alef 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 a ti tudi....??....js tuuuuudiiiiiiiii...... sliva.....helou..... pr ns nuo zgleda nč z gledanjem mrka :xx!: oblačen...je pa glih kar lev mrknu...na pir Pri nas se pa vidi... Čist jasno... Lune že malo manjka... Zdajle opazil... Da se je tu noter pojavil en sadež... Ki se mu lahko tudi drugače reče... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 čer v mb se je izlil in je čisto nebo..luna je itak a sem omenla, da obožujem tale mrk no povem, da ga obožujem friend's will be friends Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 ah daj nooooooo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 :xx!: http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h025.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 :xx!: ravno tole potrebujem zdaj Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Vstop lune v polsenco 20 h 21 m Izstop lune iz polsence-3 h-23 m Vstop lune v senco 21 h 32 m Izstop lune iz sence-2 h-12 m Začetek popolnega mrka 22 h 46 m Konec popolnega mrka 23 h 58 m Trajanje popolnega mrka 72 m Tako nekako bo šlo... Če bo kaj za videt... J***ti oblake... Jaz vidim temo! Saj to je point! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Jaz vidim temo! Saj to je point! Jaz pa trenutno pol lune... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 To je čudno jaz jo ne vidim. Mogoče je za kakšnim oblakom! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Za oblak, saj sem rekla! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 br jutr... nov dan vi podvigi...mejte se.luno zamudila, sicer se je pa dosti v sanje vpletala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 daaan vsem dober me je zdelal tale mrk A si bila ves cajt zunaj pa zijala v luno? Jaz sem mrknil mal pozneje kot luna... Se mi ni dalo več ven hodit... Strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 jp....bilo čist in popolnoma in bleščeče jasno včeraj.....in se je lepo vidlo.....sam mi pa ne paše sonce danes.....skrajno čudno.......no sej...plutončku je bolj všeč tema......očitno sta se mela včeraj zlo fajn....pa danes noče, da bi bil konc..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 še en pofočk od mene.....čista lenoba me grabi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 sej nč, sam da vizo podalšam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Strupki vidla mrk včeraj je blo čist jasno nebo skor mrknla sicer neki se mi je spalo včeraj sem imela namen ful enih papirnatih zadev uredit, pa nekak ni šlo bo treba dons vse aja, v petek zvečer smo meli že priprave na tale lunin mrk smo tulili v luno in hudič se je skoz ful premikat začel, kadar smo tulili danes pa pridna že cel dan dvojne muffine spekla, tiramisu nardila, prpravla vse za rojstni dan od bratca pol je pa še ena fajn kavica padla lep večerček vsem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Strupki aja, v petek zvečer smo meli že priprave na tale lunin mrk smo tulili v luno in hudič se je skoz ful premikat začel, kadar smo tulili lep večerček vsem Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Hm..okrog 22.h je bila luna lepa ko šus.. brez oblakov nebo... krasno. Tečka sem malo manj, sem pa zato utrujena, kot da ne bi že tri dni nič spala... ScorpioGirl.... pa kje ti jemlješ energijo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 čerrrrrrrrr prebivalci in obiskovalci gnezda Hm..okrog 22.h je bila luna lepa ko šus.. brez oblakov nebo... krasno. Tečka sem malo manj, sem pa zato utrujena, kot da ne bi že tri dni nič spala... ScorpioGirl.... pa kje ti jemlješ energijo? ne vem ... zadnje čase sem kar polna energije pride tko zjutraj sem se čist nafilala z energijo, k sem našo pesjanarko na sprehod peljala pa je blo že tko lepo drugače pa, Sliva ... če ti paše bit tečka, ti kar bodi Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Pa ja.. priznam da mi je malo pasalo... na miru so me pustili in to.. zdaj sem že boljša, spočita Ok, jutri zjutraj grem na sprehod do službe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Dobro jutro ... lep dan je/bo fajn Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 kva, a teb ni? ja je Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 ...sta pa mela čist zazipano komunikacijo vidva..... jutroooooo........še nekaj za učke spočit da pride, pa bo sploh še bolš..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 daaaaaaaaaan itak da bo fjan dan..upam, da bo mel mo frizer dobr dan...če ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 oooo nice.... ....js se moram jutri prijavit.......sem ko da bo padla na strelovod..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 jutro...doma sem. haha se neki trudim z meditacijo in potem - potem si naštimam musko kot je Poison, Bad medicine in podobno... svašta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.