Ksenia 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 ja en tamal je prekmal na svet prišel, pa je treba rojstvo zalit... no vsaj pri nas knapih je tko ja sej vem, cunje naj grem obest Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Ahaaaaa A je tud scorpio kaj v sorodu? kdaj si zadnjič po vrhnjih straneh prah s pohištva zbrisla k se spodob? Ajd, akcija Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 lejga jst imam zelo nizko vrednost železa, tko da hm moram varčevat z energijo veš... grem v penečo kopel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Ahaaaaa A je tud scorpio kaj v sorodu? kdaj si zadnjič po vrhnjih straneh prah s pohištva zbrisla k se spodob? Ajd, akcija a se ti zajebavaš???sm boš hodu našim punčkam pamet solit???preteru si zdej se te rešm za zmeri na... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 ...dober no.......sam da bo še kaka korist s tega pol uzput bano pa wc spucaj Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 a greš ti kdaj v umazano bano ležat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 a greš ti kdaj v umazano bano ležat ta smeško je bl za na wc a se ti zajebavaš???sm boš hodu našim punčkam pamet solit???preteru si zdej se te rešm za zmeri na... :xx!: :xx!: :xx!: ......mate srečo, k sn tolerantn do drgačnih, pa še bom vseen pršu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 pospravljeno...zdej moram pa it cunje obest, zeh.... a čem kr nove it kupit ... pa potem pečico zdrgnit - grem gledat cene za novo ja en tamal je prekmal na svet prišel, pa je treba rojstvo zalit... no vsaj pri nas knapih je tko ja sej vem, cunje naj grem obest A jih še nisi? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 ja sem pa spala sem tud...pa počutim se kot star slon...klinc grem nazaj spat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 ja sem pa spala sem tud...pa počutim se kot star slon...klinc grem nazaj spat Nič od tega ne drži... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 :xx!: :xx!: :xx!: ......mate srečo, k sn tolerantn do drgačnih, pa še bom vseen pršu..... bod tolerantn do sebe, pa brez pametnih idej ne hod več pa prjateljski namig škatla pira pa štrudl, pa floharca ne more škodvat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Sebe mam celo rad, pa bom hodu k mi bo pasal..... Pa tak prjatlski nasvet ........jack cola sa led, mjuza pa fajna bejba.......to ne more škodvat Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Sebe mam celo rad, pa bom hodu k mi bo pasal..... Pa tak prjatlski nasvet ........jack cola sa led, mjuza pa fajna bejba.......to ne more škodvat če ne bi jacka kvaru s kolo,... pol ne bi biu tak bednik, pa me sploh poslušu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 ...odvisn od jacka......so jacki, ki jih je res greh mešat.....klasični jack cola s puno led pa je men drink ......ko mi je do več drinkov..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 ...odvisn od jacka......so jacki, ki jih je res greh mešat.....klasični jack cola s puno led pa je men drink ......ko mi je do več drinkov..... ma ja... sej če maš bedno družbo... pol je hitr use dobr jes učas tut pir kr sam pijem Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Časi k bi se mi dal z bedno družbo jacke pit so že davn minli...... Pa si si ok al bedna družba? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Časi k bi se mi dal z bedno družbo jacke pit so že davn minli...... Pa si si ok al bedna družba? pojma nimam pa jebe se mi edina sprejemljive učas Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Viš kak dobr prjatlski nasvet sn ti dal......pomaga tud, če se ti jebe Ne vem zakaj bi to blo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Viš kak dobr prjatlski nasvet sn ti dal......pomaga tud, če se ti jebe hvala. car si Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Vreji. Sam da nis ti carična Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Vreji. Sam da nis ti carična ne ne... od mene nis ogrožen... sej jes nit na vrsto neb pršu sploh no ... fajn bot Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Pa tak prjatlski nasvet ........jack cola sa led, mjuza pa fajna bejba.......to ne more škodvat bejbo bi sicer spustila....drugo je pa u redu....... ma ja... sej če maš bedno družbo... pol je hitr use dobr jes učas tut pir kr sam pijem a to je pol kriza z družbo al kako..... ...... bla na terenu danes....se tolk nazebla, da sem se tričetrt ure z do fula prižganim gretjem vozila nazaj, pa še ni blo ok.......še čik pa spat..... sg....fajn ga zalijte..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 bejbo bi sicer spustila.......enga vreji pubeca tud? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Dobro jutro banda Za tamalga... Ti pa pazi da se ne bo spet luna premikala... luna se skoz premika Kaj to pomen tamalga zalit? Sam tko mal čivknem tu, da ns še žiu .......k drgač mam strupkov čist dost .....apciiihaaaaa :xx!:kako dost tamalga smo fejst zalili ....pomaga tud, če se ti jebe khm ... lohk je ura kriva ... sam mam čudne asociacije, kaj tle pomaga sg....fajn ga zalijte..... smo ga do zdejle Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Dobro jutro banda luna se skoz premika kako dost tamalga smo fejst zalili khm ... lohk je ura kriva ... sam mam čudne asociacije, kaj tle pomaga smo ga do zdejle Ja... Samo včasih se malo bolj... Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.