alef 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 pajade mam komaj čas opazt, da dežuje še zdejle ni miru treba še nekej nujno napisat luftarček taraja Saj ga slišiš... ...dež... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Če okna dobro tesnijo, ga res ne slišiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 dej neeehiiii nooooooo ej lupčk, zdele sm tvoj profil pogledu ke ti to vodiš, da maš rmeno majco? Ne povem... Ugibaj, če se ti da... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Ne povem... Ugibaj, če se ti da... če mislva isto... jo takoj dej dol Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 dons pa res...tak težek dan :xx!: ScorpioGirl pa vedno polna energije ...ti kar malo zavidampozdravljena Taraja Nič ni težek... Taprav za lenarit... čaw lupčkli pa lubice Bonton veleva da to dvoje zapišeš v obratnem vrstnem redu... Lubček... če mislva isto... jo takoj dej dol Ne dam x!x x!x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Nič ni težek... Taprav za lenarit... Bonton veleva da to dvoje zapišeš v obratnem vrstnem redu... Lubček... mah kurc... jes še žiulenskim obdobjem vrstni red menam, zej meuš pa za dve črke jebu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Janko ...si že povedu kaj si po horoskopuna upam, k me skrbi da bo pol perešček kšne lubčke za rojstn dan pošilu, pa mi loh zapaše Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 saj sem...120 na uro...mam kar mal slabo vest Janko ...si že povedu kaj si po horoskopu Zakaj bi jo imela? Če ti je pasal... na upam, k me skrbi da bo pol perešček kšne lubčke za rojstn dan pošilu, pa mi loh zapaše ah...dej,dej...perešček pa res ne To je samo izgovor... Da ne bi bilo treba za pijačo dat... Če okna dobro tesnijo, ga res ne slišiš Pa če spiš tud ne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 neki mulo kuhajo...dotični škoda...ker bi se fajn ujel...gajba al pa dve Pa kaj? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 ej, kašn pa bo kej ureme jutr??? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 ej, kašn pa bo kej ureme jutr??? Če ne bo sonca bo dež... Če ne bo oblačno bo jasno... Mogoče bo veter pihal... Al pa tud ne... Lahko noč strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 tak kot dons :xx!: Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 grem ...lepo noč Janko enako. sej komi vrjamem, sam men se tud neki spi Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 ScorpioGirl pa vedno polna energije ...ti kar malo zavidam zadnje čase mi jo popoldan mal zmanjkuje pa mi nekak se rata nafilat je treba Saj ga slišiš... ...dež... dons sm bla pa prov skoz v akciji tud poslušat ni šlo je pa res neki padal name, k sm šibala od avta do faksa pa ni blo omembe vredn zaenkrat me tole vreme še ni ujelo Če ne bo sonca bo dež... Če ne bo oblačno bo jasno... Mogoče bo veter pihal... Al pa tud ne... Lahko noč strupki... maš res lahko noč perešček pa janko jetrnica taraja pa ostalim seveda tud lahko noč bejžmo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 dobro jutro...kakšne sanje iz prijetnega dopusta se je razbohtel cunami - vsaj začetki le tega... ampak vseeno mi je nekdo dajal občutek varnosti. potem smo pa mi trije (ok kdo je bil tip pojma nimam pa midve s tamalo) v njegovem kombiju šli naprej proti hribovitem svetu - fotrčku sem samo javila da smo ok... ampak panika je pa bila pri drugih ... čeprav valovi so bili vsaj tisti ki sem jih videla, lepi...zbudila sem se pa sesuta... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Jutrček strupki cajt za šiht je sm se takoj zbudila, k sm prebrala sms od najboljše prijateljice tamal se je ponoči odločil, da ma dost cajta v trebuhu in da pride ven skoraj dva meseca prezgodaj mejte krasen dan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 mam komaj čas opazt, da dežujejp....hvala enako...... Pa sem vas le zbudil...jok....zbudili smo se šele zdej...... na upam, k me skrbi da bo pol perešček kšne lubčke za rojstn dan pošilu, pa mi loh zapaše : ej, kašn pa bo kej ureme jutr???vreme je tako kot včeraj.....zaliva še kr naprej..... sicer pa: jutrooooooo strupki & co...... ....jutro ksenč dans na vrsti striženje......sem bla vprašana da kaj pa mislim postrič in če se bom na nulo..... .......že ves teden bi sam spala.......to ne morš verjet.......v pon sem bla, ko da bi šla na avtopilota..... ....še dobro, da se da tud tako....no, sej zdej je bolš.....počutje pa brez pripomb...... sm se takoj zbudila, k sm prebrala sms od najboljše prijateljice tamal se je ponoči odločil, da ma dost cajta v trebuhu in da pride ven skoraj dva meseca prezgodaj za malčka in njegovo mamico....... .....sej bo vse ok...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 se strinjam - vse bo ok Amiska ojla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 jutro no izkazal seje, da je tisto na avtu bla dejansko barva še sreča, da sem šla v eno avtopralnico, kjer maš vap.....da sem hudiča dol sčohala niti pomislit nočem, kake laufarije bi mela, če to nebi šlo dol Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 daaan še kar dežuje :xx!: ...punce men se tud sanja tko živo...pol pa cel dan kot cota :xx!: ...za malčka in mamico ...sam da se je dobr iztekel Klarus naredite si lep praznični dan zvecher pishesh,ponochi pishes,zjutraj pishes,opoldne pishes,popoldne pishes,,, daj, povej mi,kdo tvojmu dedcu kuha?shtemash ga itak ne Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 mam to grdo navado, da med delom sedem za računalnik, da se spočijem ...za njegov želodček je kar dobro poskrbljeno ...če ma štemanje kaj zveze s sexom ...hvala, kr uredu v zelezarni mas cas to delat? Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 daj, povej mi,kdo tvojmu dedcu kuha?shtemash ga itak ne baje je zelo koristno da vsak poskrbi zase in svoj lajf....druge pa pusti pri miru....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 sej je že lia lepo povedla, da zvezani sam gnoji...pa da ne rabmo njegovega gnoja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 sesuta :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 daaaan strupki in ostala armada menda je luna šla ponoč v sco,....tak, da bi morala zaspanost enmal popustit.... dež mi pa kar paše,....itak ne morem okol tacat....pa me vsaj mika ne na tovrstne pregrehe dr dano Silki a ne tud če si mal puklast, sam da si koj hitr fit, tud če te že pokopujejo....drži se Thanks bejba,....se držim in čakam, da telešček šive popapa...... ....pukl ja,.....ena od stvari, ki bo navkljub morebitni sklerozi ostala v memoriji še v poznih letih,....mater še pr stotki ga bomo iskale pa se režale..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.