Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Daaaan xsrcx

..... :angry: :angry: >_> ......sam nej mi še kdo prjav, da je osnova ženske Adamovo rebro,........bo opasno po životu...... >_>

aja, pa lep dan,...pa sneg je menda... xDDx

aja, pa besna sem k hudič xcivx :vragec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

v glavnem, štorija se nadaljuje... hočem dat jst danes tisti pildek pa pravi da ni prava oseba, da moram dat nekomu drugemu ki o moji odločitvi še ne ve nič... zanimivo... in zanalašč nisem dala, kr naj čakata... se počutim kot pinkponk žogica... bo pa 9 tednov ... mogoče je pa tole celo jeza... :xx!:

na hitro skuham pa šibam naprej, sem si kupila natikače, so me včeraj ful noge bolele

..... :angry: :angry: >_> ......sam nej mi še kdo prjav, da je osnova ženske Adamovo rebro,........bo opasno po životu...... >_>

ti sam reči....pridem pomagat...... x:px ...> :huk: :bomb: :blackeye: ...... :palec:

v glavnem, štorija se nadaljuje... hočem dat jst danes tisti pildek pa pravi da ni prava oseba, da moram dat nekomu drugemu ki o moji odločitvi še ne ve nič... zanimivo... in zanalašč nisem dala, kr naj čakata... se počutim kot pinkponk žogica... bo pa 9 tednov ... mogoče je pa tole celo jeza... :xx!:

na hitro skuham pa šibam naprej, sem si kupila natikače, so me včeraj ful noge bolele

:eek: ......wtf........ :vragec: ...uni tvoji so čist zmešani.....še njim> :blackeye: :bomb:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

adamovo rebro je osnova ženske!!!

pa da se ne matram več doug, da opraute za zihr,mal dopolnjujem tole modrost. tisto rebro, čist nepotrebno, u bistvu odvečno. x^x x:Dx x:Dx x:Dx

največjetragedijeseskrivajouhumorjupress :o|o:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

pa da se ne matram več doug, da opraute za zihr

A se men sam zdi, al bi nekdo mel rad zlomljeno rebro? :vragec: :o|o: x;)x x:px

ma ne sam da bi rebro razdelil na dvoje....lajfa se je naveličal....... :vragec: xcivx :bomb: :frog:

:eek: x?x :wOOt:

Nekaj o lomljenju reber pa o ločevanju od življenja tu noter... xrolleyesx x:Dx :vragec:

A je treba koga fentat a je že kdo fentan? x:Dx x:Dx

Vsem besnim, jeznim, žalostnim, razočaranim, od kidanja zmatranim in tistim ki trpijo zaradi pomanjkanja ruma... x:Dx x:px x:px ... pa tole:

x:Xx x:Xx xsrcx xsrcx xwizardx :onfire: :hepko: :hepko: :flower: xrosex xrosex

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:eek: x?x :wOOt:

Nekaj o lomljenju reber pa o ločevanju od življenja tu noter... xrolleyesx x:Dx :vragec:

A je treba koga fentat a je že kdo fentan? x:Dx x:Dx

Vsem besnim, jeznim, žalostnim, razočaranim, od kidanja zmatranim in tistim ki trpijo zaradi pomanjkanja ruma... x:Dx x:px x:px ... pa tole:

x:Xx x:Xx xsrcx xsrcx xwizardx :onfire: :hepko: :hepko: :flower: xrosex xrosex

ma ja... tolk enga govorenja pa oblublanja... da bi pa človeka pol k jih pros odrešl muk, pa s vidu kwa rata... reeebrrcaaa... miiissslllmmmm

to pa dr. perešček z domačo medicino že koj zjutrej med čajem, še pred kufetm reš :o|o: :o|o: :o|o:

ma ja... tolk enga govorenja pa oblublanja... da bi pa človeka pol k jih pros odrešl muk, pa s vidu kwa rata... reeebrrcaaa... miiissslllmmmm

to pa dr. perešček z domačo medicino že koj zjutrej med čajem, še pred kufetm reš :o|o: :o|o: :o|o:

Ja... x:Dx x:px x^x

Star, moder in izkušen... x^x x^x x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

ma ne sam da bi rebro razdelil na dvoje....lajfa se je naveličal....... :vragec: xcivx :bomb: :frog:

:vragec: men se tudi zdi :palec:

:in tistim ki trpijo zaradi pomanjkanja ruma...

:wOOt: :sick: mi je kar želodec skrčil, k sm tole prebrala....

drgač pa ahoj vsem x:Xx menda sem dobr, vsaj tko pravjo...men se zdi ful nagneten....bolj neki hočem, bolj obratno je....mislim v bistvu tko kt more bit a la Murphy. ah kdo bi štekal xnckrivx

:madpro: lp

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

aja, pa besna sem k hudič xcivx :vragec:

ti sam reči....pridem pomagat...... x:px ...> :huk: :bomb: :blackeye: ...... :palec:

pa da se ne matram več doug, da opraute za zihr,mal dopolnjujem tole modrost. tisto rebro, čist nepotrebno, u bistvu odvečno. x^x x:Dx x:Dx x:Dx

največjetragedijeseskrivajouhumorjupress :o|o:

A se men sam zdi, al bi nekdo mel rad zlomljeno rebro? :vragec: :o|o: x;)x x:px

ewo... pa smo pr vampih :o|o:

Ljudje me vedno znova presenečajo... nisem se še navadla nanje x;)x x:px x:Dx

ewo. tkole se pride do vampou :o|o:

ahhh... spet sam govorenje :o|o: :o|o: :o|o:

a s vidu? spet grožnja za en 0.3 x;)x

ok. grožnja za 0.3 pa malo pivo :o|o:

Iz izkušenj pri takih resnih zadevah priporočam 2x0.5 + dva velika piva, še bolje superce... x:px x:px :palec: x^x

xcivx nč čudnega, da jst takoj, k pridem domov, v gnezdo pokukam :inocent: x:px se o pijači nekej govori xcheersx x:Dx pivo sm slišala x:px xcivx enga sem dons ... pa je takoj zapasal ... bi šeeeeeee :inocent: x:Ix

aja, lep večer, gnezdo x:Xx

na pomoč pr kakšnem lomljenju pa tud pridem x:px :blackeye: :bomb: če je treba xcivx sploh, če se marsovci kej afnajo :vragec:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

čeeeer xsrcx

rebrca ja,.... >_>

no, če probam tovrstno podano filozofijo razumet,......hm, smo "dobile" ženske rebro, ki očitno ni bilo kompatibilno z ostalimi sorebri,....črna ovca?,....edino mozeg vsebujoče?,....mrbit,......hih,....kakorkoli ne glede na filo teorije......no ja, se vid kaj je iz njega nastalo.....ni švoh,.....lepa evolucija, .ni kej.... x:px x;)x xDDx

razpištoljenadoamena.com

x:)x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Iz izkušenj pri takih resnih zadevah priporočam 2x0.5 + dva velika piva, še bolje superce... x:px x:px :palec: x^x

a vidš kwa se dogaja :o|o:

tvoj recept bl pametn zgleda. da crkneš od pjače. sweet self avtanazija x^x

pa še rebrc ni treba reskirat pa jih dražit x;)x x:Dx

čeeeer xsrcx

rebrca ja,.... >_>

no, če probam tovrstno podano filozofijo razumet,......hm, smo "dobile" ženske rebro, ki očitno ni bilo kompatibilno z ostalimi sorebri,....črna ovca?,....edino mozeg vsebujoče?,....mrbit,......hih,....kakorkoli ne glede na filo teorije......no ja, se vid kaj je iz njega nastalo.....ni švoh,.....lepa evolucija, .ni kej.... x:px x;)x xDDx

razpištoljenadoamena.com

x:)x

btw. rebra loh lomš kukr hoč... mozga notr ni x:Dx edin če bi dr. perešček u kšno arcnijo namoču :o|o:

btw. rebra loh lomš kukr hoč... mozga notr ni x:Dx

itak, da ne....z rcnijo al pa brez,.... xDDx

mimogrede, sej ga nisem v rebrih iskala,.....hm, recimo enmal višje ne?,.....pa so mi rebra "uturil",....pa sem dobila popizditis,.....bemu filodebate... xcivx xrolleyesx

ampak prekajena pa maram... x:px xDDx

itak, da ne....z rcnijo al pa brez,.... xDDx

mimogrede, sej ga nisem v rebrih iskala,.....hm, recimo enmal višje ne?,.....pa so mi rebra "uturil",....pa sem dobila popizditis,.....bemu filodebate... xcivx xrolleyesx

ampak prekajena pa maram... x:px xDDx

x:Dx x:Dx x:px x:px :palec: :palec:

To se pa že mal lepše sliši(bere)... x:Dx x:Dx xsrcx

in tistim ki trpijo zaradi pomanjkanja ruma...

:C: ....ja viš...pol je pa tako...... :C: ....... x:Dx x:Xx x;)x

... da bi pa človeka pol k jih pros odrešl muk, pa s vidu kwa rata...

sej to obvladamo.....včasih pa raj še kakšno muko dodamo...... x^x :vragec: x:px

:sick: mi je kar želodec skrčil, k sm tole prebrala....

a vesoljski pa ne poznajo ruma....?.....kakšna škoda...... :inocent: ..... xsrcx x;)x

na pomoč pr kakšnem lomljenju pa tud pridem

odlično...... x:Dx :palec:

dobrojutrodoberdan....sco & co............včerajšnji dan bil ful zanimiv.....so naraščali obrati kot za stavo........pol sem pa zaspala še preden sem se dobro z odejo pokrila......še dobro, da so dans bobni in jutri trening......žur bi mi sedu......sam k ne vem, kje naj cajt najdem.......

mejte se....... xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...