Amis 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 jamrači mi greste pa tolk na k...c, da nit na pir ni z vami za it...in pod tole se podpišem sploh mate pa zegn, da vam ni treba kdo je pa jamral...... ....no js ne bom....bom raj mal: "$¨##¨$¨#%"%¨"$%!&!%%"$%#¨!%$¨!&"$¨"%$¨%"$¨&&¨%"/¨/"¨!¨%$"$ .....glih da ne pridem iz kondicije..... ........ dobrojutrodoberdan........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 .....višek nesramnosti....a kr dopust.... ...štala, kažin......js bi tudi...... .... ajd amis, ne bluzi!...marš delat...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 "$¨##¨$¨#%"%¨"$%!&!%%"$%#¨!%$¨!&"$¨"%$¨%"$¨&&¨%"/¨/"¨!¨%$"$ tole s pa res dobr povedala Jutro ... že pol ure se mi kolca... a to je že jamr weš kwa? 12 minut ni pou ure Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 dopust?upam, da bom vsaj na morje šla letos grem na sončka, narava vabi ej včeraj je nekaj metrov pred menoj srna šetala... me je kr za svojo vzela uživam papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 dan kake sanje sem božala tigre al so bli levi..sej je vseen čist sem bla obkrožena z njimi od tistih čist ta majcenih pa do velkih enga takega micenega sem si dala na ramo in šla po kavo čeprav so mi rekl, da me kava že čaka, da je že izbrana, sem rekla, da ni šans....da kavo bom sama izbrala, ker vem kaj hočem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 kdo je pa jamral...... ....no js ne bom....bom raj mal: "$¨##¨$¨#%"%¨"$%!&!%%"$%#¨!%$¨!&"$¨"%$¨%"$¨&&¨%"/¨/"¨!¨%$"$ .....glih da ne pridem iz kondicije..... ........dobrojutrodoberdan........ .....višek nesramnosti....a kr dopust.... ...štala, kažin......js bi tudi...... .... ajd amis, ne bluzi!...marš delat...... daaan vsem grrr mrr drr grem novim zmagam naproti Ja, mlaj je danes... Strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 Ja, mlaj je danes... Strupki... a to je to...... .........no sej.... ....js sem ko ...........ne mi hodit blizu...... ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 a to je to...... .........no sej.... ....js sem ko ...........ne mi hodit blizu...... ........ah dej no sej bo bolš kaj pa moje sanje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 kaj bo bolš....?...sej tako je čist kul.... ...še dobro, da mam trening danes...... sanje...kdaj kje kako....nič prispelo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 dan kake sanje sem božala tigre al so bli levi..sej je vseen čist sem bla obkrožena z njimi od tistih čist ta majcenih pa do velkih enga takega micenega sem si dala na ramo in šla po kavo čeprav so mi rekl, da me kava že čaka, da je že izbrana, sem rekla, da ni šans....da kavo bom sama izbrala, ker vem kaj hočem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 aaaa....tole...... ne vem za kakšno moč se gre ali pa je to potreba po moči....poleg moči predstavlja tiger lahko tudi nevarnost....v tem primeru bi bila tako rekoč obkrožena z njo......ponujeno ti je poživilo....ne vem v kakšni obliki....pa ga zavrneš....ker veš, kaj hočeš....kar je lahko res al pa tud ne ....kako si pa vedela, da tista kava ni ok?.....je bila to zavrnitev apriori ali stvar intuicije?....... in še majčkena pripomba kar tako: a je blo kje postavljeno vprašanje za te sanje...al je bilo pričakovanje razlage samo po sebi umevna zadeva?........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 a to je to...... .........no sej.... ....js sem ko ...........ne mi hodit blizu...... ........ Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 ........ ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 aaaa....tole...... ne vem za kakšno moč se gre ali pa je to potreba po moči....poleg moči predstavlja tiger lahko tudi nevarnost....v tem primeru bi bila tako rekoč obkrožena z njo......ponujeno ti je poživilo....ne vem v kakšni obliki....pa ga zavrneš....ker veš, kaj hočeš....kar je lahko res al pa tud ne ....kako si pa vedela, da tista kava ni ok?.....je bila to zavrnitev apriori ali stvar intuicije?.......in še majčkena pripomba kar tako: a je blo kje postavljeno vprašanje za te sanje...al je bilo pričakovanje razlage samo po sebi umevna zadeva?........blo je bol kot tolažva nekdo me je hotel prepričat, da je kava ok, čeprav sem vedla da ni sem sem jih fliknala, ker nisem hotla morit po zs Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 Strupki, čerrrrrrrr mlaju ni uspelo se je blo sicer treba zjutri mal "#/=!$#)/#"!)! pol je blo pa dobr službeno na fajn sprehodku fajn, k popoldne ni blo cajta ... jutr pa res čist na izi je blo dost norije zaenkrat sanje mela pa jst tud čist nore mam zmer okrog kšnih mlajev pa polnih lun čist odpuljene sanje ful živo sanjam tkole ... nočko Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 jst se pa dons ne spomnim sanj... v zadnjih dneh pa neko osebo, ki očitno v sanjah kaže sedaj, svoj pravi obraz... če je to to, bo še zanimivo.Včeraj nekaj minut po deseti sem v sebi čutila žalost, ful, kr na jok mi je šlo, bili sva v gozdu... čez kakšnih deset minut se je spremenilo. Sem potem doma videla da je bil ob 10.05 potres... mogoče sem čutila tole? Na začetku poti sva pa s Auroro nekaj minut zrli iz oči v oči v tri srnjake... pravi, da ne more dojet, kakšen kontakt imam z njimi. Tud glede občutij ob 10 imam "pričo". Mogoče bi morala bit pa bolj pozorna na svoja občutja?grem na Čemšeniško, obožujem to svetlo zeleno barvo narave lepo se imam, samo srček je mal zmeden. Pa se bo že privadil situaciji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 sem sem jih fliknala, ker nisem hotla morit po zs sej ni nč narobe...sam kako naj vem, da kdo pričakuje odgovor od mene, če pa ne vpraša?....lahko bi ble sanje opisane tud kar tako...kot nekaj, kar se je zgodilo...kot to pač radi počnemo...pa nas tud noben ne komentira...... dobrojutrodoberdan strupki & co........malček oblačno danes......pa pomlad me daje....v znosnih merah sicer.......pa motorje sem občudovala.....to bi blo glih tapravo "zdravilo" v teh cajtih...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 hah Amis isti trenutek smo fliknili post občutek imam da bom ta mesec glede nekega plačila izvisela da vidim kako me bodo presenetili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 aha...tud js mela čudne filinge pred potresom....pa sem bla od centra kr oddaljena.....no ja...sej se počasi navajam na vse te zaznave......glih maram jih pa ne...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 jst tud ne...tko, grem sončku naproti, mejte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Strupki spet en fajn dan ne bo počivanja grem s sestro v šoping je treba ene hlače kupt za zdejle, k je toplo itak mi nč ne bo prov mogoč mi bo pa vsaj kej všeč motorje sem občudovala.....to bi blo glih tapravo "zdravilo" v teh cajtih...... že en cajt preračunavam, kako finančno vsaj do izpita prit mogoč mi rata zdejle najt tako službo, da bo to mal bolj mogoče se mi kar srčki v učkih rišejo, k vidim kšne horde motorjev (s)mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 dete....maximalno uživaj...napij se sončnih žarkov pa vsega, kar ti bo dobro delo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 en pofočk v gnezdo..dans mi ni za komunikacijo valkira uživi, spočij si in se imej lepo pravkar se je ulilo..grem po dežju skakat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 jst se pa dons ne spomnim sanj... v zadnjih dneh pa neko osebo, ki očitno v sanjah kaže sedaj, svoj pravi obraz... če je to to, bo še zanimivo.Včeraj nekaj minut po deseti sem v sebi čutila žalost, ful, kr na jok mi je šlo, bili sva v gozdu... čez kakšnih deset minut se je spremenilo. Sem potem doma videla da je bil ob 10.05 potres... mogoče sem čutila tole? Na začetku poti sva pa s Auroro nekaj minut zrli iz oči v oči v tri srnjake... pravi, da ne more dojet, kakšen kontakt imam z njimi. Tud glede občutij ob 10 imam "pričo". Mogoče bi morala bit pa bolj pozorna na svoja občutja?grem na Čemšeniško, obožujem to svetlo zeleno barvo narave lepo se imam, samo srček je mal zmeden. Pa se bo že privadil situaciji aha...tud js mela čudne filinge pred potresom....pa sem bla od centra kr oddaljena.....no ja...sej se počasi navajam na vse te zaznave......glih maram jih pa ne...... Kdaj, kje? Strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 ne tolk deleč od tebe Pogledal... Tudi tako blizu ni bilo... Okrog 35-40 km zračne linije... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.