Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>HUDO!!!Kaksne tvorbe v 9. pa v 10. hisi!!Me prav zanima kako bo tole Bern pokomentiru.

Noro! :palec:  :palec:

Bern bo tole pokomentiru mal manj noro.

Najprej moram vzet pol ure časa da si vse tole prepišem na list papirja potem pa po Solarfire ganjam leta, mesece, dneve in minute gor pa dol de b dobu datm in čas rojstva ke bi ga čebelica čist komot napisala (na primer v OS, da glih ne daje podatkov kr tko na net anede) pa bi mi pršparala četrt ure. Bljać! :xx!:

Pa še pol je takole: če si rojena v LJ ali okolici 8tudi KR še prav pride, potem gre za rojstni čas 12.20, lahko pa da nisi, pa sem četrt ure vrgel vstran pa še sramotil se bom tlele s mahanjem v temo. Bljać! :xx!:

Ampak da ne boš ravno prepričana, da te ne maram (ker tole napisano tako in tako velja za večino lunatkov tle, ki se jim zdi zelo fulšponsko citirat vse tiste položaje pa to), ti spišem pa naslednje:

Samson23 ti je omenil nekakšne "tvorbe" v 9. in 10. hiši, tebe pa je seveda popadel strah. Priznam, mene bi tudi, če ne bi vedel, za kaj gre. Samson23 ima pač dober navdih, to je čisto v redu, saj ni mislil nič slabega, sem prepričan. Tvorbe so pa samo malo bolj gosti planetarni položaji, tako da za paniko ni placa.

VSE planete imaš na ZGORNJI strani horoskopa - ambicija par excellence. S Škorpijonom v 10. hiši in Marsom isto tam (čeprav že v Strelcu) ti uspeh in kariera pomenita tudi izziv in veselje, ne samo eksistence ali kaj takega. Biti glavna! Pomembna. Vidna. Cenjena! "Ker drugače bom koga tudi na gobec, če že ne gre drugače."

Jupiter ti v sedmo hišo prinaša srečo s strani drugih - zaneseš se na druge in vedno znova te izvlečejo iz gužve. (Če greš slučajno v polotiko, boš kot Kocjančič - tudi če vile padajo, se proti tebi nikoli ne bodo obrnili x:Dx x:Dx ).

Ampak s tole Luno v 12. ni dobro iti v politiko. Ker je politika kurba (vedno je bila in vedno bo), bi TEBE različne svinjarije prilično prizadele, zato se drži raje stran. Še dnevnika ni treba gledati, ker imamo na ta način politiko danes že doma (pa še več je bomo imeli, reveži, če rata vladi uštimat poseben parlamentarni program! :vragec: ).

Ljubezen je pri tebi bolj čudna zadeva, saj Venera in Uran tičita na čisto isti točki - prekinitve, magija, odhodi, privlačnost, trenutki, ki so super in ki minejo na hitro; do naslednjič. :xx!:

Saturn v osmi (sistem Koch) ni ugoden, ker ti lahko spelje dediščino ali pa te Neptun spravi v napačne finančne odločitve. S tem horoskopom bi bilo nemara bolje, če bi finance obvladoval tvoj partner (če ima seveda kaj bolj prida horoskop, kar se denarja tiče).

Dve karieri sočasni, veliko vlaganja v energijo. Na poklicni poti spočetka s težavami, kasneje vedno bolje. Služba ti sčasoma celo postane pribežališče.

Prijatelji - pridejo in gredo. Ko se po petih letih srečate, ste prijatelji točno toliko, kot bi se nazadnje videli včeraj.

Ne poskušaj s tem horoskopom imeti vedno prav (čisto možno), ker ti bodo to zamerili.

ASC v Kozorogu ti ne pomaga kaj dosti, zaradi njega si resnejša od svojih kolegic, na stara leta boš pa veliko mlajša od njih.

Kombinacijo Škorpijona (Sonce itd.) in Korozoga (ASC, Luna!) jaz imenujem "princip vulkana". Vse hladno, zadržano, kontrolirano. Ampak ko enkrat pride vse na plan, je to kot lava - tega ne ustaviš zlepa. Emocije preplavljajo itd.

Vse v vsemu horoskop niti ni slab. Vso srečo z njim!

:palec:

Deli na socialnih omrežjih

Saturn v osmi (sistem Koch) ni ugoden, ker ti lahko spelje dediščino ali pa te Neptun spravi v napačne finančne odločitve. S tem horoskopom bi bilo nemara bolje, če bi finance obvladoval tvoj partner (če ima seveda kaj bolj prida horoskop, kar se denarja tiče).

:palec:

Jaz se nisem dozivel, da bi Bern komu za finance kaj dobrega povedal... tut meni je recmo reku, da nimam smisla, medtem ko mi je pa Mihela rekla da mam velik smisel za finance...

Pa kaj res tako razliko naredi Koch namesto Placidusa??

Men recimo vrze merkurja iz osme v deveto, neptuna pa iz prve v drugo (ceteris paribus)... in glej ga zlomka-finance gredo v maloro... tale Koch je en navaden kradljivc!!! x:Dx x:Dx

Karma police!?!? x;)x x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Hvala!! :palec:

in tudi res je, vsaj v nekih pogledih.

----------

To kaže, da imata ascendenta v nasproti ležečih znamenjih, kar je lahko dopolnjevanje, če že ni nasprotovanje. Lahko je tudi dobro.

Sicer pa to pomeni, da ima on zagamanega očeta, ki ga je dajal v nič, ona pa takšno mater. Vsak torej slabo izkušnjo z svojim osnovnim vzornikom.

Kar je še vedno bolje, kot da je situacija obrnjena, se pravi, da bi imela ONA hudega očeta in ON hudo mater. Tu bi bil problem že večji.

x:)x

• 3 weeks later...

brez zamere vse skorpije, ampak, ne samo da se morajo venomer potrjevati, celo zelo samopomebni so!! in svasta si umisljajo! :sori:

no, saj imajo pa tudi dobre kvalitete, katerih pa sedaj ne bom omenjal x:Dx x;)x

pa prijeten dan naprej VSEM! in upam, da se zamere odpustijo.

------------

sploh pa, opazam, da se vse skorpije full hvaljo, kt da majo komplekse da so manj vredne in se morjo skos potrjevat  :inocent:  :inocent:  neverjetn.  sama borba, skos potrjevanje, al da jih majo radi, da so neki, da pomenjo nekomu, etc...

x:Dx  x:Dx 

kwa um zdele fasu energetsko a??  x:Dx  x:Dx  x;)x  he he

no, sej ucas sm mislu, da so levi pa ribe taki.. pravzaprav pa so cist na drugacen nacin egoslavi.  x;)x  x:o)x

Pozdravljeni!

No, za evidenco še en scorpi, z luno in venero v scoriju...pa plutonom "doma"! x:o)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

:wOOt: ....to je pa čist tu mač.... x:Dx x:o)x x;)x

sam, pišuka no....se mi zdi, da rabiš za tako kombinacijo že skor orožni list.... :inocent:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ni nujno... lohk se preusmeri v asc pol (konc koncev mam jaz tud VSE v ribah) - lohk sta tko In duh IN fortuna v istem znaku kot asc.

V teh primerih je veckrat tko - da kjer naj bi bil vecji vpliv, sploh ni, pac pa se celotna tezha, ost, ce hocemo, preusmeri pol tja.

zadnjic sem spoznala eno punco, ki je bila cisti kozorog... nikakor ji ne bi dala skorpijona, ce ze ne kozoproga, pa prej strelca. No in ima VSE v skorpijonu (luno sonce), razen ASC v Kozlu.

venero pa v strelcu.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tale kozel je pa zgleda dost mocn znamenje... se jaz naj bi bil tipicen kozorog... pa nimam cist nic v kozorgu-sam zaradi mocne 10 . bajte... imagine that!!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Svoj čas sem delal z eno še bolj EHT Škorpijonko - Sonce in ASC v Škorpijonu, Luna v OSMI hiši, Pluton na samem MC v deseti hiši, kulminantni planet in vladar ASC obenem. Orenk.

:vragec: :vragec:

"Orenk"? - pokradla mi je arhiv od petih mesecev dela, izsiljevala za denar, me izrinila pri utečenem astrološkem poslu, ki ga nato dodobra zafurala, da so me potem klicali na pomoč (ker stranke so bile, "astrologinja" pa je izginila), potem pa imela bolj skrito prakso, pri čemer je eni mladenki za "čiščenje organizma" "predpisala" (?!) dva deci destilirane vode dnevno!! (Še dobro, da je oče to pravočasno odkril.) Potem se je malo skrivala pred policijo, nazadnje pa sem zanjo slišal, ko je bila akter znane afere (bilo je tudi v Dnevniku in Delu), ko je nek varnostnik ponoči poklical 090-linijo pa odložil slušalko poleg telefona, da so se štepali impulzi - tudi tam je bila zraven.

Res orenk.

:vragec:

zadnjic sem spoznala eno punco, ki je bila cisti kozorog... nikakor ji ne bi dala skorpijona, ce ze ne kozoproga, pa prej strelca. No in ima VSE v skorpijonu (luno sonce), razen ASC v Kozlu.

venero pa v strelcu.

A pazi:

a ker ima ASC v KOZOROGU, je os MC nagnjena hudo v levo, kar pomeni, da je za tri hiše (10., 11. in 12.) potrebnih le cca 60 ali malo več stopinj!, zaradi česar so planeti v Škorpijonu istočasno postavljeni večinoma v deseto hišo, anede?

Kozoroga kolikor hočeš, Marsa ...

x;)x

Svoj čas sem delal z eno še bolj EHT Škorpijonko - Sonce in ASC v Škorpijonu, Luna v OSMI hiši, Pluton na samem MC v deseti hiši, kulminantni planet in vladar ASC obenem. Orenk.

:vragec: :vragec:

"Orenk"? - pokradla mi je arhiv od petih mesecev dela, izsiljevala za denar, me izrinila pri utečenem astrološkem poslu, ki ga nato dodobra zafurala, da so me potem klicali na pomoč (ker stranke so bile, "astrologinja" pa je izginila), potem pa imela bolj skrito prakso, pri čemer je eni mladenki za "čiščenje organizma" "predpisala" (?!) dva deci destilirane vode dnevno!! (Še dobro, da je oče to pravočasno odkril.) Potem se je malo skrivala pred policijo, nazadnje pa sem zanjo slišal, ko je bila akter znane afere (bilo je tudi v Dnevniku in Delu), ko je nek varnostnik ponoči poklical 090-linijo pa odložil slušalko poleg telefona, da so se štepali impulzi - tudi tam je bila zraven.

Res orenk.

:vragec:

Hudo!!!!!!! :eek:

ne morem verjet... res, a ves da imam jaz same dobre izkusnje, mislim v smislu postenosti, zanesljivosti, da se je dal vse zment, da smo bli prec vse zmenjehni... neka srcnost, ko sploh ne rabis pogodb in tega...

hec...

ja, pa res! ;) Kozla kolkr ces...

No vis tko gre to.. pr men tud na 1. pogled cist ribja zadeva, ko pa podrobneje, pa sco kolkr ces... ne nazadnje je vladar vseh glavnih planetov tle pa se na asc, tko da sta vpliva itak prepletena, pa se na istih stopinjah mam, tako da spona skoz tale tok...

In tisto bogo venero mam v biku, pa se kar cuti in clo vidi. kako je lohk en planetek polozajcek vseen ful pomemben.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Meni so škorpijoni čist super ljudje ... mami je škorpijonka, stara mama, najboljša prjatlca, sestrična, dopisovalec in še nekaj prjatlov ... pa še kdo bi se našel --> z vsemi se ful dobr štekam ...

Škorpijoni ste carji!!!! :wub: x:Dx x:Dx x:Dx xloveyx

Škorpijončki ... bodite v cvetju ... :flowerface:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Eh Tanci, thanks......sej smo res! x:Ix x:Ix .......prijazni pa edini "strupeni"!

lp vsem

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...