Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

silki...a si ti sploh še človk...... :wOOt: ...dobro, za pereščka nč ne rečem...on je luften, pa čeprav z dobro vzgojo....... x^x :frog: x;)x

x:Dx x:Dx

....ja, ja,....se še kr med človečnjake štejem,.....glede drugega dela pa,.....hm,....po zadnji preživeli orto "vazdušni" bitki,....je vse ostalo mala šala,......počas bo že dolgcajt ratal.... x^x x;)x xDDx

si bo treba kej zmislit za treniranje živčkov,....če ne se bom čist pomehkužla..... x:px

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

Amiska imaš prav x:Dx x:Xx

Silki mislim halo kwa je to za en ritem??? :inocent:

Sicer pa bila včeraj na enem extra happeningu in sem morala iz vljudnosti :inocent: ful sladic nažirati, ena boljš k druga, ena lepš k druga, joj joj muke ježeve :OoO: pa nisem mogla rečt ne, k me je res zanimal kakšne so x:px k sem vse prvič videla, poskusila pa tudi še ne....

No pol sem imela ful dobre namene da bi šla na Šmarno ampak se nismo ujeli časovno, baje gremo jutri, pol v nedeljo pa še eno mal daljšo varijanto, dol nekje okoli morja....no sej samo da bo fajn...

kurijositikilddket.press

btw...kakšna je kj luna, zdele bila priča k je en ventilček odnesl u luft :bomb: :OO!:

:kiss: vsem

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

oj, cosmi,...kateri ritem ni jasn?? xrolleyesx

xDDx ...glede ventilov pa,.....luna v vodnarju.... xDDx ....še dobr, da je sam ventil "odletu"... x^x x;)x

pismu tortice ja,....muke ježeve,....še dobr, da jest sam na soljat pa šnicle "padam",.... xcivx xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ja tvoj ritem ne.....nč ne spiš in piješ kavo...jst bi bila še 5x bolj crkasta kot že sem ....nč, nč...ti sam nadaljuj očitno ti dobro dene x:Dx ne posluš mene stare babe :ermm:

..jaja un ventil pa čist adijo auf...no sej se bodo pomirli...jest tle velik ne morem...ampak sej bo...

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

aja, moj ritem xDDx .....kaj morem,.... bolj imam počečkan pa abnormno nabasan urnik, manj spim,več kave spijem, bolje jogiram in se izvrstno počutim...živčki mirni in oh in sploh sem ljubezniva x;)x xDDx

...sam urnik mi z radirko obdeli,...pa kavo ukin,...pa me tud joga ne spasi pred prisilnim jopičem na psihijatriji.... xcivx x:px

klinc,...ziher je dnk-jeva spirala čuden ukrivljena...al pa kak kromosom solira..... x;)x xDDx

men tud najbolj paše, če mam čist natrpan urnik x:px :inocent:

Amis, sej zaenkrat čist pozitivno meče x:px x:Dx

xrolleyesx :vragec:

Saj že vemo... x:o)x

Kaj se dereš... :vragec: x:o)x

:frog: :onfire: xbendx x:Ix x:Xx

da ne pozabte slučajno :vragec:

obral smo vas do kosti x:px x:px x:px x:Dx x^x

x:Dx sam gnezdo zdej do kosti obrano al azilanti tud :inocent: xcivx x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

aja, moj ritem xDDx .....kaj morem,.... bolj imam počečkan pa abnormno nabasan urnik, manj spim,več kave spijem, bolje jogiram in se izvrstno počutim...živčki mirni in oh in sploh sem ljubezniva x;)x xDDx

...sam urnik mi z radirko obdeli,...pa kavo ukin,...pa me tud joga ne spasi pred prisilnim jopičem na psihijatriji.... xcivx x:px

klinc,...ziher je dnk-jeva spirala čuden ukrivljena...al pa kak kromosom solira..... x;)x xDDx

:eek: :wOOt: :wOOt: :cry:

Še en mutant... :eek: x:Dx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

evo.....po treh urah spanja zadaj že kakšno uro v službi....sisterski čvek bil......zdej pa zlat mir za delat....nobenih telefonov....sam kaj, ko se bo glihkar šef prikazal......pišuka, upam, da se mu ne bo dalo dost.....se bistveno lažje dela, če ga ni.......

narežala se vašim komentarjem......face......ma ko j* še zračne bitke.......še dobro, da so mimo......čista zguba cajta....... :vragec: x^x .........tako je lajf bistveno lepši..... x:px

ajd....grem delat......... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dannnnnnnnnnn x:Xx

pismo, kolk je en folk nesposoben :o|o: je pretežko rečt, da ne bo šlo do petka zvečer, nej pripeljem avto drug teden xrolleyesx :xx!: nism šla na predavanja, k sem brez avta, tud ni avto še zrihtan, tko da sploh ne vem, kdaj bo men ratal pičt v Postojno :o|o: :att: #$"!)/%#!)/#$)!#"&%(=&¨#"%(&$%$# x!x ma, ne vidi več tale tip od bliz mojga avta xcivx xrolleyesx

drugač je krasen dan :2src: tak fajn sprehodek že nardila x:px sam ... zdejle bi bla jst že na poti (al pa skor na poti) proti Postojni x:px tko bo pa spet tema, k bom dol pršla :inocent: sam, da mi ne zasedejo že vseh sob xrolleyesx hočem jst tud mal spat x:Dx xcivx

tuš me zdejle čaka, noge je treba pokosit ... pol pa sam še avteka počakam, pa šibam x:px :onfire: :onfire:

(s)mejte se xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:flowers: :love: x:Xx

o svojat, sem vas pršla mal polubčkat, mal mi mede zadnje čase, od tega mrka se kr ne morm pobrat, bo tale mrk zgleda kar do konc življenja trajal

zjutraj sicer ni blo navsezgodaj poštarja na vratih, sam so me ostali glodalci v brlogu naglodal že navsezgodaj, tako da sem ves dan preživela s peno na ustih, pod noč sm pa v mraku šla regrat nabirat, pa ne toliko zarad regrata, ampak zato, da bi pene otresla....

vidim da ste fajn, obavili cel kup novih skal pa tak,pa igral ste se, super

xcivx moje lopatke pa peskovnik pa čist zanemarjeni, tak da intenzivno zdaj štile namakam, ker mi kr vse razpade v rokah x:o)x

najboljš razmočiš suh in razrahljan štil v vroči tekočini

dovolj je dnevu lastne lahkotnosti , zato zdaj rečem naj bo črna noč

ali sem bog , ali kaj? xrainbowx xsrcbumx xzobkox

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Nimam cajta... čeprav vem... za prijatelje, si je treba čas vzet... xsingx xsingx xcheersx x:Xx xsrcx

da te ni spet eden neki našpouou :vragec: :vragec: :vragec:

za prijatelje si čas podariš, ne pa uzameš x^x x;)x x:)x x:)x x:)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Daaan,...en lep pozdrav v gnezdo xsrcx

daaaaannnnnnnnn.......nardila vse kar je blo na spisku za danes......popoldan pa obisk....pa fusbal tekma......pa solato je treba prej nardit.........drugač pa spluženo do vojvodine.... x:Dx :vragec: x^x x:px .......

ajd...mejte se...... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dan strupki... x:Dx ...in mutanti... :eek: :wOOt: :wOOt: x:Dx x:Dx x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dan strupki... x:Dx ...in mutanti... :eek: :wOOt: :wOOt: x:Dx x:Dx x:Xx xsrcx

...no coment,.... :palec: :lol: :lol:

čerrrrr strupki x:Xx pa nestrupeni obiskovalci x:Xx

včer celo dočakala avto xcivx in pičila direkt v Postojno x:px je bla debest žurkica x:px :onfire: xhypnox xegox sami krasni ljudje xsrcx je blo danes se kar težko odpravt od tam :inocent: :2src:

zdej pa samo še :sleeping: nočko xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...