Amis 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 ...enga vreji pubeca tud? jh....odvisno od pubeca......kakšne se da čist mirne duše spustit........ sg.....odlično zalivanje..... valkira....kaj naj rečem....dobro pašo...... delam danes....pa program me nekaj zaj*....ni mi posebej všeč....ajd, grem probat, če bo zdej šlo sejvanje.....grrrrrrr....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 jh....odvisno od pubeca......kakšne se da čist mirne duše spustit........ večino se da mirne duše spustit... no danes se počutim samo še slon...včeraj spala od 16 do 18,30 pa od 20.30 do 5...pa če me zdejle kdo vpraša kaj bi najraje... šla v posteljo in ušla realnostini to dobro bežanje v spanje oz. mogoče pa organizem zahteva svojezdejle imam poslovni sestanek - če se dogovorim nastopi bistvena sprememba v mojem lajfu... a bom imela dost poguma za tole? ja - zmorem...moram mal o temle, da se ne userjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 jh....odvisno od pubeca......kakšne se da čist mirne duše spustit........ večino se da mirne duše spustit... A mene tudi? no danes se počutim samo še slon...včeraj spala od 16 do 18,30 pa od 20.30 do 5...pa če me zdejle kdo vpraša kaj bi najraje... šla v posteljo in ušla realnostini to dobro bežanje v spanje oz. mogoče pa organizem zahteva svojezdejle imam poslovni sestanek - če se dogovorim nastopi bistvena sprememba v mojem lajfu... a bom imela dost poguma za tole? ja - zmorem...moram mal o temle, da se ne userjem Slonček... Zmoreš, zmoreš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 sem se prav narežala prvemu stavku,ksenia..... drgač pa: ma itak, da ti bo uspelo....spremembe so pa tako al tako dobrodošle......boš vidla....pa vse se pošlihta..... kar se pa spanja tiče....moja realnost je čist ok.....pa se mi je vseeno na mrtvo spalo ves teden.....torej gre za kaj drugega...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 jutro matr paše, ko se zbudiš kadar ti paše večino se da mirne duše spustit... no danes se počutim samo še slon...včeraj spala od 16 do 18,30 pa od 20.30 do 5...pa če me zdejle kdo vpraša kaj bi najraje... šla v posteljo in ušla realnostini to dobro bežanje v spanje oz. mogoče pa organizem zahteva svojezdejle imam poslovni sestanek - če se dogovorim nastopi bistvena sprememba v mojem lajfu... a bom imela dost poguma za tole? ja - zmorem...moram mal o temle, da se ne userjem sploh ne dvomim v tebe zdle grem kupit čajček za tebe bi kriv želodec daaan vsem ...sonček sicer si mal nohte grizem ...včeraj sklenila, da preneham s kajenjem x!x Amiški čim krajši delovni dan ...Ksenia, še enkrat vsem pa prijeten vikend p.s....a je murkur spet v rikvercu ?ne ni več rikverc...zdej šiba naprej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 oooo perešček..... ....vidla šele zdej tvoj post....čudno men to dela...če so posti časovno na kupu, mi enih sploh ne pokaže takoj....... klarus....pa si se naspala.... jeternica.....thx...js pa sebi želim, da bi mi uspelo čim več nardit..... mal vas bom pokukala med delom...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 oooo perešček..... ....vidla šele zdej tvoj post....čudno men to dela...če so posti časovno na kupu, mi enih sploh ne pokaže takoj.......klarus....pa si se naspala.... jeternica.....thx...js pa sebi želim, da bi mi uspelo čim več nardit..... mal vas bom pokukala med delom...... A to doma al v službi? daaan vsem ...sonček sicer si mal nohte grizem ...včeraj sklenila, da preneham s kajenjem x!x Amiški čim krajši delovni dan ...Ksenia, še enkrat vsem pa prijeten vikend p.s....a je murkur spet v rikvercu ? A si že nehala a si samo sklenila da nehaš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 u službi...jasno...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 zdej pa zares dobro jutro joj, si kar predstavljam kšne face pa komentarje v prihodnjih dneh zarad precejšnje količine zalivanja ... oziroma zlivanja alkohola po grlu sm prespala pr novopečenemu očku na kavču seveda fok ma pa seveda spet ene svoje predstave to bo še smešn vidla slikce od tamalga ribončka čist čupast mali dobr, da ma luno v sco k asc je devička Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 zdej pa zares dobro jutro joj, si kar predstavljam kšne face pa komentarje v prihodnjih dneh zarad precejšnje količine zalivanja ... oziroma zlivanja alkohola po grlu sm prespala pr novopečenemu očku na kavču seveda fok ma pa seveda spet ene svoje predstave to bo še smešn vidla slikce od tamalga ribončka čist čupast mali dobr, da ma luno v sco k asc je devička Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 ...kakšno zatišje v gnezdu..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Daaaan ...sem se pregrešila,...sem odtacala ven na kofe,....pajade dva,....sem takoj še boljš,. ...pa mim športne štacune tud z zavezanimi očmi ne....skratka, priracala dam dobre volje, polna kofeta, lepo prekajena pa z novim oprsnikom....heh ...za malega z luno v scorpiji... ..vsem lepo nadaljevanje dneva Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 a za mickenega z luno v scorpiji pa nič? :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Daaaan ...sem se pregrešila,...sem odtacala ven na kofe,....pajade dva,....sem takoj še boljš,. ...pa mim športne štacune tud z zavezanimi očmi ne....skratka, priracala dam dobre volje, polna kofeta, lepo prekajena pa z novim oprsnikom....heh .. orka motorka toto je pa ziher stranski učinek oviga mrka bemu bejba miruj ne pa racat okoli.... kak se te naj celi, ti rečem se splača pr mir bit, pol dost manj boli sme probale, se tud spomnit ne smem, sm slišala angelčke žvončklat , ker sem mislila da noben drug ne zna piskrov prestavt.... de čimprej mine *** men se pa ne lub več nč devat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 orka motorka toto je pa ziher stranski učinek oviga mrka bemu bejba miruj ne pa racat okoli.... kak se te naj celi, ti rečem se splača pr mir bit, pol dost manj boli sme probale, se tud spomnit ne smem, sm slišala angelčke žvončklat , ker sem mislila da noben drug ne zna piskrov prestavt.... de čimprej mine *** men se pa ne lub več nč devat eee, kaj morem če je pa luna direkt na plutiju mi mrknila.... ..sicer pa sem pridna,..se trudim bit ozaveščena...pa dat gmah,...piskri me sploh ne žuljo,....vse kej druzga prej.... ....pismu bi mi moral še pojstlo zraven pršit,...je klinc če imaš visok bolečinski prag, kr enmal pozabiš, da ne smeš okol tacat,... ....čeprav je bilo tole dober test za telešček,....mamicu mu, je v dobri kondiciji zgleda,...fajn thanks bejba,....in bom pridna a za mickenega z luno v scorpiji pa nič? :xx!: ...jh, kok sem le lohka spregledala,.... tudi seveda... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Ne vem kak je to mogoč......pa to se ti pogost dogaja .....morš mal mozak tud trenirat ne sam telo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Ne vem kak je to mogoč......pa to se ti pogost dogaja .....morš mal mozak tud trenirat ne sam telo ...a pogost pojav, da je? ....čudno ....verjetn kak hrbtenjačni živčni transmiter lenar,....bomo prečekiral... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Ahm. Jaz k te ne spregledam mam te vse vredi z hrbtenjačnimi živčni transmiter lenarji pravš......kul Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Čerrrrrrrrrrrrrr celo do doma uspela prit šla pogledat mamico kolk je dobra ona bi kar že okol skakala, bi včer šla kar z nami pit zdej pa spet na en rojstni dan pa sm misnla, da bo tole bolj na izi vikend ma, bomo jutr spali naredite si krasen večer, noč ... Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Morgen strupki... Nekam zaspano tu noter... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Daaan strupki & co... zatišje v gnezdu,...navkljub soncu, zaspano melanholičen dan Ojla Klaruska....kaj te muči bejba? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Kje je sonce? Pri nas oblačno, pa mraz... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 daaan sonček pri nas pošiljam naprej čist sem ...pomanjkanje nikotinameljem domače jabolčne krhlje Samo pazi na prste... Pri nas se tudi sonce mal kaže... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.