Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Morgen strupki... x:Xx xsrcx x:Dx

Vidim da vas mal bioritem daje... x:Dx x:Dx x:o)x

Pa poletni čas... xrolleyesx :vragec: x:o)x

Na srečo ta teden delam popldne, drug teden bo pa že bolje... xrolleyesx :vragec: x:o)x x^x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

e dej ,dej, ne posplošuj....niso vse mladosti, take , da bi se jih človek radoživo spominjal, spet ena puhlica, ki nam jo hočeš intrigirat v zavest, ko neko vseobčo resnico xrolleyesx

lia, sej ga sam nostalgija daje...za to se pa tako nikol ne ve, al je upravičena al ne..... x^x x;)x

čist sta me razkrinkale :o|o: :o|o: :o|o:

ampak usen je lepo vedet, da še kdo ne vrjame kr koj use kr sliš xsrcx xsrcx xsrcx

Morgen strupki... x:Xx xsrcx x:Dx

Vidim da vas mal bioritem daje... x:Dx x:Dx x:o)x

Pa poletni čas... xrolleyesx :vragec: x:o)x

Na srečo ta teden delam popldne, drug teden bo pa že bolje... xrolleyesx :vragec: x:o)x x^x

ti... dr. perešček s me pa spet razp....du :vragec: :vragec: :vragec:

s me zrajcu z uno bradato ines, pol se morm pa tkole ven vadit :vragec:

veš kwa sledi a ne? :vragec:

p. s. na kolk pira sva že? s temle zdej ured? x^x x;)x x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

čist sta me razkrinkale :o|o: :o|o: :o|o:

ampak usen je lepo vedet, da še kdo ne vrjame kr koj use kr sliš xsrcx xsrcx xsrcx

ti... dr. perešček s me pa spet razp....du :vragec: :vragec: :vragec:

s me zrajcu z uno bradato ines, pol se morm pa tkole ven vadit :vragec:

veš kwa sledi a ne? :vragec:

p. s. na kolk pira sva že? s temle zdej ured? x^x x;)x x:Dx

x:Dx x?x x:px

Predlagam da počakava na toplejše pa bolj suhe cajte pa zaokrožva na dve gajbe... x:px x:px x:Dx x^x

Šnops po potrebi... x:px x:o)x xcheersx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

rođer :palec:

sam ne me več jezat do takrat x:px x:Dx x:Dx x:Dx

Nič ne obljubim... x:Dx xnckrivx x:o)x

Je še tolk polnih lun pa mlajev vmes... x:Dx x:px

Pa krajcev... x:Dx x:Dx x:o)x :vragec:

Nič ne obljubim... x:Dx xnckrivx x:o)x

Je še tolk polnih lun pa mlajev vmes... x:Dx x:px

Pa krajcev... x:Dx x:Dx x:o)x :vragec:

to pa ja ni problem... posluš nasvet...

daš luno u čist eno tretjo hišo, u podzavest škorpjona, devico u hlače, na vago pir al dva pir al dva pira, dvojčka u senco, ribo rešiš iz vode... x^x x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

daš luno u čist eno tretjo hišo, u podzavest škorpjona, devico u hlače, na vago pir al dva pir al dva pira, dvojčka u senco, ribo rešiš iz vode... x^x x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx :vragec: :palec:

Saj mene nobena luna pa planeti ne motjo, kjerkoli že so... x:px x:Dx x^x

Najebal boš ti če bo ta astro šmorn slabo vplival name... x:Dx x:Dx :vragec: x:px

x:Dx x:Dx x:Dx :vragec: :palec:

Saj mene nobena luna pa planeti ne motjo, kjerkoli že so... x:px x:Dx x^x

Najebal boš ti če bo ta astro šmorn slabo vplival name... x:Dx x:Dx :vragec: x:px

ooooo lubček :2src: :2src: :2src:

zame te skrbi x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

na vem na kermu planetu sm pamet pozabu, k sm štopou pa galaksiji, da je zdej silt u težave stori of maj lajf :o|o: :o|o: :o|o:

pomoje le tebe skrbi x:Dx x:Dx x:Dx

ok. a odpoveva? da si medvedje oddahnejo x^x x;)x

ooooo lubček :2src: :2src: :2src:

zame te skrbi x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

na vem na kermu planetu sm pamet pozabu, k sm štopou pa galaksiji, da je zdej silt u težave stori of maj lajf :o|o: :o|o: :o|o:

pomoje le tebe skrbi x:Dx x:Dx x:Dx

ok. a odpoveva? da si medvedje oddahnejo x^x x;)x

Kaj je zdaj? :vragec: xrolleyesx x:o)x

A si se ustrašil dveh gajb? x:Dx x:Dx x:px

Saj jih lahko na obroke če ne zmoreš v enem šusu... x:Dx x:Dx x8Dx x:o)x x;)x

Kaj je zdaj? :vragec: xrolleyesx x:o)x

A si se ustrašil dveh gajb? x:Dx x:Dx x:px

Saj jih lahko na obroke če ne zmoreš v enem šusu... x:Dx x:Dx x8Dx x:o)x x;)x

na obroke itak. enga po enga x^x mah, sej dve gajbe niti ni tolk xrolleyesx x^x važn, da je dost rezerve. te more bit velik. da če boš dougocajtn za prenašat, da bom z medvedi naprej x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

u bistvu sm mislu mal tempo zmanšat, da pol usi, k sam ta zadn post preberejo, naujo vidl kwa se naklepa u zvezdnih stezah

če pa medvedou nau, pa zvezdic tut ne, pa z baterijo po mušnce, če pa še za te nau taprave lune, pol pa na wem. te bom zjezat mogu, da se ti očke zaiskrijo x^x , pol tim pa šlogou iz direkt povezave x:Dx x:Dx x:Dx

daš luno u čist eno tretjo hišo, u podzavest škorpjona, devico u hlače, na vago pir al dva pir al dva pira, dvojčka u senco, ribo rešiš iz vode...

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx ... :palec:

ok. a odpoveva?

sodeč po celotni debati, je to vajina edina šansa....al pa če kateri kupi kr celo pivovarno..... :inocent: x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

sodeč po celotni debati, je to vajina edina šansa....al pa če kateri kupi kr celo pivovarno..... :inocent: x:Dx x;)x

ja kwa bi pa ti zej rada povedala :vragec: :vragec: :vragec:

da kej štekaš al kwa? x:Dx x:Dx x:Dx

a weš, med vrsticam je to tko. pira more bit velik, da se napihneva k balona, da bova lahkotna okol ognčka plesala, pa da mava pol bobne skos pr rok x;)x buče pa med oblaki x:Dx x:Dx x:Dx

a weš, med vrsticam je to tko. pira more bit velik, da se napihneva k balona, da bova lahkotna okol ognčka plesala, pa da mava pol bobne skos pr rok x;)x buče pa med oblaki x:Dx x:Dx x:Dx

ne bo šlo...tole z bobni sploh ne...k nekje je bla debata o balončkih, ki se napihnejo pa počijo pol...pa kako to nobenmu nč ne koristi pa take fore.......tako da kar se mene tiče: nebeškega bobnanja ne bo.....bolš da kr tle ostaneta..... :vragec: x:Dx x;)x

in česa ne štekaš....? a medvrstičnega texta o pivovarni..... :inocent: ...... x:Dx :frog:

OMG :eek: , a kar pijanske debate, med plemenito gospodo škorpijonsko xrolleyesx

Kurčev dan... za popizdit... men se zdi da zdej pa že prav izzivam ta plavga :2src: x;)x x:Dx ... a mi kdo pove kako zgleda živčni zlom :huh: :blink:

praš dr. pereščka. ti bo razložu, da če dost piješ, ga ne dožviš x:px x:Dx x:Dx x:Dx

valkira, luna je v raku menda že dva dni....in je glih taprava za spodbujanje podobnih stanj..... x:Xx

no tako, zdej pa naprej kljukce delat na današnjem seznamu......sicer je pa tole en zanimv dan s še bolj zanimivimi spoznanji......

Daaan strupkoti & co.... xsrcx

no ja, pa dober večer xsrcx

pismu luna v raku da je,....no nisem opazla,...jaka m...., če ne... xcivx x:)x

dete kaj zgleda?....a živčni zlom?.....pih kaj če ti,.....al si mislila kako na drugem zgleda oz kako do tega opazovanja prideš? xcivx x;)x

glede pijanke pa ne vem no....nazadnje sem prevelko dozo "nesla" oz ne nesla za polnoletnost,....in do danes čist zmerno handlam,....se bom pa s tovrstno težo spopadla ziher maja,....če že ne aprila.....klinc, ponavad obletnic ne nazdravljam posebej,.....tole bom pa od veselja z vsem guštom zalila.... če ne kr utopila...x:px xDDx

ajd grem naprej delat,.....mejčkite se... xsrcx x;)x xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Spet je luna - prvi krajec...
in to v Raku :eek: :inocent:

:eek: aha, to je to zgleda xcivx xrolleyesx sm bla neki našpičena že zjutri takoj :vragec: sam, da se je mulo narisal prebliz, mi je že na živce šel :sori: sm se celo zadržala, tko da ni blo opazit x^x bila notranji boj x:Dx

drugač pa bioritem čist v k*** :o|o: popoldne zaspala k dojenček xcivx zdejle bi blo pa treba eno poročilo za faks še pisat xrolleyesx se mi nekak ne da, sam bo treba zdejle zalaufat xcivx pa hitr spackat tist skup :inocent:

x:Dx ja sej, rec škorpijonki, če je kaj pozabila x;)x :vragec:

mislem, kaj je njej kdo ušpiču x:Dx x:Dx x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx ni amnezije sploh x^x :vragec: za vsako rit palca raste pa to xcivx ga ni :vragec: da se mu kar pozabijo kšne pregrehe x:px :inocent:

aja ... čerrrrrr pa dobro jutro strupki x:Xx obiskovalcem tud enga prtisnt x:Xx x:px pa za vsak slučaj še dober dan xsrcx čeprav ni vrag, da se ne narišem dopoldne mal okol :inocent: xcivx

pa kar pijanske debate v gnezdu x:px xcivx bo še zapasal enga ruknt zravn pisarije xcheersx da bom kšne neumnosti pisala x:Dx :frog:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

pa kar pijanske debate v gnezdu x:px xcivx bo še zapasal enga ruknt zravn pisarije xcheersx da bom kšne neumnosti pisala x:Dx :frog:

če ti zmanka idej... sm dežurni... pa zmer manj se bom nazaj držu x^x x:Dx x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...