alef 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 ja, je*** :xx!: pa še kakšno kilo gor smo šli.drek No ja... Pri vseh kilah ki ji že imam se kakšna več sploh pozna ne... Samo oči mal bolj ven rinejo ko čevlje zavezujem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Samo oči mal bolj ven rinejo ko čevlje zavezujem... sej se pa zato takrat ritka tolk bl napne Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 men je pa to smešn...kak so vsi vedn za praznike prenažrti..... majnžri varjanta za praznike se najbolj splača.....pri nas še sodelavka ful jamra, da ne sme videt mesa.... ha ha ...jaz pa bi meso.....in dva litra vode Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Dan strupki & co. ....pismu neki je čudnega v luftu,....spala nič,....pa dobr sej sem vajena,...ampak dons kava ne nuca,....v nobenih dozah ne,....nakljub soncu je neki meglen dan... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Dan strupki & co. nakljub soncu je neki meglen dan... probej dat sanglasis dol Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 probej dat sanglasis dol sem že,....pa tud rožnata sem navesla,...pa, jh,...nč ne nuca,.....magla,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 sem že,....pa tud rožnata sem navesla,...pa, jh,...nč ne nuca,.....magla,.... Potrpi do noči... Ponoči se tud megla ne vidi preveč... Baj baj strupki, Alef gre delat... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 magla,.... pa sej če na josipo pomislm... nit ni tko švoh sploh čle jo resn ne jemleš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Dannnnnnnnnnnnn ni blo nč preveč nažiranja med prazniki tko da nč prežrta (alkohol od sobote smo pa v nedeljo spravli ven ) ful sem fajn sicer nimam kšnga prov pametnega razloga (za razliko od pereščka) ........ sonček je neki sm sicer utrujena, tko da zdejle sledi mal branja na sončku pa pol en sprehodek na faks se mi pa ne da, je prelepo zunej uživajte, strupki in obiskovalci sončkaaaaaaaaaaa Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 sicer sem čist ok....sam dan je pa vseeno malo čuden....pa sploh ne znam opisat tega filinga....sam zaznavam ga.....pa dobro, bo že....trening danes in ne bo cajta se ubadat s tem, kaj radarji počnejo....še sreča..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 jst se ga bom kr ulila...mater kile ... pa sploh se nisem prenažirala, pa ful hodila, pa... mah klinc...pa še nekaj razlogov imam za ulitje :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 pa še nekaj razlogov imam za ulitje :xx!:o tem ne dvomim...razloge se zmer najde..... ......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 itak... danes pa sploh...pa ne me vprašat zakaj, ampak kr tko - popolnoma vse me moti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 ma je en tak dan, ja......nek zunanji pritisk je čutit......sam, da ne bo spet kakšen potres..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 aja da povem, v službi se počutim vse bolj domače... vsaj to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 jutroooooooooooo......... ravnokar so vrteli supergirl po radiu..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 jutro bejbe.... madona nas je zgonu trener včeraj..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 en za boleče mišice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Dannnnnnnnnnn mene tud neki zvilo včeraj mejčkn me še matra sam je boljš ne dam se jst kar tko eni melanholiji sonček dons še eno urco na šihtu pobluzim faks je dons ... dost špricanja dons bo treba it pol pa skor sigurno še kakšna kavica pade mejte se sončka vsem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 jst pa jagode dobila , hvala jeternica, res ni treba, mi je malce neprijetno... ne zapravljaj denarja zame grem na sončka, papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 jutroooooooooooo.......... gužva gužva gužva gužva gužva............. mejte se.....pa nardite si lep dan....pa izogibajte se me, ker u kikli strašim naokrog...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 to bi pa rada vidla dan pogrešam picikl Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 jutroooooooooooo.......... gužva gužva gužva gužva gužva............. mejte se.....pa nardite si lep dan....pa izogibajte se me, ker u kikli strašim naokrog...... Pa kaj?! Kako bi šele jaz zgledal v kikli... Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 hello Amis..upam da gužwa čimprej mine čakam čakam saj veš kaj uživite Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.