Amis 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 jutroooooooo sco in azilanti......... ...... audente, ti se kr javi, ko boš kaj na zahodu..... ......bemtiš, včasih je prav zoprno, če človek pozna principe delovanja....eh....tud to je za nekaj dobro...... drgač pa: burja in mraz......brrrrrr....pa a se misli to vreme kaj v red spravit, al misli bluzit še naprej.....sicer pa zadovoljna sama s sabo....pa vreme gor al dol...... ajd....mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 tud moje obdobje ni tole...včeraj naredila eno drastnično potezo, v bistvu sem jo bila primorana, ampak sem jo storila brez premišljevanja, bila moja druga mama zelooo ponosna nase. Kot bi počistila svoj lajf in naredila prostor novemu. Imela sem pa tud zanimive sanje, prijatelj, ki se je popolnoma umaknil iz mojega lajfa me je v sanjah obiskal, prijetna domača energija, nekdo me je pa potem na ulici pretepel, da sem obležala v krvi, potem sem se pa borila in bežala za svoj lajf, se skrivala, nekak se mu v nekem stanovanju pri meni neznani deklici skrila pod kup rjuh v kotu, vse je pregledal, vsak kotiček, ni me našel, nato sem ugotovila da tip hodi po zraku... itak me je našel, nekje smo sedeli in sem se zaupala, da se borim za svoje življenje našemu županu (tule je bolj verjetno avtoriteta), pa se je posmehoval, nato pa se je začelo, kar naenkrat je bil v sobi ta tip - ogrožal je vse, tudi njega... in sem se borila, mislim, da sem prejela en sunek z nožem, ampak istočasno sem z direktnim sunkom noža v njegovo srce pokončala njega... kakšne sanje.. nato sem v eni trgovini nekaj iskala po nadstropjih, ko sem prišla v najvišjega (spet sem bežala), sem odgrnila težko rdečo zaveso in zagledala moški obraz (v sanjah naj bi dirigiral orkestru pred seboj), zagrnila sem in se umaknila.. tisti ki me je lovil je šel za zaveso in zgrmel navzdol... občutek imam da se dejanje - brisanje preteklosti ter sanje dopolnjujejo... pismo delam korake naprej...sem pa ugotovila še nekaj, kar bistveno spremeni moj pogled na neko osebo... fajn. Ko si totalno sesut utrujen, ko ne razmišljaš več o nečemer, ker te boli vsak atom vsaka celica telesa, ko se preprosto prepustiš toku, takrat dovoliš verjetno svojemu pravemu jaz- u da deluje... ne znam opisat, sem preutrujena mater sem se razpisalalep dan želim - še danes in jutri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 ksenia....odlično ti gre.....sploh una z orkestrom se mi dopade..... pa odštevanje tudi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Jutro...tudi jaz sanjam v teh dneh samo kri...pa to da nisem noseča in čakam in čakam na ne vem kaj...na čudež...mater...ej ful so bed dnevi spet. Nevem, a bo res treba začet iskat flat..nevem še...razočarana sem...nisem pa jezna...vsakomur privoščim, da živi svoje sanje... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Daaaan pestro,....pestro,.....za dolgcajt ni ne časa ne prostora......fajn ajd, lep dan.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 jutro, dns vas mam rajši ...... pazi, da se ne srečaš, silki...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 ......pazi, da se ne srečaš, silki...... pih,....sem se že,....je bil zlo prijeten klepet.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 pih,....sem se že,....je bil zlo prijeten klepet.... Se mi je zdel, da se na dneve z luno v škorpionu eni fajn mate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 js mam raj strelčevsko luno al pa od tehnice mal sem čudna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Se mi je zdel, da se na dneve z luno v škorpionu eni fajn mate. ooooo bejba,....pozdravljena v scorpijah.... ...sicer sem pa ugotovila, da se moja luna vedno po prvi bajti obnaša.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Se mi je zdel, da se na dneve z luno v škorpionu eni fajn mate. maš prav...strup mi šprica iz vseh por danes ne smem pisat nič, mam same strupene tok je fajn bit dežurni zlobko ni dobro človeku lasten strup piti za koga zna bit tud zdravilo.... že navsezgodaj strupnike ven pomolila, upam da ne porabim zaloge do večera Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 meni res ni jasno...komu je tko fino v ško dnevih to so najbolj bed dnevi..ven udari ampak res udari ves ško strup :xx!: :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 js tud sam sikam....ni kompatibilno tole z mojo strelčevsko luno požiga pa dodatno plutona še dobr da sm sama dost, da se ne morm znašat nad ldmi bo pa tak mim vsak cajt Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 resnica je redkokdaj prijetna, še manj v celofanu pa z rdečimi pentljicami Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 je z Zasavko vse ok? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 tudi jaz ne maram resnice zavite v celofan...hočem in želim si, da se stvari urejajo sproti,da se pove, če te nekaj teži...ne pa kar naenkrat šokirat z izjavami...to mi resno načenja upanje in vero v ško...žal :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Se mi je zdel, da se na dneve z luno v škorpionu eni fajn mate. .... (lunca...lepo, da prideš mal mimo.... ) obstajajo tud bolj bedni položaji lune.......v kakšnem rakcu al pa tehtnici...recimo.....čeprav me zadnje čase luna v raku ne gane več....v tehtnici pa sam še mal......pa bo tud to minilo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 tehnica je pa čist kul tace me bolijo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 vzame vero pa upanje....pa saj to je droga za ubogo rajo....vera pa upanje sta šla rakom žvižgat, me je nascala danes ena rakica, da ču pamtit jebentiš, danes rabim sam oslovska ušesa še, kronan osel sem, tak da se niti jezim več ne ....sam se režim, pa kezim se.... resnično oslovsko počutje, življenje je res pravljica, sam mal morš bit slep, gluh i mutavi...pa fajn je če se še mal bebastga nardiš *** Jeternica Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 ARE YOU A BITCH? Some friends were sitting at the bar talking abouttheir professions. The first guy says "I'm a YUPPIE, you know...Young, Urban, Professional, Peaceful, Intelligent, Ecologist" The second guy says "I'm a DINK, .... Double Income, No Kids." The third guy says, "I'm a RUB, you know... Rich, Urban, Biker." They turn to one of the women and ask her, "What are you?"She replies: "I'm a WIFE, you know.... Wash, Iron, Fuck, Etc." The second woman answers before being asked -"BITCH.""What exactly is a BITCH?!?", they ask in unison."Babe In Total Control of Herself."So ladies, next time somebody calls you "Bitch" - SMILE... and say Thank You!!" Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 žestoka je ta ljuta, bogamito morš prlimat med življenske modre misli Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 aha....to poznam....na to foro se s frendico že leta reživa....uporabno tudi v praksi in ne sam v teoriji........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 žestoka je ta ljuta, bogamito morš prlimat med življenske modre misli sem jo že aha....to poznam....na to foro se s frendico že leta reživa....uporabno tudi v praksi in ne sam v teoriji........ nismo vsi tak napredni kot ti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 ARE YOU A BITCH? Some friends were sitting at the bar talking abouttheir professions. The first guy says "I'm a YUPPIE, you know...Young, Urban, Professional, Peaceful, Intelligent, Ecologist" The second guy says "I'm a DINK, .... Double Income, No Kids." The third guy says, "I'm a RUB, you know... Rich, Urban, Biker." They turn to one of the women and ask her, "What are you?"She replies: "I'm a WIFE, you know.... Wash, Iron, Fuck, Etc." The second woman answers before being asked -"BITCH.""What exactly is a BITCH?!?", they ask in unison."Babe In Total Control of Herself."So ladies, next time somebody calls you "Bitch" - SMILE... and say Thank You!!" , spominja me na tole iz sedemdesetih: OTTAWAND.I.S.C.O. D.I.S.C.O (3x)She is disco She is D deliriousShe is I incredibleShe is S superficialShe is C complicatedShe is O oh, oh, oh She is D desirableShe is I irresistibleShe is S super sexyShe is C such a cuteShe is O oh, oh, oh D.I.S.C.O.She is disco She is D disastersShe is I impossibleShe is S super specialShe is C crazy, crazyShe is O oh, oh, oh She is D delightfulShe is I incredibleShe is S sensationalShe is C sweetest candyShe is O oh, oh, oh D.I.S.C.OShe is disco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.