ZVEZANI 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 sej je že lia lepo povedla, da zvezani sam gnoji...pa da ne rabmo njegovega gnoja lia ma gmaht,,,vedve sta pa prsklednici :xx!: Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 lia ma gmaht,,,vedve sta pa prsklednici :xx!:baš me boli kaj ti misliš.....te ne rabmo tu :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Silki, šive drži se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 baje je zelo koristno da vsak poskrbi zase in svoj lajf....druge pa pusti pri miru....... In tisti ki zase ne znajo poskrbet, ponavadi najbolje vedo kaj je za druge dobro... :xx!: Strupki... Spet en lep deževen dan za daaaan strupki in ostala armada menda je luna šla ponoč v sco,....tak, da bi morala zaspanost enmal popustit.... dež mi pa kar paše,....itak ne morem okol tacat....pa me vsaj mika ne na tovrstne pregrehe Thanks bejba,....se držim in čakam, da telešček šive popapa...... ....pukl ja,.....ena od stvari, ki bo navkljub morebitni sklerozi ostala v memoriji še v poznih letih,....mater še pr stotki ga bomo iskale pa se režale..... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Bejbe hvala tamalmu so dali injekcijo za pljučka dons so ga še uspeli (zaenkrat) zadržat v bušiju, jutr pa najbrž pride ven tud jst mislim, da bo ok zgleda, da hoče met mali lunco v sco menda je luna šla ponoč v sco a to je to sm skor s pogledom fentala uno babnco na šalterju zarad enga dneva razlike me gre j*** $%&!"#$=&%$)!$#"?=!&!%$"#=&%"#$ grrrrrrr aja, čerrrrrrrrr strupki pa priskledniki Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 k sem pisala prejšnji komentar, je bil mali že zunaj je mamica dobila za dan žena malega zdravega ribončka Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 punčke drage... perešček Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 hvala Janko Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 hvala Janko čeb vedla koko mi gre takle teško z jezika, bi do konca vrste lupčkou napopala Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 ŽIVEL 8. MAREC, DAN ŽENA... ŽIIIIVEEELLLLLL Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 ŽIVEL 8. MAREC, DAN ŽENA... ŽIIIIVEEELLLLLL pa rajši ne vprašam, kaj zdej za tole pričakuješ Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 pa rajši ne vprašam, kaj zdej za tole pričakuješ bemu... dobra si sm res že napisan meu dodatni komentar spodi, pa sm ga rajš zbrisu...uglaunm... mi smo titovi tito je naš, pa čim več praznkou, pa tut če na vemo zakwa Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 bemu... dobra si sm res že napisan meu dodatni komentar spodi, pa sm ga rajš zbrisu...uglaunm... mi smo titovi tito je naš, pa čim več praznkou, pa tut če na vemo zakwa včasih mi rata tole s prazniki pa Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 včasih mi rata tole s prazniki pa sm že skor gruntu, da je mogoč uredn u službo hodt že sam zato, da maš pol kšn praznk Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 daaaaannnnnnnnn........ včer se ves plan sfižil.....sestanek v službi je skenslal striženje, pol pa še trening.....$¨¨$#¨%&!¨/¨/¨%¨%$"&......luna v sco ...sodelavca je včeraj metala očitno....bil zoprn....in primeren za v sco pac....... pa jutri delam......ne sikam glih, bi pa z užitkom metala ....ni celo razpoloženje tako....sam podtoni...... strupki & co....mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 jutro...sploh mi ni jasno kako bom speljala moj "projekt". malce me mori in posledično sem ko tempirana bomba... bo treba tole čimprej razrešit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 dan za vse ki rabijo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Jutro vsem jh čimbolj mirne živčke...pa za vsak slučaj še... ....pa za določene primere, da ne zmanjka še tole.... mejte se čimlepše Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 trenutno se sprašujem o smisluprideš domov iz službe, pričneš kuhat, se naješ (po možnsoti preveč), potem se obrneš okrog in zagledaš kup umazane posode :xx!: v glavnem - ne da se mi it pospravljat :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Strupki bi pasal mal zadremuckat zdejle sam ne bo časa bo treba prestavt dremuckanje za nedoločen čas dobr, da bo drug teden manj naporen vsaj kaže tko za vse pod tuš zdejle, na en rojstni dan ... pol pa tamalga zalit mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 trenutno se sprašujem o smisluprideš domov iz službe, pričneš kuhat, se naješ (po možnsoti preveč), potem se obrneš okrog in zagledaš kup umazane posode :xx!: v glavnem - ne da se mi it pospravljat :xx!: Imaš dve možnosti... Nehaj kuhat... Al pa vsak dan novo posodo kupi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 pospravljeno...zdej moram pa it cunje obest, zeh.... a čem kr nove it kupit ... pa potem pečico zdrgnit - grem gledat cene za novo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Strupki bi pasal mal zadremuckat zdejle sam ne bo časa bo treba prestavt dremuckanje za nedoločen čas dobr, da bo drug teden manj naporen vsaj kaže tko za vse pod tuš zdejle, na en rojstni dan ... pol pa tamalga zalit mejte se Za tamalga... Ti pa pazi da se ne bo spet luna premikala... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Kaj to pomen tamalga zalit? Sam tko mal čivknem tu, da ns še žiu .......k drgač mam strupkov čist dost .....apciiihaaaaa :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.