Amis 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 ahhhhhh....pa to je prav zanimivo, kaj vse se dogaja....sploh znotraj.......vsem nam......js se počas počutim sam še kot radar......pa stabilizator....drugač pa blo tud men slabo včeraj....še dobro, da nimam nobenga razloga za kakšne čudne pomisleke okrog tega.....so pa precej nori časi.....sam očitno jih bomo prežveli......še razpravljat se mi ne da o tem...... v soboto pa žur....pa baje se ne spodobi.... ....ma folk je utrgan....ko jih šiša....pa nej bodo zategnjeni, če jim glih paše...... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 tudi meni včeraj slabo... ful.. danes me vsaka mišica boli, pa na teren grem... kako bom jst ta teden zdržala pojma nimam. pa še predel maternice je že na dotik boleč... večkrat se mi zarola una pesem - zaustavite zemlju, silazim.. nije mi do ničeg odlazim - a ni neki tko.Jutri zvečer gre tamala v Francijo, le kako bom vse tole speljalanajraje bi se zvila v en klobčič in izginila, postala nevidna - majke mi... če mi ne dela tegale Retrogradni Pluton....v glavnem, bolj da sem spet mal tiho a...grem pod tuš pa glavo umit. Ej za Albertville je boljš malce bolj tople cunje a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 JUTRO Tudi meni je bilo včeraj slabo se je predavateljica naparfumirala z enim takim parfumom, da sem mislila kar pobegnit...danes bo treba mimo lekarne.. Seveda ji pripravi bolj tople cote...kako pa misliš da....tam je lahko da še zima Tile dnevi mi niso prav nič všeč..res ne...tako da.........danes bo še pestro. Nevem kaj naj naredim vendar vse bo tako kot mora biti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 gredo v Ugine, to je nekje blizu.. sej to imam namen, sam čez dan sem gledala na netu imajo tud tam nekje podobnohttp://slovenian.wunderground.com/cgi-bin/...ertville+Francema itak bo večinoma športno obarvano, sam da ne bo tam okrog 20, lani v Londonu jih je zajel vročinski val, en teden 13 stopinj, ko je bila pa tamala pa 35 je imela trenerko kar zavihano... dobro da ni komplikator Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 men pa je bil včeri fantasitčen dan..predavanje o regresiji je blo super(no drugo polovico sem izpustila ) povrh sem pa še ugotovila, da ženska, ki je vodla to..ki je podala znanstvene razčage...da je sam teoretik in ko se jo vpraša kaj, kar ni v knjigah zmrzne tak da me potem del, ker so bila vprašanja sploh ni pritegnal..sem šla rajš domov po drugi strani semi pa ena zadeva sesuva....no umira in je pač čas, da grem naprej hvala bogu, da mam v asc strelca, da gledam skor vse vedn iz pozitive Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Daaan vsem skupi jest pa včeraj v nulo flat spucala,...sem ga zadnji mesec črtala s spiska,....ma, sej še za spanje ni blo časa, kaj šele za čistilne cote,....ta teden normalen tempo,.....se bom probala enmal naspat,......drug teden pa spet ubijalski ritem....., hm, pa shujšala sem,....ne vem kam,....sam ni mi všeč,...vaga premalo kaže,......zgleda enmal preterala,.... ja , plutko je retro.... Klarus, kdo vam je pa predaval regresijo? ajd pridni bodte Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Ej za Albertville je boljš malce bolj tople cunje a? ja, kar tople obleke pripravi, to je spodaj pod hribi, tik pred smučišči. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Strupki dons boljš sm vedla sicer mi je blo zjutri še en malčk slabo zdej pa že ok dobr, da nimam več razloga za kakšne čudne misli glede tehle slabosti kolk paše bit mal frej včer sm bla po šihtu k izžeta cota dons mularija zaenkrat bolj pridna v soboto pa žur....pa baje se ne spodobi.... ....ma folk je utrgan....ko jih šiša....pa nej bodo zategnjeni, če jim glih paše...... kake majo to kaj pa ti počneš na žurih, da se ne spodobi jst tud povabljena v soboto na en žur v Ilirsko sam ne vem še, če bi šla bomo vidli, kakšno bo počutje v soboto uživajte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Klarus, kdo vam je pa predaval regresijo?Barbara Novak Škarja, raziskovalka reinkarnacije in svetovalka osebne in duhovne rasti men ni nevem kak sedla...ma sej je simpatiko..sam vseen Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Barbara Novak Škarja, raziskovalka reinkarnacije in svetovalka osebne in duhovne rasti men ni nevem kak sedla...ma sej je simpatiko..sam vseen ne poznam, tudi slišala nisem nič v vezi nje.ma, mislim da v vezi tega, teorijo vsakršno lahko naštudiraš sam,....podaja jo lahko pa nekdo ki tudi praktično dela.Nam je regresoterapijo razlagal direkt iz prakse , in tudi na vsa vprašanja in debate uspešno in direktno odgovoril nizizemski regresoterapevt Jan Siegdellsicer pa zanimivo področje. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 verjamem, da je blo to čisto drugače...ker ko sem jo js neki vprašala se je čist zmedla in ni znala odgovorit me pa zdej ful ma, da bi šla na regresijo....sam tu morš pa itak pazit, h komi greš...da ni sranja al pa da je sam nateg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 kake majo to kaj pa ti počneš na žurih, da se ne spodobi ni problem kaj počnem.....ampak ZAKAJ.... ...če maš lahko žur, ko greš skupaj, se spodobi, da ustrezno počastiš tudi razhod......mislim, da je to čisto spoštljiv odnos do lastnega lajfa.....in osebne zgodovine...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 aha in pol se ti lajf na glavo postavi ko ene zadeve spucaš na to sem pripravljena itak so mi take rušade ful všeč...skoncentrirano, boleče, pa pride nova podoba Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 pa lajf je ja znan po tem, da rad dela stoje na glavi........ .... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 ni problem kaj počnem.....ampak ZAKAJ.... ...jest sicer redko žuram,.....ampak pri tovrstnih zakaj-ih pa vedno,..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 ..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 pa lajf je ja znan po tem, da rad dela stoje na glavi........ .... .... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 bit če bolje ...netko viče..na zapadu ništa novo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 bit če bolje ...netko viče..na zapadu ništa novo sicer maš precej prav....sam z zahoda sem js....in ti dogajanja na zahodu ne smeš komentirat.... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 aha in pol se ti lajf na glavo postavi ko ene zadeve spucaš Ja pa kaj... Saj to je treba naredit če ti nekaj ne štima... Obrnit na glavo pa pretumbat, potem bolje laufa... Pa ni treba nobene regresije za to al kaj podobnega... Včasih... Včasih pa življenje tebe postavi na glavo... Efekt je isti... Če znaš to izkoristit... In če si upaš... Strupki... bit če bolje ...netko viče..na zapadu ništa novo Audi je nazaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Čerrrrrrr strupki perešček pa Audi spala popoldne je tolk pasal je bil dons ful bolj na izi dan vreme pa čist aprilsko jutr grem ribončka gledat ni problem kaj počnem.....ampak ZAKAJ.... ...če maš lahko žur, ko greš skupaj, se spodobi, da ustrezno počastiš tudi razhod......mislim, da je to čisto spoštljiv odnos do lastnega lajfa.....in osebne zgodovine...... TO je še sploh treba počastit jst sm isto nardila Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 TO je še sploh treba počastit jst sm isto nardila carica...... nisem še komentirala....sam to dete je res kjut..... ....pa vesela sem, da je audi nazaj..... ..... bobne meli....se mi ušesa še spočivajo od decibelov....9 bobnarjev na kupu z vso možno opremo..... ajd...mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 jaz tudi vesela da se je audi nazaj pripeljala, še dober da me ni v kakem ovinku ven vrglo.nekam drvim zadnje čase, slabo se mi obeta. najina krivulja zelo zelo niha.danes je total v minusu....bemu Amis,,,kako prav si imela...pogrešam spet kak čvek no no ampak jamrala pa ne bom...sej jutri grem v MB z enim ško...pa še z enim strelcem se dobim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 no mene na motorju ne boš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.