silki 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Daaaan ..... ......sam nej mi še kdo prjav, da je osnova ženske Adamovo rebro,........bo opasno po životu...... aja, pa lep dan,...pa sneg je menda... aja, pa besna sem k hudič Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 v glavnem, štorija se nadaljuje... hočem dat jst danes tisti pildek pa pravi da ni prava oseba, da moram dat nekomu drugemu ki o moji odločitvi še ne ve nič... zanimivo... in zanalašč nisem dala, kr naj čakata... se počutim kot pinkponk žogica... bo pa 9 tednov ... mogoče je pa tole celo jeza... :xx!: na hitro skuham pa šibam naprej, sem si kupila natikače, so me včeraj ful noge bolele Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 ..... ......sam nej mi še kdo prjav, da je osnova ženske Adamovo rebro,........bo opasno po životu...... ti sam reči....pridem pomagat...... ...> ...... v glavnem, štorija se nadaljuje... hočem dat jst danes tisti pildek pa pravi da ni prava oseba, da moram dat nekomu drugemu ki o moji odločitvi še ne ve nič... zanimivo... in zanalašč nisem dala, kr naj čakata... se počutim kot pinkponk žogica... bo pa 9 tednov ... mogoče je pa tole celo jeza... :xx!: na hitro skuham pa šibam naprej, sem si kupila natikače, so me včeraj ful noge bolele ......wtf........ ...uni tvoji so čist zmešani.....še njim> Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 adamovo rebro je osnova ženske!!!pa da se ne matram več doug, da opraute za zihr,mal dopolnjujem tole modrost. tisto rebro, čist nepotrebno, u bistvu odvečno. največjetragedijeseskrivajouhumorjupress Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 adamovo rebro je osnova ženske!!!pa da se ne matram več doug, da opraute za zihrA se men sam zdi, al bi nekdo mel rad zlomljeno rebro? ma ne sam da bi rebro razdelil na dvoje....lajfa se je naveličal....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Nekaj o lomljenju reber pa o ločevanju od življenja tu noter... A je treba koga fentat a je že kdo fentan? Vsem besnim, jeznim, žalostnim, razočaranim, od kidanja zmatranim in tistim ki trpijo zaradi pomanjkanja ruma... ... pa tole: xrosex xrosex Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Nekaj o lomljenju reber pa o ločevanju od življenja tu noter... A je treba koga fentat a je že kdo fentan? Vsem besnim, jeznim, žalostnim, razočaranim, od kidanja zmatranim in tistim ki trpijo zaradi pomanjkanja ruma... ... pa tole: xrosex xrosexma ja... tolk enga govorenja pa oblublanja... da bi pa človeka pol k jih pros odrešl muk, pa s vidu kwa rata... reeebrrcaaa... miiissslllmmmmto pa dr. perešček z domačo medicino že koj zjutrej med čajem, še pred kufetm reš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 ma ja... tolk enga govorenja pa oblublanja... da bi pa človeka pol k jih pros odrešl muk, pa s vidu kwa rata... reeebrrcaaa... miiissslllmmmmto pa dr. perešček z domačo medicino že koj zjutrej med čajem, še pred kufetm reš Ja... Star, moder in izkušen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 adamovo rebro je osnova ženske!!! bom jaz tebe z rebro trikrat po betici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 bom jaz tebe z rebro trikrat po betici ahhh... spet sam govorenje Ja... Star, moder in izkušen... a s vidu? spet grožnja za en 0.3 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 ahhh... spet sam govorenje lahko je govort ko pa ti mene ne poznaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 ma ne sam da bi rebro razdelil na dvoje....lajfa se je naveličal....... men se tudi zdi :in tistim ki trpijo zaradi pomanjkanja ruma... mi je kar želodec skrčil, k sm tole prebrala.... drgač pa ahoj vsem menda sem dobr, vsaj tko pravjo...men se zdi ful nagneten....bolj neki hočem, bolj obratno je....mislim v bistvu tko kt more bit a la Murphy. ah kdo bi štekal lp Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 lahko je govort ko pa ti mene ne poznaš ok. grožnja za 0.3 pa malo pivo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 ok. grožnja za 0.3 pa malo pivo pijem rdeče vino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 pijem rdeče vino ja sej. pol po tamalih vampih a ne Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 ja sej. pol po tamalih vampih a ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 ..... ......sam nej mi še kdo prjav, da je osnova ženske Adamovo rebro,........bo opasno po životu...... aja, pa besna sem k hudič ti sam reči....pridem pomagat...... ...> ...... adamovo rebro je osnova ženske!!!pa da se ne matram več doug, da opraute za zihr,mal dopolnjujem tole modrost. tisto rebro, čist nepotrebno, u bistvu odvečno. največjetragedijeseskrivajouhumorjupress A se men sam zdi, al bi nekdo mel rad zlomljeno rebro? ewo... pa smo pr vampih Ljudje me vedno znova presenečajo... nisem se še navadla nanje ewo. tkole se pride do vampou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 ahhh... spet sam govorenje a s vidu? spet grožnja za en 0.3 ok. grožnja za 0.3 pa malo pivo Iz izkušenj pri takih resnih zadevah priporočam 2x0.5 + dva velika piva, še bolje superce... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 nč čudnega, da jst takoj, k pridem domov, v gnezdo pokukam se o pijači nekej govori pivo sm slišala enga sem dons ... pa je takoj zapasal ... bi šeeeeeee aja, lep večer, gnezdo na pomoč pr kakšnem lomljenju pa tud pridem če je treba sploh, če se marsovci kej afnajo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 čeeeer rebrca ja,.... no, če probam tovrstno podano filozofijo razumet,......hm, smo "dobile" ženske rebro, ki očitno ni bilo kompatibilno z ostalimi sorebri,....črna ovca?,....edino mozeg vsebujoče?,....mrbit,......hih,....kakorkoli ne glede na filo teorije......no ja, se vid kaj je iz njega nastalo.....ni švoh,.....lepa evolucija, .ni kej.... razpištoljenadoamena.com Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Iz izkušenj pri takih resnih zadevah priporočam 2x0.5 + dva velika piva, še bolje superce... a vidš kwa se dogaja tvoj recept bl pametn zgleda. da crkneš od pjače. sweet self avtanazija pa še rebrc ni treba reskirat pa jih dražit čeeeer rebrca ja,.... no, če probam tovrstno podano filozofijo razumet,......hm, smo "dobile" ženske rebro, ki očitno ni bilo kompatibilno z ostalimi sorebri,....črna ovca?,....edino mozeg vsebujoče?,....mrbit,......hih,....kakorkoli ne glede na filo teorije......no ja, se vid kaj je iz njega nastalo.....ni švoh,.....lepa evolucija, .ni kej.... razpištoljenadoamena.com btw. rebra loh lomš kukr hoč... mozga notr ni edin če bi dr. perešček u kšno arcnijo namoču Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 btw. rebra loh lomš kukr hoč... mozga notr ni itak, da ne....z rcnijo al pa brez,.... mimogrede, sej ga nisem v rebrih iskala,.....hm, recimo enmal višje ne?,.....pa so mi rebra "uturil",....pa sem dobila popizditis,.....bemu filodebate... ampak prekajena pa maram... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 itak, da ne....z rcnijo al pa brez,.... mimogrede, sej ga nisem v rebrih iskala,.....hm, recimo enmal višje ne?,.....pa so mi rebra "uturil",....pa sem dobila popizditis,.....bemu filodebate... ampak prekajena pa maram... To se pa že mal lepše sliši(bere)... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 in tistim ki trpijo zaradi pomanjkanja ruma... ....ja viš...pol je pa tako...... ....... ... da bi pa človeka pol k jih pros odrešl muk, pa s vidu kwa rata...sej to obvladamo.....včasih pa raj še kakšno muko dodamo...... mi je kar želodec skrčil, k sm tole prebrala....a vesoljski pa ne poznajo ruma....?.....kakšna škoda...... ..... na pomoč pr kakšnem lomljenju pa tud pridemodlično...... dobrojutrodoberdan....sco & co............včerajšnji dan bil ful zanimiv.....so naraščali obrati kot za stavo........pol sem pa zaspala še preden sem se dobro z odejo pokrila......še dobro, da so dans bobni in jutri trening......žur bi mi sedu......sam k ne vem, kje naj cajt najdem....... mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 JUTRO repke moram pogledat če ste še vse žive en lep dan vsem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.