Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

x:)x ja amis čist , pol pa nared iz napak kaj uporabnega

zato pa tako rišem pa slikarim pa packam, najprej nardim eno velko packo pol kaj čist spodobnega vun rata

ima nade x;)x mogoče bome celo kaj kuhali danes xcivx če mi rata une črno zažgane piskre spucat x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

:palec: ojla Valkira sam da migaš

jejhata lih s predavanja o medvrstniškem nasilju, nene dobro zaklenem vrat za sabo, pozvoni ves paničen en uotrok in me prosi če mu pomagam, da ga zasledujejo, ves potn, pa ves iz sebe

tam so mi pa teoretiki govorili naj se pogovarjamo, solzivc bom nabavla xcivx poštupat x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx x:Dx x:Dx ...zanimivi tile azilanti...eni ok...eni bi se pa radi pacali po astrinem receptu za meso.....kako že...10 dni v marinadi....sam se ve iz česa sco nardi osnovo za pac...... x^x :vragec: x:px

kje perešček.... :sori: :inocent: .......

Tuki... x:Dx x:Xx x^x x:px

Osnova za pac po sco... x?x

Žveplena kislina... x:Dx x:Dx x?x :vragec:

Za vse ki jih luna matra... x:Dx

Al pa kakšen planet... :eek:

Al pa kaj tretjega... xsrcx

x:Xx x:Xx x:Xx xsrcx :flower: :flower: :2src:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

tam so mi pa teoretiki govorili naj se pogovarjamo, solzivc bom nabavla xcivx poštupat x8Dx

heh....kaj jaz obožujem take praktične pristope..... :palec: :palec: ...klinc pa teorija....vsi bi sam nekaj predavali, žvijo pa ne tega....lia, lahko jih gladko pošlješ nekam..... xcivx x;)x

Tuki... x:Dx

Osnova za pac po sco... x?x

Žveplena kislina...

ojla perešček..... :onfire:

...kolk si to dobro povedal....žveplena je kr ok, ja..... x:Dx :vragec: x:Xx

No, tukaj nikoli ne morem slediti o čem se pogovarjate, a vas vseeno lepo pozdravljam, strupenkoti. x:o)x x:)x

to se ti sam zato dogaja, kr s premal tle.... x:Dx ....drgač bi že ulovila tud medvrstični tekst.... x^x x;)x

:fool: jao, pa to mi tut v RL pravijo... ravno dons me je spet nekdo spomnil, da večkrat (mogoče celo skos) nima pojma o čem govorim

uf, bejbi....a take se dogajajo ponoč.... :sori: ....ma zihr je za neki dobro.....so pa tako al tako nekam divji cajti......js bi pa sam še spala.....pa na srečo al pa na žalost, se sanj sploh ne spomnim..... :o|o: x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

matr kaki dnevi :vragec: :o|o: za nameček, so mi pa avto polili, je zgledal kot barva :eek:

še sreča, da je sam jogurt :switz: dans grem v pralnico xrolleyesx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

heh....kaj jaz obožujem take praktične pristope..... :palec: :palec: ...klinc pa teorija....vsi bi sam nekaj predavali, žvijo pa ne tega....lia, lahko jih gladko pošlješ nekam..... xcivx x;)x

xcivx vraga, kaj pa naj, če hočeš preživet morš bit praktičn..ma ironija no ta fantič iz soseščine je bil čist preč, tresel se je, čist rdeč , oči prestrašene velike, rolko je stiskal k sebi in se tresel ko je rekel ali mi lahko pomagate, bemu sn ga pobasala v avto pa zapeljala do doma, čist do hiše, tok je bil preč , da je stekel ko furija , čeprav je imel samo deset metrov do vhodnih vrat x^x

ironija je ker so nas popoldne klicali v ta isto šolo in je tam psihologinja držala predavanje o nasilju x:o)x in flancala, kako se nj pogovarjamo z deco, pa govorila o toleranci do nasilja

Nasilje ne sme met tolerance in ga je treba v kali zatret, pika. To uči življenje. Oni naj pa kar sami pojejo svojo teorijo in svoje sisteme. xcivx :vragec:

psihologinja držala predavanje o nasilju x:o)x in flancala, kako se nj pogovarjamo z deco, pa govorila o toleranci do nasilja

KAAAJJJJJJJ.... :devil: :mad2: ...toleranco do nasilja...... :bomb: :bomb: :bomb: ,,,,malo morgen! ni šans!........

da bi gledala kako na cesti en bednik otroka pretepa, deklico posiljuje...al kaj?!?!.....NI GOVORA!.....zgubim ves smisel za razumevanje in toleranco prav takoj......evo, že pisanje o tem me na obrate spravi....pa sem dost skulirana drgač........ženska ki je predavala, o nasilju pojma nima.....da o izkušnjah ne bi govorili..... :xx!: :vragec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

....psihologinja držala predavanje o nasilju x:o)x in flancala, kako se nj pogovarjamo z deco, pa govorila o toleranci do nasilja

Nasilje ne sme met tolerance in ga je treba v kali zatret, pika. To uči življenje. Oni naj pa kar sami pojejo svojo teorijo in svoje sisteme. xcivx :vragec:

Tako je, nedopusten je vsakršni toleračni odnos do nasilja,.....ne glede na vrsto nasilja,....ali tako radodarno uporabljene "olajševalne"okoliščine, ki jih družba lepi nasilnežem,......dovoljeno je le v skrajni sili,....zaščiti lastnega ali tujega življenja, vendar je to že prekvalificirano nasilje ne???.......vse drugo toleračno opravičevanje, je samo izraz šibkosti,...nedozorelosti,....da ne rečem moralne pokvarjenosti družbe,....nič drugega.

Mater, pa kr nej skočjo vsi tisti, ki tako opevajo brezpogojno ljubezen tudi v tovrstnem kontekstu, kot edino oz najvišjo razvojno vrednoto,...... :xx!: :vragec: .......toleranca ja,....za njo se skriva vsa šibkost družbe in posameznikov v njej,.....beg od realnega soočanja,....tudi beg od lastnega soočanja ter zavzemanja jasnih stališč in neodstopanja od njih,.....slednje zahteva "zrelo" družbo ne????...... xcivx :xx!:

Branit svoje vrednote in ne posegat v tuje zahteva dobršno mero človeške razvitosti, da ne rečem duševne moči posameznika,....delo in disiplino,.....pih, lažja je šibkost ter umik pa jamr do nezavesti,.....torej kvazi toleranca,.......hinavska pokvarjenost ter prikrivanje lastne moralne bede ne pa toleranca :xx!: ...... stopnja tolerance družbe do nasilja, izraža njeno stopnjo "moralne" razvitosti.... xcivx :xx!:

Na kraj pameti mi ne pade, da bom svoje potomce učila tovrstne toleratnosti......nasprotno, brezkompromisnost do vsakršnega nasilja,...... :vragec:

Mater, zakaj raj mladež ne učijo "kako" ne krasti,....."kako" bit nenasilen,.....ne pa da kot papige jim samo ponavljamo,.....ne kradi,....etc,......"vsebina" vzroka posameznika je tista primarno odločujoča in nevednost,....nepoznavanje vrednot,...tako lastnih kot družbenih,...neprepoznavanje njih v sebi najprej in družbi kot celoti,....ter trdnost in disciplina vsakega posameznika ter toleranca,....ja toleranca do vrednot drugega......mater zakaj jih pa raje tega ne učimo?,.....heh, težko ne???.....težko se je soočit z lastno "vsebino"....če jo lahko "prikrijemo",..........beda v načelnosti... :vragec:

No tko, pa sem popljuvala,......mater se vid, da psihologi imajo pomankljivo znanje iz temelnjih znanosti,..... xcivx :xx!:

Aja bejbe,.....pa dober dan xsrcx

bila na off....no sej uradno sem še,....pismu sem zadovoljna, da imam sco telešček in sco psiho,..... x;)x xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

tud mislit se mi da, tko sem utrujena... kolk bi zdejle si privoščila banjo, meditacijo in spanje...

bila danes na terenu... če je za mojega gin. tole normalno bolečina, potem se jst zelo motim in imam najnižji možni bolečinski prag...

čaka me pomemben razgovor v soboto in potem še pomembnejši v bližnji prihodnosti...

x:)x dr dan

o Silki :2src: a ne tud če si mal puklast, sam da si koj hitr fit, tud če te že pokopujejo....drži se xrainbowx :detelca:

sicer malopozno, glede na to,da že dolg časa to temo pišete...

tudi jaz mam luno v škorpijonu....je to res tak slabo?

no glede na to, da sem mela tudi tipa z luno v škorpijonu, je bilo katastrofalno zanimivo :vragec:

na veliko NEpušim... ljudje me prosijo naj grem raj enga prižgat... baje da sem neznosna

x:Dx x:Dx x:Dx

Poznano... :vragec: x:Dx

Strupki... x:Xx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Strupki... :eek: x?x :ermm: xnckrivx x?x

Kaj je? :vragec:

A se pred dežjem skrivate? x:Dx x:Dx x:Xx xsrcx

Hehe... x^x x:px x:Dx x:Xx

Pa sem vas le zbudil... x:Dx x:Dx :vragec: x8Dx

Jaz sem ena od strupkov! : x:)x x:Dx

x:Xx xsrcx x:Dx :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...