Ksenia 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 povedala... do 17. maja mi ni spasa... ampak povedala sem zdej me čaka pa soočenje še z nekom... ampak povedala sem (skor vse ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 evo vidiš...prežvela si...tista dva mesca boš pa tudi....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 povedala... do 17. maja mi ni spasa... ampak povedala sem zdej me čaka pa soočenje še z nekom... ampak povedala sem (skor vse ) odločitev in pot ki jo izberemo se nam včasih zdi na začetku zelo težavna.....vendar sčasoma ugotovimo, da vse ostale lažje poti vodijo samo na start te iste - "težje",....in slej ko prej smo jo primorani prehodit,....ali pa se obsodit na večno brezizhodno štart pozicijo.......sej bo bejba! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 povedala... do 17. maja mi ni spasa... ampak povedala sem zdej me čaka pa soočenje še z nekom... ampak povedala sem (skor vse ) Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 sej vem.. pismo ulila bi se ga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 sej vem.. pismo ulila bi se ga kdo pa pravi, da se ga ne boš komi čakam, da se vidimo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 to je že grupni pol....k je blo doma včeraj isto..... ....al sta pa zaroto udarla.... ....... Svašta... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 jst mam tud spalno bolezen...Klarus, naslednjič ko se vidiva dobiš dve škatlici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 jao....perešček spet vampiril....pa še režal se zraven..... ..... o ksenč......ma sej nas bo popustilo...slej ko prej..... ...sodeč po tem, da vse enkrat mine..... .... dans grem na koncert.....jutri delam......to je vse kar zaenkrat vem....pa še bobnarske vaje mam vmes..... ......ko spravimo celo posadko z rekviziti skupaj, decibeli strmo narastejo..... ....sam je pa fajn.......trening tud čist ok prežvela včeraj........ jutrooooooooo sco in azilanti........ ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 jutro kak bi še spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalakomi sem se spravla iz pojsle....še piciklanje pri 2° me ni zbudilo...pa me ponavadi kr zdrma ksnja, sej ni zadnjič da se vidma itak je še treba čaj dostavit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 jao....perešček spet vampiril....pa še režal se zraven..... ..... jutrooooooooo sco in azilanti........ ........ Ja... Prišel ob enajstih s šihta... Gledal en film pa nič videl... Pa sem šel mal sem in mi je tisti PC grupni seks v oči padel... Morgen strupkice... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 vsaj pc-ji da uživajo...... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Pa kaj ta spomladanska utrujenost povsod razsaja... Mene se pa noče prijet... Verjetno zato ker sem len v vseh letnih časih... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 ... grem počivat dej še namesto mene odspi kako kitico Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 A pol ste vsi crke? Ne samo jaz? Sej ne morem rečt, da me to veseli, ampak mi je pa kar malo odleglo, ker čutim, da bolna nisem, utrujena pa do daske, sploh se ne morem naspat, sredi dneva grem ležat mislm, tega pa še ne. Zeham non stop sredi dneva in sploh ne morem nehat.Upam, da čim prej mine..... Sicer pa....vidim, da vas je bilo včeraj veliko v Cejlu in ste se imeli lepo. Upam, da nas, ki nas ni bilo niste preveč opravljali zdej pa morem gret....opravki....še dobro, da jih imam, če ne bi šla nazaj poležavat in brat Deso, sem si dobila tazadnjo knjigo.... Lep dan vsem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Sicer pa....vidim, da vas je bilo včeraj veliko v Cejlu in ste se imeli lepo. Upam, da nas, ki nas ni bilo niste preveč opravljali obral smo vas do kosti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Dan strupenjače in ostali pripadniki Pismu, čudno tole....zgleda, da bi se jest morala enmal zasekirat.... ...spomladanska me nič ne daje,....navkjub minimalnemu spancu tud zaspana nisem,....in navkjub postoperativnemu obdobju sem v polni formi.....pismu res čudno,....glede na to da edin še perešček ne šljivi spomladanske,......hmmm,.....sem bila mnenja, da je za trpežnost scorpija kriva,.....hmm,...kaj pa če je saturn v vodnarju ..... kakorkoli, naredite si lep dan,.....pod kovtrom,....al pa kjerkoli že boste Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Dan strupenjače in ostali pripadniki Pismu, čudno tole....zgleda, da bi se jest morala enmal zasekirat.... ...spomladanska me nič ne daje,....navkjub minimalnemu spancu tud zaspana nisem,....in navkjub postoperativnemu obdobju sem v polni formi.....pismu res čudno,....glede na to da edin še perešček ne šljivi spomladanske,......hmmm,.....sem bila mnenja, da je za trpežnost scorpija kriva,.....hmm,...kaj pa če je saturn v vodnarju ..... kakorkoli, naredite si lep dan,.....pod kovtrom,....al pa kjerkoli že boste Nič sekirat... Perešček je... ...mutant... Nima to veze s Saturnom pa vodnarjem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 silki...a si ti sploh še človk...... ...dobro, za pereščka nč ne rečem...on je luften, pa čeprav z dobro vzgojo....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 silki...a si ti sploh še človk...... ...dobro, za pereščka nč ne rečem...on je luften, pa čeprav z dobro vzgojo....... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 strupki pa obiskovalci mene tud nč pomladanska utrujenost (še ) ne meče me pa meče pomlad samo za zaspančke aja, še tole: petek jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 obral smo vas do kosti a rabi kdo zobno nitko al so bli zobotrebci zadosti? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 na kterem konc mize ste pa obiral?do mene v kotu ni prišlo nič...ja še nekaj meni ljubih osebic moram spoznat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 strupki pa obiskovalci mene tud nč pomladanska utrujenost (še ) ne meče me pa meče pomlad samo za zaspančke aja, še tole: petek jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Saj že vemo... Kaj se dereš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 a rabi kdo zobno nitko al so bli zobotrebci zadosti? .....joj....cosma a veš kaj.....dejmo jih spravit čim večkrat v tako fazo....pol ne bo treba šmarne gore in podobnih štosov..... ...se priporočam tud js.... sg....mene na srečo še ne daje pomlad....sam razgled včasih..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.