cosma 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 a flat končan....al nisem na tekočem...... ...... madonca kakšen dan....za ga pojest.... Si kar na tekočem. Beri ni novic. Parket ok, čakamo mizarja, baje bo 1x morebiti imel junija čas-beri v jeseni. Sem bila en mal :OO!: .......menda enkrat bo...čas je baje relativen Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 grem, vabi me narava naj se vam naredi luškan dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 .......menda enkrat bo...čas je baje relativen zelo baje..... ...ma ja...sej vem kako je z majstri....povsod ena in ista pašta......se ti pa vsaj med študijem ne bodo valjali pod nogami..... prejle sem si skomine delala, kako bi blo ležat nekje na soncu in vpijat žarke......pa bicikl moram usposobit.....eh ....en dan za ga zabluzit...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 bicikl celo zimo sem bla na njem..zdej pa... baje je v žalcu ena trgovina, kjer lahka daš star bicikl not, pa kupiš novga če je to res(ta teden zvem) bom probala stlačit svoj bicikl v avtek(mi ni jasn kak bo to šlo ) in ga preljat v žalec in kupit novga s tem, da mislim dat za picikl tam nekje med 200-300 € Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 pa kaj je s tvojim biciklom....?...sem mislila, da je bil ukraden....zdej pa ugotavljam, da je najbrž pokvarjen...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 pa kaj je s tvojim biciklom....?...sem mislila, da je bil ukraden....zdej pa ugotavljam, da je najbrž pokvarjen......ma ne znam menjat zadnje gume..pa sem ga dala enmu popravit.....svoj picikl ma v nulo popedenan......no gumo je menjal..sam je pa ni pravilno dal gor.....če bom pa tak picikl dala popravit, me bo popravilo stalo več kot je pa picil vredn...oz za tak dnar bi že dobla picikl v akciji to se pa ne splača Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 bicikl celo zimo sem bla na njem..zdej pa... baje je v žalcu ena trgovina, kjer lahka daš star bicikl not, pa kupiš novga če je to res(ta teden zvem) bom probala stlačit svoj bicikl v avtek(mi ni jasn kak bo to šlo ) in ga preljat v žalec in kupit novga s tem, da mislim dat za picikl tam nekje med 200-300 € Na streho... Dan strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Dannnnnnnnnn Klarus za bicikl tud jst moram svojga usposobit nazadnje je ketna neki dol padala evo, muffini v pečici počakam, da se spečejo, pa na sprehodek pol pa baje mal piknikarjenja doma na sončku ... mal zelenjavce, kšno ribico na žar vržt ... pa knjigo kaj češ lepšga pol bo pa treba spet za kišto jutr moram še neki za faks oddat (s)mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Na streho... Dan strupki... ma ne bom kupovala nosilca za picikl...sej ga ne nucam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 baje je v žalcu ena trgovina, kjer lahka daš star bicikl not, pa kupiš novga če je to res ja to je res,Novak, če se ne motim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 300 evrov za picikl, jaz 300 evrov dam za avto pa maš štiri kolesa, ne pa samo dva ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 No ja 300 evrov dam za avto pol pa še 300 da mi ga mehanik upali, pa 300 da mi ga fgasne pa smo spet tam nekje eh zdej pa že kompliciraš, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 No ja 300 evrov dam za avto pol pa še 300 da mi ga mehanik upali, pa 300 da mi ga fgasne pa smo spet tam nekje Pa še 300 da ti ga Dinos odpelje... Veš kakšen bicikel bi lahko dobil za 1200€... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 dobrojutrodoberdan......... dete.... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 jutro ta teden delam popoldne, baje s šefico... ma da mi gre ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 itak, da ti bo šlo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 jutro ta teden delam popoldne, baje s šefico... ma da mi gre ok itak, da ti bo šlo komi čakam petek Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 hvala punci petek? aja petek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 ps. spet riba neki ven seka spet sem se našla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 Dannnnnnnnnnnn narejeno zdej samo še počakam kšno urco, da mi bejba odgovori, če ji lahko pošljem zadevo po mailu k drugač moram samo zato skakat v Lj ... se mi ne da lih, rajš šibnem eno turco v gozd mejte se, strupki Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 itak, da ti bo šlo komi čakam petek Pa šele ponedeljek je... Strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 Pa šele ponedeljek je... Strupki... zam mene ni....dans je komi 8 dan, ko delam skupi...tak da mam js 'petek' raztegnjen na četrtek in petek Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 jamrači mi greste pa tolk na k...c, da nit na pir ni z vami za it...in pod tole se podpišem sploh mate pa zegn, da vam ni treba Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.