klarus 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 kje pa piše, da ta muska ni za umirjanje js dobim kr ošpice on kakih gongih in kaj podobnega(mam en cd za prebujanje čakr :xx!: še enkrat ga nisem poslušala do konca )...ko polsušam pa metal, pa enostavno lahka letim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 ...sta pa mela čist zazipano komunikacijo vidva..... to tko ti vidš u bistvu so pa to debate na enmu čist čudnmu intelektualnmu nivoju Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 to tko ti vidš u bistvu so pa to debate na enmu čist čudnmu intelektualnmu nivoju debate na drugih nivojih sploh niso taka redkost, kot se komu morda zdi...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 valkira...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 ... kok lep dan ... na sončni pogon sem ... ven na un travnik bi zdivjala ... lačna k svina... vratar ma baje sendvič zame Ti Tarzan, jst Jane Čita ne čita Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 mene pa dans sonce prav moti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 mene pa dans sonce prav moti a bi bli hemeroidi bolš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 ne..mela bi mrzlo oblačno vreme..tako za spat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 ne..mela bi mrzlo oblačno vreme..tako za spat ja sej loh slona u hladilniku zamenaš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 tko... grem pogledat mojega ginekologa, da mi pove kaj novega... očitno je nujno, je potrebno da pridem do njega kar danes oz. kar takoj...so ga izvidi mal šokiral... sicer pa me Janko prav zabava danes in skrbi za moje počutje....hvala ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 očitno čaram... vse ok, železo pokurilo svoje zaloge ker je nafilalo krvna telesca... v enem mesecu bi se stanje moralo izboljšati... bolečine bodo pa prisotne še najmanj tri mesece... ampak ksenia sme že na prvi malce daljšim sprehod, če ne bodo bolečine prehude, pa sme tudi že sobno kolo zajahat fajn... pa za en razgovor sem se za vikend dogovorila... kr bo pač bo... pa jutri sem še doma... rabim topa jutri nova očala dobim bom lažje brala---- fajn sem no... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 ksenia...... jeti...kr u gnezdo nej pride....ga lahko mal upacamo..... ......levja kultura....pih..... ..... men se pa že ves dan nenormalno spi....zaspala bi lahko sede, stoje, med hojo....ni problema.....pa sploh nisem šla pozno spat......zgleda tak dan....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 aha...js pa še na čik pavzo...pa tud spat......a si se pozdravla, valkira?...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Čerrrrrrrrrrrrr čist naporen dan je bil dons resno kdo bi si mislu, da lohk ene "seanse" (supervizije drugač, jst jim seanse pravim ) tolk zmatrajo sam je fajn pa sonček je bil sam kolk mene ubriše tale luna čist nore sanje sanjam že par dni dons sm hotla it v Grosuplje ... vozila proti Kranjski Gori in to ene pet ur preden sem se odločla, da je brezveze, da dons še grem tja, boljš it domov dobr, da so ble sam sanje nočko pa fajn sanje vsem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 jutrooooooooo..... ....strupki & co..... he he....valkira,sam da je viroza bolš...... ...... sg.....kot običajno v akciji..... mene viroza tud počas nehuje.... ...pa še fajn se mi zdi..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 dan ustrižena čist na kratko edino zdej morem za stajling uporabit eno tono gela, da nekot zgleda Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 jutroo še ena kratkolaska naj se naredi lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Jeternica, glede na to, da je moja tamala pozabila knjige včeraj, a je tvoj predragi zastonj hodil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 luna ga je zaposlila jo bom danes pred odhodom spomnila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 daaan vsem dekleta že pridno delajo jst tud dons pod škarje...tuhtam, da bi tud barvo spremenila hvala -urcu,,,se ni videt al si siva ,rjava al celo blond Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 spel se ven s škorpijonov, pleškopa pejt gnojit kam drgam zavezan k večnemu gnojenju :xx!: žaljiv , nesramen pa še vase zagledan istočasno pa prepričan v lastno večvrednost hvala -urcu,,,se ni videt al si siva ,rjava al celo blond Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 spel se ven s škorpijonov, pleškopa pejt gnojit kam drgam zavezan k večnemu gnojenju :xx!: žaljiv , nesramen pa še vase zagledan istočasno pa prepričan v lastno večvrednost Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 ...zanimivi tile azilanti...eni ok...eni bi se pa radi pacali po astrinem receptu za meso.....kako že...10 dni v marinadi....sam se ve iz česa sco nardi osnovo za pac...... kje perešček.... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 ja men se tud toži po Silki, upam da je okay, pa da kmal pride kej pošlihtat nas, sme že čist zblojeni agresivci majo polna usta solzavih nežnosti, največji ateisti največ govorijo o bogu, pol pa men pravijo de sn trčena Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 .....silkiiiiiiiii.......pa valkira tud vbolj ko ne v ilegali...... pol pa vidiš kakšno rata...... a ne, lia....narobe svet....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.