ScorpioGirl 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Strupki kaka lepa pomlad je bla dons spet nč snega več sploh a odločit nč odločena lih dons me je ena kolegica vprašala, če sm že spedenala pajade ne moreš spedenat, če se še odločiš ne a da tehtnca pol je itak venera kriva če bi blo pa oboje fajn mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Jutro strupenjače in vsi ostali jasno mater,...tole maš pa prav.. jh, nč,...ob prvi priliki svoj zaprašen arhiv skurm,.....yes, yes,.....mater bo gorel,.... Počakaj do 1. maja pa naredi kres... Dober večer strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Še tukaj pozdravim tiste ki še ne spijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Morgen... Strupki še spijo... Včeraj bil na Gorenjskem... Ko sem se peljal nazaj proti Lj... Je zgledal kot da se cela Ljubljana seli na Gorenjsko... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 ok jst nisem strupko in ne spim...sestavljam svoje utrujene udebrjutrček Alef... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Dannnnnnnnnnnnnnnn zaspala zjutri na faks ... itak sm bla pa pol pridna pospravla sobo ... pa mačko sm se lotla česat :OO!: je bla kar pridna zgleda, da je blo to sam obdobje, k se ni pustila česat ... sam zdej je pa že tolk zvozlana, da gre pod škarje to bo še hecna dons pride na vrsto en kup papirnatga dela bom nardila, da bo pol mir že en cajt čaka tole najprej pa mal poiskat kšno idejo za kosilce lep dan vsem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 haj banda ..... še dans, ko bi lahko mirno spala, sem se zbudila pred šesto..... ...sam sem pol še mal potegnila.... .....opravki končani.....zdej pa še mal dela na comp....pa solato nardit....madonca, še to se mi ne da......kaj bolj kompliciranga pa sploh ne.......pa žura se mi........ ajd, mejte se strupki & co..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Hay radnička klasa vsi delovni kot vidim,....z mano vred,....jest tud rabotam.. soljat imam že v avtu,....pismu komi sem jo not stlačla, tok jo je,.....spet nobene mere....mater mene na tržnico spustit ... no, pa namest na kofe sem v pisarno zavila,....tak da kokr se poznam vprašanje ob kateri uri bo ta soljat kis vidla.... nč, pridni bodte,...nič svojo psiho matrat,....spravte se raj drugo frizirat....ajd lep dan vsem skupi.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 ..... no, moji je uspelo kis videt....zvečer bo pa vaja ponovljena.....mam glih še en krompir za zraven..... se kej beremo med delom....... .....deloholiki.press..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 moja bi ga videla, če bi se komu ljubilo jo pripravithoj folk... ugotavljam da pri teh letih se učit novosti ni glih laka stvar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 vsi delovni kot vidim,... soljat imam že v avtu,....pismu komi sem jo not stlačla, tok jo je,.....spet nobene mere....mater mene na tržnico Ja. Kar cotal sn posteljo pa posteljnino od silnega garanja dans do mal prej.... Kako soljat to? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 hoj folk... ugotavljam da pri teh letih se učit novosti ni glih laka stvarma kaj da ne....to je "piece of cake"......vzemi kot igro pa ti bo lažje..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 moja bi ga videla, če bi se komu ljubilo jo pripravithoj folk... ugotavljam da pri teh letih se učit novosti ni glih laka stvar Pri teh letih... Sory, ampak tole se pa tako fajn bere, pri mojih letih... Lahko ni, ja... Ampak leta tu niso pomembna... Samo volja, pa zavest da je potrebno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 hoj folk... ugotavljam da pri teh letih se učit novosti ni glih laka stvar ...kak, da ne,.....simpl, da bolj ne more bit,.....pa zabavno,....pa predvsem potrebno,....na kiro temo se boš pa pr hm, stodesetih režala,....če ne na tovrstno memory,.... nak, men čez stotko, k se mislim "upokojit" (beri umirit), se na kraj pameti ne zdi dolgočasit,.....ker pa težko predvidim takratno sklerotično stanje, bom nedvomno sedaj poskrbela za takratno nedolgocajtno memory.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 ...kak, da ne,.....simpl, da bolj ne more bit,.....pa zabavno,....pa predvsem potrebno,....na kiro temo se boš pa pr hm, stodesetih režala,....če ne na tovrstno memory,.... nak, men čez stotko, k se mislim "upokojit" (beri umirit), se na kraj pameti ne zdi dolgočasit,.....ker pa težko predvidim takratno sklerotično stanje, bom nedvomno sedaj poskrbela za takratno nedolgocajtno memory.... ....yesssss....tole men zelo všeč.... ....dolgočasit se... ...ma ni šans.....si takoj kaj zmislim.... ...... sam ti umirila pr stotki.....ha ha....vic stoletja....cirka tolk kot jaz....kar je itak enako 0....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Ja. Kar cotal sn posteljo pa posteljnino od silnega garanja dans do mal prej.... Kako soljat to? ...koga si cotal?!,....sebe, pojstlo, posteljnino al pritiklino, da si se tak silno nagaral, .....pismu, nč jasn,....aja, prej našteto si cotal, ker si se v predhodnih dnevih nagaral,.. nč ne izide se,....kaj je to "cotati"...? Soljat = solata, ne? aja v avtu pa ždi; regrat motovilec, štrucar, lj.ledenka, pa dve vrsti rdečga radiča,...pa zeleno-rumeni pikčast radič, pa tržačan, pa nacufana endivja (to je una kodrasta), pa mehka solata, pa vitlof,...pa ziher sem kej pozabla....no ja dost, da se da enmal skombinirat... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Ma to jaz telovadm v spanju, ko sanjam pitaj boga kaj Ja, vem, da je soljat solata, haha......oho, ornk nabavka......Jaz pa komi čakam na soljat z domčga vrta....mmmm ....pr starših si jo nardimo v skledi k je k en ornk lavor Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 aja v avtu pa ždi; regrat motovilec, štrucar, lj.ledenka, pa dve vrsti rdečga radiča,...pa zeleno-rumeni pikčast radič, pa tržačan, pa nacufana endivja (to je una kodrasta), pa mehka solata, pa vitlof,...pa ziher sem kej pozabla....no ja dost, da se da enmal skombinirat... Enmal... Za silo, ja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Morgen... Ste že premaknili ure? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 daaaannnnnnnnnnnn...... uro premaknt, ja.....to me še čaka.....doma, pa na mobiču, pa v avtu....comp je pa priden, pa zna to kr sam.....no, vsaj nekdo..... ........ dans bo bolj na izi dan......cca....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Še živa sam mi ni za pisat, preveč beda! :xx!: Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Dannnnnnnnn včer šla zvečer na eno pijačko no ... domov pršla okol 5h zjutri še po stari uri fajn je blo zdejle pa na kavico pol pa v kino gledat folk nam dajo ene butaste naloge na faksu mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.