ScorpioGirl 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 bejba...žuru se pa ne odreč....vsak naslednji je bolj daleč mislš sej bomo vidli ... se da zgodit, da pičim jutr v Ilirsko uuuuu, zdej bo pa ob tistem vašem jezercu spet za sedet Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 amen... vem da sem se prav odločila... samo danes še v gužvi, jutri bom pa še zdržala...Želim jima da uresničujeta še naprej svoje sanje, jaz grem svojim naproti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 jaz grem svojim naproti Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 amen... vem da sem se prav odločila... samo danes še v gužvi, jutri bom pa še zdržala...Želim jima da uresničujeta še naprej svoje sanje, jaz grem svojim naproti http://www.zum.si/forum/images/smiles/thanks.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 ..........men se ne da več....grem domov....šef reku, da lahko gremo prej.....ni povedal, kolk prej..... ....... pa mal me hudo dobra volja daje..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 mislš sej bomo vidli ... se da zgodit, da pičim jutr v Ilirsko uuuuu, zdej bo pa ob tistem vašem jezercu spet za sedet ti samo ulet amen... vem da sem se prav odločila... samo danes še v gužvi, jutri bom pa še zdržala...Želim jima da uresničujeta še naprej svoje sanje, jaz grem svojim naproti kdor ne dovoli sanjam da pridejo k njemu...nikoli ne bo sanjal z vsem srcem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Audente, odvisno kaj so za koga sanje dobro jutro... še eno delovno dopoldne je pred menoj... lepo se imejte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 dobrojutrodoberdan........sco in azilanti....... ksenia, pa si le dočakala...... mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 jutro klarus...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 takrat ko lahka ne spim..takrat ko pa ne morem pa bi z užitkom...narobe svet po treh letih sem končno za veliko noč fraj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 odvisno kaj so za koga sanje Sanje... Sanje so sporočilo, vedno... Iz preteklosti, prihodnosti, sedanjosti... Če ga znaš prebrati... Ni pomembno, znaš ga, pomembno je da imaš POGUM razumeti ga... In uresničiti... Pa naj bodo to tiste sanje ki se nam prikradejo v spanju... Ali tiste ki jih sanjamo ko smo budni... Strupki in ostali... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Strupki, azilanti, priskledniki in ostala svojat kolk je krasen dan zunej pa toplo naspala sem se en krasen sprehodek že za mano en sledi po kosilu mal bo treba še fatirat pol pa najbrž res v Ilirsko sm že napol obljubila, da pridem xrosex (s)mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Alef danes so imele punce 4 tekme in zabeležile so 4 zmage - torej so premagale vse ostale ekipe... upam, da je tamala zadovoljna s svojo igro... tole je njen povratek po poškodbi za tadrugo ekipo naših deklet pa ne vem...očitno se me loteva prehlad... del čiščenja verjetno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 skor celi dan preživela s sestrco nazadnje sam spraznale še eno flašo vina prav fajn mi je, ko mama spet en tak fajn odnos..ne pa kot pes ap mačka Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 skor celi dan preživela s sestrco nazadnje sam spraznale še eno flašo vina prav fajn mi je, ko mama spet en tak fajn odnos..ne pa kot pes ap mačka aleluja. jes pa dr. perešček to že doug veva, pa ste se skoz zajebaval Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 aleluja. jes pa dr. perešček to že doug veva, pa ste se skoz zajebaval Kaj češ, otroci... Nobenga spoštovanje do starejših in izkušenih... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Kaj češ, otroci... Nobenga spoštovanje do starejših in izkušenih... pa samo dobr jim člouk hoče a ne? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 aleluja. jes pa dr. perešček to že doug veva, pa ste se skoz zajebaval eni smo pač taki, da se mormo na lastnih izkušnjah učit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 eni smo pač taki, da se mormo na lastnih izkušnjah učit Saj običajno je to še najbolje... Boljše kot pa poslušat enga Jankota al pa enga blesavga vodnarja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Saj običajno je to še najbolje... Boljše kot pa poslušat enga Jankota al pa enga blesavga vodnarja... ma sje preberem kako vajino modrost..sam kaj ko mam vakum v glavi in nč not ne ustane Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Saj običajno je to še najbolje... Boljše kot pa poslušat enga Jankota al pa enga blesavga vodnarja... še dobr, da se šunjava usepousod, da naja ne najdejo, pa da se jih res neb kej prjel Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Jutro tudi jaz se učim in zabavam ob lastnih izkušnjah...in NIČ nič mi ni žal...za nobeno neumnost Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 ma sje preberem kako vajino modrost..sam kaj ko mam vakum v glavi in nč not ne ustane Ne bo držalo... Če bi res imela vakuum bi vse not ostalo... Hvala Bogu da ga nimaš... še dobr, da se šunjava usepousod, da naja ne najdejo, pa da se jih res neb kej prjel Ti se samo mene drži... Pa boš na varnem... Luftarja se ne da ujet... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 :Luftarja se ne da ujet... neki malga o tem pa tut janko že ve Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.