alef 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Jutro tudi jaz se učim in zabavam ob lastnih izkušnjah...in NIČ nič mi ni žal...za nobeno neumnost Zakaj bi ti bilo? Brez neumnosti ne bi vedla kaj je "pametno"... neki malga o tem pa tut janko že ve No, vidiš... Moje "poučevanje" že deluje... daaan vsem nasveti modrih...starejših ...vedno prinašajo resnico...tudi sama jim prisluhnem ...upoštevam jih pa ne vedno...se raje učim na lastnih izkušnjah...kot Klarus Ti samo poslušaj(beri) nasvete nas modrih pa starejših... Potem pa naredi kontra... Boš najbolje "skoz prišla"... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 No, vidiš... Moje "poučevanje" že deluje... sej dok me misliš takle učit, sm tut prpraulen bit tvoj učenc. in to uzoren Ti samo poslušaj(beri) nasvete nas modrih pa starejših... Potem pa naredi kontra... Boš najbolje "skoz prišla"... pa zmeri za usak slučaj floharco s sabo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 pa zmeri za usak slučaj floharco s sabo Pa par pirov v riti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Čerrrrrrrrrrr je bla tolk fajna žurkica včer je blo nekej mal pa še največ tkole se vedno znova spomnim, kolk mam fajne prijatelje jih je blo vse krasno videt dons pa najprej kavica v Ilirski, tamalga sm šla še mal pomečkat pol pa na fajn sprehod s sestrco kolk se mam fajn upam, da uživate Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 dobrojutrodoberdan............... opažam, da se uzorno učite, žurate, berete.....in zihr še kaj, česar niste napisali.... .......kaj čem napisat....blo je: ...... ksenia....čestitke tami in ekipi!!!!!....a so že nazaj?perešček....sama luftarska modrost te je.....pa še jankota si dobil za učenca..... sg.....tis tud ko živo srebro.... klarus...naspana?......jeti..... robocop. co...... mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 jutro.. niso še, mislim da so komaj štartali iz mesteca Ugine..mene pa čaka sonček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 pol se bodo še navozile dečve.....sonček...šmrc....pri nas oblačno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 za pot do tja so potrebovali skoraj 13 urupam, da tule sonček zdrži, za enkrat skoraj brez oblačka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 naj pridejo srečno.........dečve...........tukaj tudi sonček Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 a ti nisi na motorju? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 delam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 pol se bodo še navozile dečve.....sonček...šmrc....pri nas oblačno..... Pri nas tud sonček... Glej v Sliki dneva, danes zjutraj... Škorpije... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 Strupki je bil tud tukaj sonček cel dan lih fajn za en doooolg sprehod pa knjigo sm brala na sončku čist na izi dons pa naspala sm se tud ... sm spala skor 10ur jutr pa šiht, nč akcije dons sg.....tis tud ko živo srebro.... sm tečna, če ne morem skakat okol uživajte max Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 ...dobrojutrodoberdan......... ........ ..... jutro, valkira..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 ...dobrojutrodoberdan......... ........ ..... jutro, valkira..... Jaz pa že od pol šestih buden kot sova... Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Jaz pa že od pol šestih buden kot sova... Morgen strupki... saj nisem nč rekla. kdaj sem vstala, nit kdaj sem šla spat..... jutro ksenia, alef...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 saj nisem nč rekla. kdaj sem vstala, nit kdaj sem šla spat..... jutro ksenia, alef...... Jaz tud ne... Samo spat nisem mogel... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 upam, da si mel vsaj kakšen pameten razlog za to...... bemtiš...drugi čaj že pijem....bo treba spet intravenozno varianto udart...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 upam, da si mel vsaj kakšen pameten razlog za to...... bemtiš...drugi čaj že pijem....bo treba spet intravenozno varianto udart...... Veš da... Jaz imam vedno pameten razlog za vse... Tud če tisto ni pametno... Ma... :xx!: J*** praznike... Ves prenažrt pa len... Kako bom potem spal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 uf...to so bli fajn prazniki...nobenga nažiranja in podobnih štosov.....nimam izgovora za zaspanost...vsaj takega ne..... kamilice, brinovec...pa take zadeve, perešček.....ma sej mogoč bo dans že bolje..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 men je pa to smešn...kak so vsi vedn za praznike prenažrti..... majnžri varjanta za praznike se najbolj splača.....pri nas še sodelavka ful jamra, da ne sme videt mesa.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.