Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

povedala... do 17. maja mi ni spasa... ampak povedala sem x:px

zdej me čaka pa soočenje še z nekom... ampak povedala sem (skor vse ;))

xcrossfingx :detelca: xwizardx

odločitev in pot ki jo izberemo se nam včasih zdi na začetku zelo težavna.....vendar sčasoma ugotovimo, da vse ostale lažje poti vodijo samo na start te iste - "težje",....in slej ko prej smo jo primorani prehodit,....ali pa se obsodit na večno brezizhodno štart pozicijo.......sej bo bejba! :palec: xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

povedala... do 17. maja mi ni spasa... ampak povedala sem x:px

zdej me čaka pa soočenje še z nekom... ampak povedala sem (skor vse ;))

:onfire:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

to je že grupni pol....k je blo doma včeraj isto..... x:Dx ....al sta pa zaroto udarla.... :vragec: xcivx x^x .......

:eek: x:Dx x:Dx x:Dx x:px x:o)x xsmx :palec:

Svašta... x:px x:Xx xsrcx :palec: :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

jao....perešček spet vampiril....pa še režal se zraven..... :ermm: :sniky: ..... x:Dx x:Xx

o ksenč......ma sej nas bo popustilo...slej ko prej..... x^x ...sodeč po tem, da vse enkrat mine..... :inocent: :vragec: x:Dx ....

dans grem na koncert.....jutri delam......to je vse kar zaenkrat vem....pa še bobnarske vaje mam vmes..... x:px ......ko spravimo celo posadko z rekviziti skupaj, decibeli strmo narastejo..... x:Dx ....sam je pa fajn.......trening tud čist ok prežvela včeraj........

jutrooooooooo sco in azilanti........ xDDx ........

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jutro :zz: kak bi še spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaala

komi sem se spravla iz pojsle....še piciklanje pri 2° me ni zbudilo...pa me ponavadi kr zdrma xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

ksnja, sej ni zadnjič da se vidma x:px itak je še treba čaj dostavit x^x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

jao....perešček spet vampiril....pa še režal se zraven..... :ermm: :sniky: ..... x:Dx x:Xx

jutrooooooooo sco in azilanti........ xDDx ........

x:Dx x:Dx :vragec:

Ja... x:Dx

Prišel ob enajstih s šihta... :eek:

Gledal en film pa nič videl... x:Ix x:Dx :sleeping: :sleeping:

Pa sem šel mal sem in mi je tisti PC grupni seks v oči padel... x:Dx x:Dx x:Dx

Morgen strupkice... x:Xx x:Xx xsrcx xsrcx x:Dx x:px

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Pa kaj ta spomladanska utrujenost povsod razsaja... :eek: x?x xrolleyesx x:Dx

Mene se pa noče prijet... :sori:

Verjetno zato ker sem len v vseh letnih časih... x:Dx x:Dx x:px x^x x:o)x

A pol ste vsi crke? Ne samo jaz? Sej ne morem rečt, da me to veseli, ampak mi je pa kar malo odleglo, ker čutim, da bolna nisem, utrujena pa do daske, sploh se ne morem naspat, sredi dneva grem ležat :eek: mislm, tega pa še ne. Zeham non stop sredi dneva in sploh ne morem nehat.

Upam, da čim prej mine.....

Sicer pa....vidim, da vas je bilo včeraj veliko v Cejlu in ste se imeli lepo. Upam, da nas, ki nas ni bilo niste preveč opravljali x:px

zdej pa morem gret....opravki....še dobro, da jih imam, če ne bi šla nazaj poležavat in brat Deso, sem si dobila tazadnjo knjigo....

Lep dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Sicer pa....vidim, da vas je bilo včeraj veliko v Cejlu in ste se imeli lepo. Upam, da nas, ki nas ni bilo niste preveč opravljali x:px

obral smo vas do kosti x:px x:px x:px x:Dx x^x

There is

One Mind,

One Truth,

Dan strupenjače in ostali pripadniki xsrcx

Pismu, čudno tole....zgleda, da bi se jest morala enmal zasekirat.... xcivx ...spomladanska me nič ne daje,....navkjub minimalnemu spancu tud zaspana nisem,....in navkjub postoperativnemu obdobju sem v polni formi.....pismu res čudno,....glede na to da edin še perešček ne šljivi spomladanske,......hmmm,.....sem bila mnenja, da je za trpežnost scorpija kriva,.....hmm,...kaj pa če je saturn v vodnarju xrolleyesx ..... xcivx x;)x

kakorkoli, naredite si lep dan,.....pod kovtrom,....al pa kjerkoli že boste xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Dan strupenjače in ostali pripadniki xsrcx

Pismu, čudno tole....zgleda, da bi se jest morala enmal zasekirat.... xcivx ...spomladanska me nič ne daje,....navkjub minimalnemu spancu tud zaspana nisem,....in navkjub postoperativnemu obdobju sem v polni formi.....pismu res čudno,....glede na to da edin še perešček ne šljivi spomladanske,......hmmm,.....sem bila mnenja, da je za trpežnost scorpija kriva,.....hmm,...kaj pa če je saturn v vodnarju xrolleyesx ..... xcivx x;)x

kakorkoli, naredite si lep dan,.....pod kovtrom,....al pa kjerkoli že boste xDDx

Nič sekirat... x:Dx x:px

Perešček je... x:Dx ...mutant... x^x x:o)x

Nima to veze s Saturnom pa vodnarjem... x:px x:Dx :palec:

silki...a si ti sploh še človk...... :wOOt: ...dobro, za pereščka nč ne rečem...on je luften, pa čeprav z dobro vzgojo....... x^x :frog: x;)x

silki...a si ti sploh še človk...... :wOOt: ...dobro, za pereščka nč ne rečem...on je luften, pa čeprav z dobro vzgojo....... x^x :frog: x;)x

x:Dx x:Dx x^x

obral smo vas do kosti x:px x:px x:px x:Dx x^x

a rabi kdo zobno nitko al so bli zobotrebci zadosti? xzobkox

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Xx x:Xx strupki pa obiskovalci :flower:

mene tud nč pomladanska utrujenost (še :inocent: ) ne meče x^x x:px

me pa meče pomlad :flower: :inocent:

samo za zaspančke :flowers: x:Xx

aja, še tole:

xsingx petek jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee x:px :onfire: :hepko: :flower: xbendx x:Dx

xrolleyesx :vragec:

Saj že vemo... x:o)x

Kaj se dereš... :vragec: x:o)x

a rabi kdo zobno nitko al so bli zobotrebci zadosti? xzobkox

x:Dx x:Dx x:Dx .....joj....cosma a veš kaj.....dejmo jih spravit čim večkrat v tako fazo....pol ne bo treba šmarne gore in podobnih štosov..... :inocent: x:Dx ...se priporočam tud js.... x:Dx x:px x^x

sg....mene na srečo še ne daje pomlad....sam razgled včasih..... :inocent: xg:Dx .....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...