klarus 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 jutro http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a045.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 jutro http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a045.gif kaj si pa delala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 jutro http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a045.gifjutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 kaj pa ti..... .....ne bit ko duhec..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 kaj si pa delala ob 6h sem zaspala, pa se okol 1h zbudila za kako urco in nadaljevala.....čist preveč spala, tak da sem še bol zaspana kot včeri Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 mislim da sem samo še lupina... ni me več.le kako sem jima to dovolila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 mislim da sem samo še lupina... ni me več.le kako sem jima to dovolila libegot....pa sej veš, da ti tega ni treba .....pošlji jih u tri krasne......in ne dovoli več vampirizma!!!!!!!!....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Daaaan druščina Spremembe ja,.....pa navito do amena tudi.....dogaja na polno vsem... Čudni časi,....pa spet totalno deloholična....pa mi čist paše.....hecen, .....boga u men pa al ga ni, al ga pa ne najdejo,......vraga mi pa na mir pustijo....pa trenutno mi je slednji ljubši... Lep dan vsem.....pa še tole vsem ki rabite/rabimo... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Dannnnnnnnnnnnn sonček spet lohk bi hitr zginu tale sneg pa spet pomlad ma, kakšen bog v meni zaenkrat ga ni blo na spregled če ga pa kdo najde .... gud lak mi tud bolj paše s hudičkom naredite si fajn dan pa ne dovolte drugim, da vam ga kvarijo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 nič ne bomo iskali.....je tako kot je čist ok....pa če je al pa ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 libegot....pa sej veš, da ti tega ni treba .....pošlji jih u tri krasne......in ne dovoli več vampirizma!!!!!!!!.......imam popoldne dogovorjen termin ... mislim da bo nekgoa kap...danes imam pop. frej... končno, gospodinjstvo čaka...komaj čakam da mine vse tole, res... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 če sodi u uno kategorijo, pol kr nej ga...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 sodi v vmesno kategorijo...ej to sem pozabla povedat * mami imela pregled, vse ok... vsaj nekajpa jutri sem na obeh koncih s sestro... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 nekaj vmes pri sco ne šteje.....torej ga lahko..... ..ej ne me resno jemat...me čista destilirana sco zlobica grabi....taka čist mičkana.... ..... krasno za izvide..... ...ti se pa mej fajn.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 nekaj vmes pri sco ne šteje.....torej ga lahko..... ..ej ne me resno jemat...me čista destilirana sco zlobica grabi....taka čist mičkana.... ..... krasno za izvide..... ...ti se pa mej fajn.... Mene tud... Ne vem al je sco al kaj drugega... Ampak včasih paše bit mal žleht... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 evo ti za komentar...... ...še je normalen pa iskren folk na svetu...... ..... grem nabijat decibele počas........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 evo ti za komentar...... ...še je normalen pa iskren folk na svetu...... ..... grem nabijat decibele počas........ Saj to se še najbolje obnese... Verjame ti tako nobeden ne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 jutro... še sem vedela da so razumni ljudje na svetu in včerajšnji pogovor je pokazal ravno to... moji največji strahovi so se razblinili kot milni mehurčki... zdej pa samo še da preživim tale čas v družbi une ta druge osebe pa bo...folk, obračam nov list v životu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Verjame ti tako nobeden ne... tell me about it....zelo znano...... ......pa sej včasih je že prav zabavno........ folk, obračam nov list v životuthat's the spirit..... ¨ js pa mal kalkulacije delala....pa mi ni rezultat posebno všeč.....mamicu jim...... :xx!: ...pa ne vem, kam naj vtaknem še eno službo...... .......¨#"¨¨%$¨&%¨/#&¨#$%#¨& Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 jutro ksenija amis Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Verjame ti tako nobeden ne... lačn... žejn... nč ne lub... loh vrjamete Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Juuuutro vsem ...folk, obračam nov list v životu super .....popisani listi pa v arhiv... ...pa ne vem, kam naj vtaknem še eno službo...... .......¨#"¨¨%$¨&%¨/#&¨#$%#¨& mirne živčke Amiska,.....verjemi, lukna se vedno najde....jo boš že našla.... Verjame ti tako nobeden ne... Itak,....že vajena,....tud dobro,....odpade odvečno pojasnjevanje, pa je gmah a ne... lačn... žejn... nč ne lub... loh vrjamete če čm,....predvsem uno tretje... jutro jutro klaruska Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Jutrooooo strupki kolk je fajn bit tkole med tednom mal frej pa se naspat Ksenia tko je treba Amis bo šlo jst tud ene luknje iščem oziroma ne luknje ... šiht bo treba začet iskat pa dobr, da sm dons (čist po slučaju) frej, k sm včer ugotovila, da moram jutr na faksu nekej oddat, pa mi ni tud prbližn ne jasn, kaj treba zdejle ugotovit pa napisat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 no....sem iz službe poslala post, pa ga je gladko zignoriralo sicer pa punce hvala.....moje modrovanje sicer ni blo jamranje....sam kalkulacija....da pa bo šlo je itak jasno, ker se mi zmer izide....pa tud če še ne vem kako...... dans pogruntala, da konjunkcija venere in marsa res vleče....zanimivo opazovat astro sceno v praksi.......sam še zmer v fazi nevtralnega opazovalca........ ..... še mal pa na trening......skrajni cajt..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.