Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

to ribe tezi razumemo... x:Dx x;)x tko da se dobr, da mam leva v asc.

sploh pa, opazam, da se vse skorpije full hvaljo, kt da majo komplekse da so manj vredne in se morjo skos potrjevat :inocent: :inocent: neverjetn. sama borba, skos potrjevanje, al da jih majo radi, da so neki, da pomenjo nekomu, etc...

x:Dx x:Dx

kwa um zdele fasu energetsko a?? x:Dx x:Dx x;)x he he

no, sej ucas sm mislu, da so levi pa ribe taki.. pravzaprav pa so cist na drugacen nacin egoslavi. x;)x x:o)x

Deli na socialnih omrežjih

Glede na smeškote bo storija taka:

Ena nasmejana in druga rdeča do ušes bosta šli dve škorpici najprej na krigl pira vsaka potem pa skupi doooolg časa po trampolinu skakat...

x:Dx x:Dx

(Kot da bi bla to kaka zabava za Škorpijone x?x x!x :eek: )

:eek: x?x

Ja, s čim pa se ZABAVA Škorpijon? - S trampolinom že ne!

x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Glede na smeškote bo storija taka:

Ena nasmejana in druga rdeča do ušes bosta šli dve škorpici najprej na krigl pira vsaka potem pa skupi doooolg časa po trampolinu skakat...

x:Dx  x:Dx

(Kot da bi bla to kaka zabava za Škorpijone  x?x  x!x  :eek: )

:eek:  x?x

Ja, s čim pa se ZABAVA Škorpijon? - S trampolinom že ne!

x;)x

S čim se bova zabavali?? he he, pustimo to za V.I.P.

Scio mi nihil scire

KAke prasice so škorpijonke ko pridejo tam do ene 60 let, ko od njih ostane sam še zloba in pikanje... je tle babica eno prjatlco prpelala, kolkr je ta žleht, čist mi je večerjo pokvarla Qrc jih vidi da ne morem met mira ko jem, pa to ni res... pol k mi je pa začela brado komentirat... sem jo pa skor skoz okno poslal... Bljak danes dobijo škorpje dva palca dol....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

haha :D ne ampak res tolk mi ni še nihče večerje pokvaril,... tko da dovolj izkušenj od te...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>KAke prasice so škorpijonke ko pridejo tam do ene 60 let, ko od njih ostane sam še zloba in pikanje... je tle babica eno prjatlco prpelala, kolkr je ta žleht, čist mi je večerjo pokvarla Qrc jih vidi da ne morem met mira ko jem, pa to ni res... pol k mi je pa začela brado komentirat... sem jo pa skor skoz okno poslal... Bljak danes dobijo škorpje dva palca dol....

x:Dx x:Dx :vragec: x:o)x x:px

So te pa razkurle... xDDx

Dum spiro, spero.

<{POST_SNAPBACK}>in kaj pomeni, ce mata dva:

on MC v biku, IC v skorpijonu

ona MC v skorpijonu, IC v biku

:inocent:

To kaže, da imata ascendenta v nasproti ležečih znamenjih, kar je lahko dopolnjevanje, če že ni nasprotovanje. Lahko je tudi dobro.

Sicer pa to pomeni, da ima on zagamanega očeta, ki ga je dajal v nič, ona pa takšno mater. Vsak torej slabo izkušnjo z svojim osnovnim vzornikom.

Kar je še vedno bolje, kot da je situacija obrnjena, se pravi, da bi imela ONA hudega očeta in ON hudo mater. Tu bi bil problem že večji.

x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Bern,

a bi ti tole men mal bolj razložil. Sm bolj aberveznik za horoskope.

A pri horoskopu so poleg sonca najpomembnejši Asc (I.hiša), IC (IV hiša), DESC (VII.hiša) in MC (X.hiša). Kaj je z Uranom?

Po izračunu (na lunin.net), mi pride tole:

Planet Znamenje Stopinje Hisa

SONCE Skorpijon 12°41`25 9

LUNA Kozorog 13°30`21 12

MERKUR Strelec 02°55`57 10

VENERA Skorpijon 16°35`02 9

MARS Strelec 02°27`44 10

JUPITER Lev 08°23`29 7

SATURN Devica 11°48`01 7

URAN Skorpijon 16°28`17 9

NEPTUN Strelec 16°46`32 11

PLUTON Tehtnica 17°36`42 8

Astroloska hisa                 Znamenje Stopinje

I. hisa - Ascendent (ASC)  Kozorog 22°55`16

II. hisa                                 Ribi 12°48`08

III. hisa                                 Oven 23°52`19

IV. hisa - Imum Coeli (IC) Bik 21°16`47

V. hisa                                 Dvojcka 11°59`34

VI. hisa                                 Rak 00°57`04

VII. hisa - Descendent (DESC) Rak 22°55`16

VIII. hisa                                 Devica 12°48`08

IX. hisa                                 Tehtnica 23°52`19

X. hisa - Medium Coeli (MC) Skorpijon 21°16`47

XI. hisa                                 Strelec 11°59`34

XII. hisa                                 Kozorog 00°57`04

Kaj to pomeni?

HUDO!!!Kaksne tvorbe v 9. pa v 10. hisi!!Me prav zanima kako bo tole Bern pokomentiru.

Noro! :palec: :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Kje poiščem Kulminantni in Vzhajajoči planet in kje Točko Duha in Fortune? Kaj ti pomenijo?

Ker ti lahko vse to sicer razlozimo, samo ker se ti bodo porajala vedno nova vprasanja(vsaj meni so se), ti svetujem, da gres malce pobrskat v forum astrologija-tam je blo ze ogromno napisanega o teh zadevah.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Valkira, ne hiti s temi stvarmi, morda si si preveč stvari omislila naenkrat...

Čez nekaj časa boš videla, kako se vse ujema... x^x :palec: ...zato pa beri malo tu, pa malo tam...da znanje sede, potem boš poštekala marsikaj..

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>:eek: Kaj pomeni to (IX., X. hiša)???

9.-hisa potovanj, visjega izobrazevanja za lastno veselje

10. hisa statusa, ugleda, predvsem na podrocju kariere, v to hiso se steje tudi vse akumulirano znanje, ki ga bos nakopicila in ti bo prislo prav predvsem na podrocju posla, kariere

Ampak ker sta obe tako mocni in s tako mocnimi planeti... se bo to dvoje po mojem prepletalo, po teh planetih sodec ti intelektualna kariera ne more uiti.Tut velik kreativni potencial... ne vem, to bi mogu kaksen ki bolj obvlada od mene pogledat... jaz ze znam posamezne aspekte analizirat sam, ko je pa treba eno sintezo skup potegnt... bo se trajalo malo. xDDx

Mozno je pa tudi, da furas neko intelektualno zadevo kot posel(merkur-mars v 10.), v prostem casu pa ustvarjas in tam se zares tudi najdes... tezko recem.Komi cakam, da res en ki zna to pomentira!

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Bern,moja mami je bila pri nas doma vedno dominantna in je še vedno x:Dx pa ne vidim v tem nič slabega! x:px 

Ima :Sonce-Strelec-9hiša,asc.Ribe in Luno,Uran-Dvojček-3hiša,Merkur,Venera,Jupiter-Škorpijon-8hiša x:px ,Mars-Strelec-10hiša,Saturn in Pluton-Lev-6hiša,Neptun-Tehtnica-7hiša Kulminantni in Vzhajajoči planet oba Mars. Točko Duha in Fortune v Devici. Pa reci, če ni v redu? x;)x  x:Dx

Prav gotov je v redu, še posebej, če sama praviš, da je v redu.

Kul, ni blema.

Astrološko gledano pa ima Sonce in Luno (morda pa Sonce in ASC) v Strelcu in Ribah, kar pomeni, da sta v kvadratu, kar pomeni, da izhaja iz družine, kjer je bilo kar nekaj napetosti, ki jih je potem prinesla s seboj v svoj zakon.

Glede na to, da ima Marsa v deseti, je bila že njena mama tista, ki je bila v hiši močnejša, kar je tvoja mama potem tudi prinesla v zakon. Saturna in Plutona ima v šesti hiši? Delo, delo, delo, obveznosti, delo, delo, delo, dolžnosti, delo ... Neptun v sedmi - "pa zakaj sem se poročila glih s temle ke me ne dohaja" princip. :xx!:

Še vedno v redu?

Kul. :palec:

Glede na tvojo Luno v Ribah (če se ne motim) ni nujno, da jo vidiš čisto pravilno. Ampak vseeno ni blema.

x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...