silki 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 silki...a si ti sploh še človk...... ...dobro, za pereščka nč ne rečem...on je luften, pa čeprav z dobro vzgojo....... ....ja, ja,....se še kr med človečnjake štejem,.....glede drugega dela pa,.....hm,....po zadnji preživeli orto "vazdušni" bitki,....je vse ostalo mala šala,......počas bo že dolgcajt ratal.... si bo treba kej zmislit za treniranje živčkov,....če ne se bom čist pomehkužla..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Amiska imaš prav Silki mislim halo kwa je to za en ritem??? Sicer pa bila včeraj na enem extra happeningu in sem morala iz vljudnosti ful sladic nažirati, ena boljš k druga, ena lepš k druga, joj joj muke ježeve pa nisem mogla rečt ne, k me je res zanimal kakšne so k sem vse prvič videla, poskusila pa tudi še ne....No pol sem imela ful dobre namene da bi šla na Šmarno ampak se nismo ujeli časovno, baje gremo jutri, pol v nedeljo pa še eno mal daljšo varijanto, dol nekje okoli morja....no sej samo da bo fajn... kurijositikilddket.press btw...kakšna je kj luna, zdele bila priča k je en ventilček odnesl u luft :OO!: vsem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 oj, cosmi,...kateri ritem ni jasn?? ...glede ventilov pa,.....luna v vodnarju.... ....še dobr, da je sam ventil "odletu"... pismu tortice ja,....muke ježeve,....še dobr, da jest sam na soljat pa šnicle "padam",.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 ja tvoj ritem ne.....nč ne spiš in piješ kavo...jst bi bila še 5x bolj crkasta kot že sem ....nč, nč...ti sam nadaljuj očitno ti dobro dene ne posluš mene stare babe ..jaja un ventil pa čist adijo auf...no sej se bodo pomirli...jest tle velik ne morem...ampak sej bo... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 aja, moj ritem .....kaj morem,.... bolj imam počečkan pa abnormno nabasan urnik, manj spim,več kave spijem, bolje jogiram in se izvrstno počutim...živčki mirni in oh in sploh sem ljubezniva ...sam urnik mi z radirko obdeli,...pa kavo ukin,...pa me tud joga ne spasi pred prisilnim jopičem na psihijatriji.... klinc,...ziher je dnk-jeva spirala čuden ukrivljena...al pa kak kromosom solira..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 men tud najbolj paše, če mam čist natrpan urnik Amis, sej zaenkrat čist pozitivno meče Saj že vemo... Kaj se dereš... da ne pozabte slučajno obral smo vas do kosti sam gnezdo zdej do kosti obrano al azilanti tud Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 aja, moj ritem .....kaj morem,.... bolj imam počečkan pa abnormno nabasan urnik, manj spim,več kave spijem, bolje jogiram in se izvrstno počutim...živčki mirni in oh in sploh sem ljubezniva ...sam urnik mi z radirko obdeli,...pa kavo ukin,...pa me tud joga ne spasi pred prisilnim jopičem na psihijatriji.... klinc,...ziher je dnk-jeva spirala čuden ukrivljena...al pa kak kromosom solira..... Še en mutant... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 moja najnovejša pridobitev girasol Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 evo.....po treh urah spanja zadaj že kakšno uro v službi....sisterski čvek bil......zdej pa zlat mir za delat....nobenih telefonov....sam kaj, ko se bo glihkar šef prikazal......pišuka, upam, da se mu ne bo dalo dost.....se bistveno lažje dela, če ga ni....... narežala se vašim komentarjem......face......ma ko j* še zračne bitke.......še dobro, da so mimo......čista zguba cajta....... .........tako je lajf bistveno lepši..... ajd....grem delat......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 Klarus važička Amis, naj ti hitro mine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 ksenia....sej mi je prav fajn...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 Klarus važička Amis, naj ti hitro minejano Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 Dannnnnnnnnnn pismo, kolk je en folk nesposoben je pretežko rečt, da ne bo šlo do petka zvečer, nej pripeljem avto drug teden :xx!: nism šla na predavanja, k sem brez avta, tud ni avto še zrihtan, tko da sploh ne vem, kdaj bo men ratal pičt v Postojno #$"!)/%#!)/#$)!#"&%(=&¨#"%(&$%$# x!x ma, ne vidi več tale tip od bliz mojga avta drugač je krasen dan tak fajn sprehodek že nardila sam ... zdejle bi bla jst že na poti (al pa skor na poti) proti Postojni tko bo pa spet tema, k bom dol pršla sam, da mi ne zasedejo že vseh sob hočem jst tud mal spat tuš me zdejle čaka, noge je treba pokosit ... pol pa sam še avteka počakam, pa šibam (s)mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 o svojat, sem vas pršla mal polubčkat, mal mi mede zadnje čase, od tega mrka se kr ne morm pobrat, bo tale mrk zgleda kar do konc življenja trajalzjutraj sicer ni blo navsezgodaj poštarja na vratih, sam so me ostali glodalci v brlogu naglodal že navsezgodaj, tako da sem ves dan preživela s peno na ustih, pod noč sm pa v mraku šla regrat nabirat, pa ne toliko zarad regrata, ampak zato, da bi pene otresla.... vidim da ste fajn, obavili cel kup novih skal pa tak,pa igral ste se, super moje lopatke pa peskovnik pa čist zanemarjeni, tak da intenzivno zdaj štile namakam, ker mi kr vse razpade v rokah najboljš razmočiš suh in razrahljan štil v vroči tekočini dovolj je dnevu lastne lahkotnosti , zato zdaj rečem naj bo črna noč ali sem bog , ali kaj? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Nimam cajta... čeprav vem... za prijatelje, si je treba čas vzet... da te ni spet eden neki našpouou za prijatelje si čas podariš, ne pa uzameš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Daaan,...en lep pozdrav v gnezdo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 daaaaannnnnnnnn.......nardila vse kar je blo na spisku za danes......popoldan pa obisk....pa fusbal tekma......pa solato je treba prej nardit.........drugač pa spluženo do vojvodine.... ....... ajd...mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Dan strupki... ...in mutanti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 ooooooo perešček..... ...dan tud tebi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Dan strupki... ...in mutanti... ...no coment,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 čerrrrr strupki pa nestrupeni obiskovalci včer celo dočakala avto in pičila direkt v Postojno je bla debest žurkica sami krasni ljudje je blo danes se kar težko odpravt od tam zdej pa samo še nočko Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.