Amis 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 s čim pa smo te tko zlo razsvetlil dete kaj zgleda?....a živčni zlom?.....pih kaj če ti,.....al si mislila kako na drugem zgleda oz kako do tega opazovanja prideš? tole bom pa od veselja z vsem guštom zalila.... če ne kr utopila... ...kako na drugem zgled al pa kako do opazovanja prideš......hudoooooo...sem vidla že cel film....v obeh verzijah...... kar se pa ostalga tiče.....zalivanje potrebno.....aprila in maja...... za vsako rit palca raste pa tono....tole sem tud jaz včasih verjela....zdej pa mal dvomim v take modrosti....al pa ene palce strašno počasi rastejo........ drugač pa tumač......zakaj za vraga rabim že zjutraj tolk adrenalina.... ....dans je bla sam mačka........sem tako pohodila bremzo, da joj.....že spet mela srečo s suho cesto, pa s tem, da ni blo nobenga za mano, pa tud na nasprotnem pasu ne.......pa dobro, da sem vedno pripeta z varnostnim pasom.......vse celo, mačka pa tudi ušla koncu........še dobro, da v naših krajih ni losov....ker če bi bli, bi se mi kakšen zihr na cesto postavu......... ajd...mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 verjamem..... ......pa tud takmu ni treba, da se mi na cesto postavi..... ......je že zarad štirinožnih kosmatinčkov zadost adrenalina.....ne pa da bi mi še kaj tazga na cesti ležalo......sej bi me še kap..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 amiska dan včeri srečala nicky in sma pel na en dooooooolgi kafe se bo treba večkrat dobit, glede na to, da nama ne zmanjka materjala za čvek Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Dan strupki dons bo bolj na izi tole bo čist ustrezalo, spanca je blo tko al tko čist premal no....tole sem tud jaz včasih verjela....zdej pa mal dvomim v take modrosti....al pa ene palce strašno počasi rastejo........ ja, ene palce res zelooooo počasi rastejo ampak zrastejo pa zagotovo so pa takrat bolj trdne sončke vsem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 ...kako na drugem zgled al pa kako do opazovanja prideš......hudoooooo...sem vidla že cel film....v obeh verzijah...... kar se pa ostalga tiče.....zalivanje potrebno.....aprila in maja...... no....tole sem tud jaz včasih verjela....zdej pa mal dvomim v take modrosti....al pa ene palce strašno počasi rastejo........ :vragec: drugač pa tumač......zakaj za vraga rabim že zjutraj tolk adrenalina.... ....dans je bla sam mačka........sem tako pohodila bremzo, da joj.....že spet mela srečo s suho cesto, pa s tem, da ni blo nobenga za mano, pa tud na nasprotnem pasu ne.......pa dobro, da sem vedno pripeta z varnostnim pasom.......vse celo, mačka pa tudi ušla koncu........še dobro, da v naših krajih ni losov....ker če bi bli, bi se mi kakšen zihr na cesto postavu......... ajd...mejte se...... ja bod vesela, da maš štirinožce, pr nas je ko na Nizozemskem, kolesarji so carji, danes me je en skor povozo, pa sn jst bila za volanom pa to ko v risanki sam morš vohat, kje bo slalom zapeljal, jao puka sreča, včasih me prime , de je z a znoret, de bi keriga abfockala, puhasti najstniki , objestni do konca *** drgač sm pa super,enajsta obletnica , kar sn se na nov rodila, noro fajn dans zjutraj se kr nisem mogla načudit, kak se lahko človek fajn počuti , sam da je živ pa nič prešpikan, pa de ga nič ne boli Na to se pije, pa fajn se je treba nazaj držat, da bolj gladko teče... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Daaan danes zgleda znosnejši dan od včerajšnjega,....al se pa meni zdi folk malo bolj umirjen...no ja, dan je še dolg... Naredite si lep dan vsi po vrsti Lia,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 če ti zmanka idej... sm dežurni... pa zmer manj se bom nazaj držu Kako pa misliš potem tiste dve gajbe pira podelat? Po slamci... Strupki... Jaz pa danes avto na servisu... Samo za redni servis me bodo obril za min. 160 €... Pa pranje zadnje šipe ne dela... Pa neki stabilizator spredaj... No ja, bom preživel... Bo pa Janko kakšen pir manj dobil... .še dobro, da v naših krajih ni losov....ker če bi bli, bi se mi kakšen zihr na cesto postavu......... ajd...mejte se...... Še dobro da nis v našem koncu... Bi bili medvedi ogroženi... no....tole sem tud jaz včasih verjela....zdej pa mal dvomim v take modrosti....al pa ene palce strašno počasi rastejo........ Saj ni treba čakat ds zrastejo... Odreži eno, pa udri... Vsaka dobro sede... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Bi bili medvedi ogroženi... mislim halooooooo.....tole pa tako, ko da bi jih js z avtom lovila...... ..... ...ne pa da one mene nekaj ganjajo....... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 jutrooooooooooooo........... v "mojem" podvozu dans nobenga kosmatinčka...... ......zaspanaaaaaaa........sem kao gledala ene kriminalke včeraj zvečer....pol sem se pa ob pol enih zbudila pred televizijo.....v sedečem položaju....svašta....... ...... grem si en čaj skuhat...... ajd...mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 dan amiska upam, da si že kaj manj zaspana Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 mal bolš je res......tolk že lahko funkcioniram, da nimam več filinga, da grem na avtopilota...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 jutrooooooooooooo........... v "mojem" podvozu dans nobenga kosmatinčka...... ......zaspanaaaaaaa........sem kao gledala ene kriminalke včeraj zvečer....pol sem se pa ob pol enih zbudila pred televizijo.....v sedečem položaju....svašta....... ...... grem si en čaj skuhat...... ajd...mejte se....... Posnemaš moj stil... Jaz za film ki je dolg dve uri rabim običajno pet-šest ur... V dveh dneh... Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Posnemaš moj stil... Jaz za film ki je dolg dve uri rabim običajno pet-šest ur... V dveh dneh...moram it na odvajanje od imitiranja..... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Dr dan jst pa Lorco, pa nek leksikon dobra kombinacija Bemu, kje bi se dalo kaj prebrat o čustveni upepelitvi, pa razpadu čustev - pisalo to v leksikonu, pa si moja črna duša sploh ne zna predstavljat, kaj to pomeni, da sploh nisi sposoben vzpostavit čustvenega stika.... Isusek, so rekli da je treba harmonizirat, sam to še nekak razumem, ampak onega , da pa sploh ne občutiš ne up in ne down...ne čutiš sploh...a pol si ko računalniška kišta, sam delaš po nekih postopkih Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Kako pa misliš potem tiste dve gajbe pira podelat? Po slamci... Bo pa Janko kakšen pir manj dobil... ne ne dr. perešček. s komentarji sa zlo nazaj držim.drgač mam pa slamc u glau za dve gajbe prečrpat tut zihr dost pa če bo res kšn pir manj, bom tut prežveu mogoč pa tut jes s kšnmu presenetm Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Dannnnnnnn strupki in azilanti fajn dan je in še bo dons neki se sonček kaže sam je bolj sramežljiv dons nism tečna prov fajn se počutim pa mi ni čist jasn, zakaj ma, še tri urce šihta pol pa pico pečt pa na sončka to bo tist krasen dan vsem ... pa sončka Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Morgen ... kok dobro knjigo spet berem ... mi je včeraj polepšala večer mam'ce a bi izdala naslov od mene pa sam tole - umoran, umoran sam prijatelji umoran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Apčih je blo fajn popoldne mal zaležt pa na sončka mal na eno fajno kavico it sam tole ... apčih x!x ... mi pa ni lih všeč vidim, da strupki čist pridni oz. pridne še obiskovalce okužle čist Mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Apčih je blo fajn popoldne mal zaležt pa na sončka mal na eno fajno kavico it sam tole ... apčih x!x ... mi pa ni lih všeč vidim, da strupki čist pridni oz. pridne še obiskovalce okužle čist Mejte se Na zdravje... Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 jutro dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 kje je pa amiska dans da ni res kake srne la pa kaj podobnega srečala na cesti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Dannnnnnnnnn še zmer kiham še smrkat sm začela krneki je tole ... zunej pa tak fajn sonček mal sm zaspana dons bomo popoldne pol urce oddrnjohal Na zdravje... Morgen strupki... Hvala pozdravček tud tebi, perešček mejte se fajn vsi po spisku Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 kje je pa amiska dans da ni res kake srne la pa kaj podobnega srečala na cesti brez srn in medvedov..... ....sem sodnika gledala danes.....prvi del....jutri pa še drugi, pol sem pa fertik......pa dišavnice sem si kupla, pa posadit jih je treba danes ko je še tako krasno vreme...avto oprala....bolš da ne napišem kakšen je bil....ga je blo treba najprej mal z baromatom oprat....grozotika.....flat v red spravit....vsaj za silo....zvečer pa še trening.... ....u glavnem: kul..... ajd....mejte se....po prioritetnem spisku..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 dan Prehod vračev... primeren refrenček to bo pa treba prebrat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.