lia 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 nu jst je pa še nisem...mi bo zdaj prav prišlo tole, grem nekam ,kjer me bo sahurno minlo, de bi se smejala :xx!: nu sej nakjučij ni , a ne, danes je veliki četrtek, ko je za nas krvavi pot potil oooooooooooo kaj mi delate, to so bli cajti ja di aj es si ou.... pa upam ,da nau zaj kdo prjavu, da mam slab glasbeni okus. pa da se mi je wornk poslabšal...se ni mel kej, je že skoz mal čudn Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 nismo vsi tak napredni kot ti bemtiš...pa sej si je nism js zmislila.....nekje je bla...al u kakšni knjigi, al je pa po mejlih krožla.....vem, da jo je frendica nekje najdla......u bistvu sem bla prepričana, da je to že splošno znano....... lia....o okusih se ne razpravlja....tud glasbenih ne.... danes trening.... ...moram noge pazit, da ne bodo spet obkladki zvečer...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 upam, da maš kaj leda doma lia, ja dans je veliki četrtek....pri men je tud bil Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 , spominja me na tole iz sedemdesetih: OTTAWAND.I.S.C.O. D.I.S.C.O (3x)She is disco Poznano pa poslušano pa... Ampak nisem se spomnil naslova in izvajalca... Hvala... Že prihaja dol z mule... Strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Klarus ...prvič slišim Amis...a ti to fuzbal nabijaš Taraja ...letim na YouTube...pa zvočnike do konca ...zdaj pa zadnji čas, da vodnarčka okupiram... se kar izmika...da mi to mulo zrihta in pokaže kako se muzika dol vleče Če ga ne boš mogla prepričat, povej... Bo en drug vodnarček pomagal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Alef ...te bom po praznikih prosila, če ne bo nič uštimalsamo ti že sedaj povem...če maš še kak temen las bo sigurno osivel ...men morš napisat in še narisat, o vsem kar se računalnika tiče...pa bom še par dni rabla, da skapiram Za tisto malo las kar jih še imam je čist vseeno kakšne barve so... Nič bat, je čisto enostavno... Dobiš in slike in navodila če bo potrebno... Za začetek pa mal poglej tole e-mule Pa še ena mal pozabljena tema... eMule Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 po moje ni poštekala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Hej, Valkira te fajn videt.. kako kej? pa Batman? (aja, sej grem že ven ncskorpjonasploh.press) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Strupki obiskovalcem en fest kolk je bil pa tole krasen dan sami čvekci pa kavice pa ribončka sm vidla kolk je pa to en bubek mali pa tak corti je sm šla mal na obisk ... pa smo se začvekali (seveda jst skoz malega mečkala ) ... sm pršla domov mal čez polnoč ble debate take in drugačne ... fajn se mam, no Hej, Valkira te fajn videt.. kako kej? pa Batman? (aja, sej grem že ven ncskorpjonasploh.press) nč hudga dobrodošla tud tle not nočko pa dobro jutro Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 dobro jutro še danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Amis...a ti to fuzbal nabijaš eh...hm.... .....fuzbal mamo pri karateju za ogrevanje....pol ure dirkanja po igrišču gor in dol....dobro ogreje mišice in sklepe....... dobrojutrodoberdannnnnnnnnnn........in najlepši pozdrav tud petku....... sco in azilantki.... jutro klarus....ne bom gledala unih treh smeškov spljoh...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 eh...hm.... .....fuzbal mamo pri karateju za ogrevanje....pol ure dirkanja po igrišču gor in dol....dobro ogreje mišice in sklepe....... dobrojutrodoberdannnnnnnnnnn........in najlepši pozdrav tud petku....... sco in azilantki.... jutro klarus....ne bom gledala unih treh smeškov spljoh...... sej jih ap ni treba gledat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 meni res ni jasno...komu je tko fino v ško dnevih to so najbolj bed dnevi..ven udari ampak res udari ves ško strup :xx!: :xx!: A nis vidla mojga mežika? Škorpionska luna res kr sika, ampak se pa nekej dogaja. Dons bo pa proti večeru prešla luna v strelca, zato bomo za vikend bolj globoki in široki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Dobro jutro Tvojega mežika, LUNCA, nisem opazila...spregledala sem ga....Nisem pa spregledala mežika enega škorpije....joj joj....še zdaj mi roji po glavi...uf uf uf Aja strupki.....vas čas se izteka.... In en lep lep dan vsem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 A nis vidla mojga mežika? Škorpionska luna res kr sika, ampak se pa nekej dogaja. Dons bo pa proti večeru prešla luna v strelca, zato bomo za vikend bolj globoki in široki. globoko gledanje v kozarce...... ......krasno za žur..... ....in zanimive debate...... Nisem pa spregledala mežika enega škorpije....joj joj....še zdaj mi roji po glavi...uf uf uf Aja strupki.....vas čas se izteka....ja ja...sej vem...skor vsi po vrsti bi nam radi vrat zavili....pol pa en pogled in........ audi...strupkom se čas nikol ne izteka....kakšne izjave....(uf...najbrž kakor komu.... ).... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 ja ja...sej vem...skor vsi po vrsti bi nam radi vrat zavili....pol pa en pogled in........ audi...strupkom se čas nikol ne izteka....kakšne izjave....(uf...najbrž kakor komu.... ).... jao Amis...ampak ta pogled je bil takooooooo noro globok iskren in strasten kot to zna samo škorpijon še ponoči..ko sem dam prišla, sem ga sanjala joj škorpije...kdo bi jih razumel Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 audi....se strinjam z vsem..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 jah no...saj vas mam rada ..škorpije...očitno ste moj fetiš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 si mogoče pomislila, da je to sam finta da dobi tvojo pozornost..ker bi bila za njega dobra pridobitev....ker ljudje radi vidijo take energične ljudi na kakih funkcijah Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 jh...če maš pa dober okus.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 si mogoče pomislila, da je to sam finta da dobi tvojo pozornost..ker bi bila za njega dobra pridobitev....ker ljudje radi vidijo take energične ljudi na kakih funkcijah finta gor ali pa dol funkcije se pa niti najmanj ne bi branila........ha ha grem novim zmagam nasproti....tebi Klarus moram pa ful stvari Povedat...in res sorry za včeraj, ampak so me tako okupirali.......... jh...če maš pa dober okus.... dobro se z dobrim vrača Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 finta gor ali pa dol funkcije se pa niti najmanj ne bi branila........ha ha grem novim zmagam nasproti.... tebi Klarus moram pa ful stvari Povedat...in res sorry za včeraj, ampak so me tako okupirali.......... ja ja sem včeri ob 20.30 že spala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Strupki prisklednikom enga fejst spet bo fajn dan krasna tale naša luna a jutr pa za globoke debate pa globoko gledanje v kozarce povabljena na en žur ... pa res še ne vem, če bi šla ... če je za it bomo vidl jutr sonček je včer se je pa poznala naša luna blo en kup enih iskrc kresanja mnenj tud sikanja nekej sam ne pr men sm bla čist raznežena, k sm mečkala tamalga zvedla tud nekej zanimivih info intuicija dela krasen dan pa sončkeeeeeeeeeee vsem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 bejba...žuru se pa ne odreč....vsak naslednji je bolj daleč Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.