s takim strupom, si jih koj nardiš ...... ... spet v akciji... odstranjujem navlako...bejbi..... dans sem zgleda nekaj na volji za lupčke talat.......lia sori...sej nočem bit pocukrana..... ....sam name tale luna, mrk, pa vesoljni kažin glih kontra vpliva, kot naj bi...... ....posebno zahvalo retromerkurju....letos me je častil s samimi fajn rečmi.......dobila sodni poziv, nov mobič.... ..pa še kaj bi se našlo......se mi zdi, da se mi od tega že mal ........ bemtiš....dans bi mogu bit trening....sam sodeč po počutju vsaj tri ure...če ne več...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Strupki... Dajte mal v nebo pihat da se zjasni... Jaz bi rad mrk gledal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Strupki... Dajte mal v nebo pihat da se zjasni... Jaz bi rad mrk gledal... kdaj točn pa je? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Okol 23h. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 kdaj točn pa je? Okol 23h. Vstop lune v polsenco 20 h 21 m Izstop lune iz polsence-3 h-23 m Vstop lune v senco 21 h 32 m Izstop lune iz sence-2 h-12 m Začetek popolnega mrka 22 h 46 m Konec popolnega mrka 23 h 58 m Trajanje popolnega mrka 72 m Tako nekako bo šlo... Če bo kaj za videt... J***ti oblake... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Vstop lune v polsenco 20 h 21 m Izstop lune iz polsence-3 h-23 m Vstop lune v senco 21 h 32 m Izstop lune iz sence-2 h-12 m Začetek popolnega mrka 22 h 46 m Konec popolnega mrka 23 h 58 m Trajanje popolnega mrka 72 m Tako nekako bo šlo... Če bo kaj za videt... J***ti oblake... jao lubčk, spet bomo ponočval Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Evo, še ena škorpijonka se javlja na raport Mene že par dni daje.. nekam hudo tečna sem za vsako malenkost.. zgleda da je res luna kriva, ker drugega pametnega razloga nimam. Najbolj mi je hudo, ko se tako težko obvladam... ta teden je boljše, da sem čimveč sama, pol se ne morem z nikomer kregat.. pa nobenega brez veze ne ranim, ker itak nimajo pojma, kaj mi je... če pa ga še jaz nimam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 jao lubčk, spet bomo ponočval A ni to fajn izgovor za zuunaj bit... Da zijaš v luno kdaj bo mrknila... Treba bo pa pazit da sam prej ne mrkneš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Dajte mal v nebo pihat da se zjasni... Jaz bi rad mrk gledal... a ti tudi....??....js tuuuuudiiiiiiiii...... sliva.....helou..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.