Fenix 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Teg ne razumem, očitni nisem v štosu:Ena ško se je z mrcino odpeljala, ena nekje v CE sebe in svoje vesolje išče...ena pa nevem kje, pa itak ni važno.... Lahko prevedeš:AUDENTES DEUS IPSE IUVAT Citiraj Zaljubljeni smo v LJUBEZEN. (Fenix)[ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Tam se nahajajo moje škorpije Drznim pomaga sam bog En lep pozdravček vsem...ker jaz grem sanjam nasproti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fenix 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Ksenija BISTVO Citiraj Zaljubljeni smo v LJUBEZEN. (Fenix)[ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fenix 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Mala Audente Ti pa si res nekaj. Mešanica svoje mame in nevem česa še. Lepo Citiraj Zaljubljeni smo v LJUBEZEN. (Fenix)[ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Živjo ... pa ker spol nej bi bilo ti .. bemu, jst sem dost pogumna, da živim s sabo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Mali Fenix. Jaz sem točno tisto kar sem. Prekrasna in dobra mešanica vsega lepega. In prepričana, da večja kot ti Upam, da se je pepel, iz katerega si vstal...že ohladil. Uživaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Dannnnn strupki pa nestrupeni čvekači tud Fenix, dobrodošel pravo ime za ško Staramo se muska včer čist preglasna zame nč več koncertov v majhnih prostorih, mi še zdej šumi v ušesih je bla pa ena tam, k me je čist na Mystico spomnla pa najbrž ni bla se mi zdi, da včer ni bil lih dan za komuniciranje smo bli fajn družbica, ampak je blo ful mal čvekanja včer ... čist čudno za nas je blo fino drugač tuki nč sončka zunej strupki moji mal sončka samo za vas Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Krasno, krasno... Generacija rojenih od 24. 10. do 31. oktobra 1959 Vehementna izpostavitev s sočutnim opozarjanjem vred pred našo spremembo za zmeraj, zarad stika s teboj.... pozivanje na srečanje v živo....in takrt bo kaj?? Bojo strele letele Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 haj klapa..... dneva ne bom komentirala........sucks......drgač se mi pa nč ne da danes...... haj fenix.....tole men precej levovski nastop deluje..... ...kaj maš pa v levu?..... pa audente is back.... ...upam, da blo fajn.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fenix 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Ojla Audente: Nisem mislil, da si mala, ampak mlada. Da si krasen človek pa ne dvomim. Nisem mislil nič slabega. Pride čas, ko je potrebno zaceliti rane. Najprej pa joje potrebno očistiti. Amin Nič levovsko. Uran je v Levu a se slabo počuti. ScorpioGirl - redko ena, ki se v svoji koži dobro počti. SCO tako radi kompiciramo. Sicer pa, prebrati je potrebno bolj pazljivo. Nič nastopaškega, nč strel, etc.... Ravno v tem je problem. Vprašajte Audente. Ali kdo ve kaj se je zgodilo z GOMETULJČICO? Citiraj Zaljubljeni smo v LJUBEZEN. (Fenix)[ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 misliš napisat amis Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Ali kdo ve kaj se je zgodilo z GOMETULJČICO? mogoče bi to vprašanje postavil v temo koga pogrešamo - verjetno pa le kdo na forumu ve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 ScorpioGirl - redko ena, ki se v svoji koži dobro počti. SCO tako radi kompiciramo. uf, tud kompliciranje mi ni tuje sploh takrat, ko tud prbližn ne bi blo treba Audi, krasen motorček sta nabavla za prijetne vožnje pomoje se boš čist zalubla v vozačkanje z mrcino Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Audi is back bilo je noro in nepozabno Mrcina je svetovna...samo da jo moj ško obvlada pol pa gas po celi sloveniji. Je je mlada sem ....mladenka no jutri v dnevniku izveste vse Ojla Sicer pa, prebrati je potrebno bolj pazljivo. Nič nastopaškega, nč strel, etc.... Ravno v tem je problem. Vprašajte Audente. ne razumem...prosim razlago Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 ne, na žalost nisem bila jst kje pa ste bili?v Škofji Loki, en metal koncert mogoče kdaj drugič ... drugje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 [ScorpioGirl - redko ena, ki se v svoji koži dobro počti. SCO tako radi kompiciramo. Meni osebno se zdijo zelo komplicirani tudi tipični vodnarji, pravijo da je med njimi veliko "genijev oz. norcev" , so izvirni, posebni, zanimivi tudi privlačni na svoj način, ampak mislim, da težki tudi sami sebi. Zelo veliko razmišljajo in premlevajo, kar se mi sicer zdi prav, ampak ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Meni osebno se zdijo zelo komplicirani tudi tipični vodnarji, pravijo da je med njimi veliko "genijev oz. norcev" , so izvirni, posebni, zanimivi tudi privlačni na svoj način, ampak mislim, da težki tudi sami sebi. Zelo veliko razmišljajo in premlevajo, kar se mi sicer zdi prav, ampak ... z velikim poudarkom na "ampak".......pretežno so pa genialno nori..... (perešček izvzet )...... dobrojutrodoberdan sco& co....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 jutro...sem takšnega razpoloženja da ne bom kej preveč pisarila... lep dan vam želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 sem takšnega razpoloženja da ne bom kej preveč pisarila.......tud js..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 dan prav grlo me boli..včerjašno 7 urno kofetkanje z dvema strelcema je pustilo posledice...s tem, da sta ona dva več govorila matr kak dobr dan je bil včeri xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 z velikim poudarkom na "ampak".......pretežno so pa genialno nori..... (perešček izvzet )......dobrojutrodoberdan sco& co....... Pa kaj sem potem? Samo nor... Strupki... In novi sco... jutro...sem takšnega razpoloženja da ne bom kej preveč pisarila... lep dan vam želim ....tud js..... Vidim... Bosta že "not prinesle"... Ko bo cajt za to... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 ma ne...perešček, ti si v kategoriji mutantov...to čist spešl plejs..... no, svet je postal lepši.....še sreča za plutona in njegove regeneracijske sposobnosti...... ..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 ma ne...perešček, ti si v kategoriji mutantov...to čist spešl plejs..... no, svet je postal lepši.....še sreča za plutona in njegove regeneracijske sposobnosti...... ..... ..... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 čeeer vsem... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Strupki mutant pa ostali pogumneži spet namest, da bi se ukvarjala s pisarijo, križem kražem po netu sej pisarija počaka ... sam je treba dons napisat lep večer si nardite Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.