Amis 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Da ne bo kakšne pomote - jaz sem tisti ki je najmanj kosmat po glavi... a ma nemoj.... ...sem mislila, da si keri od unih dveh...... ...... Amiska, teb pa itak... vse najboljše v novi eri planček men se zdi da je to en velikanski projekt tud veliki projekti se začnejo korak po korak.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 uau....kakšni kjut učki..... ...dober pridelek to jeternica.... ...... thx.... aha...zdej pa vidla še tadrugo....no sej.....pridelek res nima nobenga razloga, da ne bi tako ok zgledal.... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 hvala, ker si potolažila mojo radovednost ....pa za un link v čestitkah....djembe so zakon..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 tud veliki projekti se začnejo korak po korak.... ene izmed najtežjih korakov..vsaj za mene...sem pa že opravla, ko sem to razložla fotru(ni kaj preveč navdušen ) pa sestri in svakinji...sestra je čist navdušena, svakinja pa še more to pretehtat(tehnica po soncu) prav ponosna sem bla dans na sebe, ko sem to povedla hvala, ker si potolažila mojo radovednost ....pa za un link v čestitkah....djembe so zakon..... zdej sem pa še jst radovedna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 ma tu vem, da bom razturala mam že vse v glavi, kak bi zgledal, barva zidov, ponudba, vse.... ma bol pomembno(vsaj ta trenutek) je to, da sem končno začela svoje želje upoštevat, gocorit o njih in se nehat prilagajat drugim(kar sem malo preveč dolgo delala )....in to je za mene en tak velikanski korak, skor večji kot pa odpret en kafič Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 ma tu vem, da bom razturala mam že vse v glavi, kak bi zgledal, barva zidov, ponudba, vse.... ma bol pomembno(vsaj ta trenutek) je to, da sem končno začela svoje želje upoštevat, gocorit o njih in se nehat prilagajat drugim(kar sem malo preveč dolgo delala )....in to je za mene en tak velikanski korak, skor večji kot pa odpret en kafič To... To je vse kar rabiš... Potem pa samo poslušaj srce in pojdi za tistim kar ti pravi... In uspelo ti bo, karkoli... Srečno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 hvala alef xrosex dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Morgen škorpije... Lep dan vam želim... Pri nas se že sonce kaže iz megle... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 sončen dan tudi z moje strani.....počasi bo že vreme tako toplo, da bomo novi motor zakurblal Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Hvala Jeti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 mi smo ga že, pred časom.... zdej pa ni vremena, no jst glih nisem še naredila testne vožnje, pa če sem odkrita niti nisem kakšen hud navdušenec...mene pa dons tolk dela čaka pa bi raje šla spat pa brat... sploh ne vem kako bom vse speljala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 mi smo ga že, pred časom.... zdej pa ni vremena, no jst glih nisem še naredila testne vožnje, pa če sem odkrita niti nisem kakšen hud navdušenec...mene pa dons tolk dela čaka pa bi raje šla spat pa brat... sploh ne vem kako bom vse speljala a misliš da sem jaz navdušena nisem ker me je strah. ampak ker zaupam mojemu ško....se bom naučila tudi tega ampak mrcina je pa carska Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 ktero mrcino pa imate?jaz pa to jemljem tkole - če mene privlačijo gore in njega ne in grem in če njega privlačijo motorji in mene ne naj ima - kompromis bo potem nekje na sredi - včasih bomo šli pač na pohajkovanje z motorjem, včasih pa vsak po svoje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 HONDO .... Transalp seveda....kompromis mora bit....jaz obožujem potovanja taka in drugačna, dopust tami in nikjer...on bo sedaj več ali manj na mrcini Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fenix 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Živio V Škorpionu: Sonce, Merkur, Mars, Neptun, AscedentJupiter v strelcuSaturn v kozoroguPluton MC v 9H Tako, generacija je znana. Če ima kdo kakšne strahove,vprašanja, etc... je dobrodošel.Srečanje s takšno/takšnim pa človeka spremeni za zmeraj. Sem opozoril-a. Sedaj pa kdo si upa in sme - v živo? Fenix Citiraj Zaljubljeni smo v LJUBEZEN. (Fenix)[ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 HONDO .... Transalp seveda....kompromis mora bit....jaz obožujem potovanja taka in drugačna, dopust tami in nikjer...on bo sedaj več ali manj na mrcini haha mi tud XL 650 črnmimogrede zadnjič sem te ujela na tv... smejčica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Živio V Škorpionu: Sonce, Merkur, Mars, Neptun, AscedentJupiter v strelcuSaturn v kozoroguPluton MC v 9H Tako, generacija je znana. Če ima kdo kakšne strahove,vprašanja, etc... je dobrodošel.Srečanje s takšno/takšnim pa človeka spremeni za zmeraj. Sem opozoril-a. Sedaj pa kdo si upa in sme - v živo? Fenix in od kod si, da vemo v ker konc slo mormo it dobrodošel Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fenix 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Najbolje je sprejti oba spola v sebi (navzven pa le telesu nasproten - da ne bo pomote).Doma si tam in od tam kjer imaš srce. Bi težko razložil. Ali kdo ve kaj se je zgodilo z GOMETULJČICO? Citiraj Zaljubljeni smo v LJUBEZEN. (Fenix)[ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 a mogoče veš kaj z Mbmetuljčico? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fenix 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Ne vem ali si vprašala mene (Fenix), ampak ne vem kaj je z MBMETULJČICO. Redko začutiš tako toplo in nežno osebo kot si ti. Kaj delaš tu na forumu, pojdi za svojimi sanjami, še so uresničljive. Citiraj Zaljubljeni smo v LJUBEZEN. (Fenix)[ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Najbolje je sprejti oba spola v sebi (navzven pa le telesu nasproten - da ne bo pomote).Doma si tam in od tam kjer imaš srce. Bi težko razložil. Ali kdo ve kaj se je zgodilo z GOMETULJČICO?jing jang sistem kjer je srce smo ap itak vsi doma Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fenix 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Klarus Tao sistem. Jing in Jang sta nasprotje, Tao pa zlitje,prepustitev,predajo, etc... Če smo res vsi doma kjer je srce, zakaj igramo, ustvarjamo osebnost, želimo drugim ugajati, se bojimi sami sebe, imamo želje in strahove in iščemo resnično LJUBEZEN (ne nujno v drugi osebi - ali pa sploh ne)?Najbolje je sprejti oba spola v sebi (navzven pa le telesu nasproten - da ne bo pomote).Doma si tam in od tam kjer imaš srce. Bi težko razložil. Ali kdo ve kaj se je zgodilo z GOMETULJČICO? Citiraj Zaljubljeni smo v LJUBEZEN. (Fenix)[ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Čao Fenix Dobrodošel med regljavimi škorpijami ( jaz nisem ) so pa ško moji najboljši frendi. Ena ško se je z mrcino odpeljala, ena nekje v CE sebe in svoje vesolje išče...ena pa nevem kje, pa itak ni važno.... Doma sem tuki, kjer sem in užiwam Ksenia...a jaz sem se smejala...kje pa si me vidla BTW : v četrtek sem v MB Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Ne vem ali si vprašala mene (Fenix), ampak ne vem kaj je z MBMETULJČICO. Redko začutiš tako toplo in nežno osebo kot si ti. Kaj delaš tu na forumu, pojdi za svojimi sanjami, še so uresničljive.am a jst hvala a veš da razmišljam kje sem izgubila sanje... mogoče me je življenje naučilo da so najpomembnejše vsakodnevne sanje...mogoče pa so moje sanje poiskat svoje bistvo. mogoče so moje sanje pomagati drugim, ... uf hvala ti ker si me spomnil Audente, mogoče pri enem prispevku v trenjih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.