Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

jamrači mi greste pa tolk na k...c, da nit na pir ni z vami za it...

in pod tole se podpišem :palec:

sploh mate pa zegn, da vam ni treba x;)x

kdo je pa jamral...... :O: ....no js ne bom....bom raj mal: "$¨##¨$¨#%"%¨"$%!&!%%"$%#¨!%$¨!&"$¨"%$¨%"$¨&&¨%"/¨/"¨!¨%$"$ :vragec: .....glih da ne pridem iz kondicije..... :huk: ........

dobrojutrodoberdan........ xsingx xzobkox

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

:wOOt: .....višek nesramnosti....a kr dopust.... :cry: ...štala, kažin......js bi tudi...... :C: .... :att: ajd amis, ne bluzi!...marš delat......

"$¨##¨$¨#%"%¨"$%!&!%%"$%#¨!%$¨!&"$¨"%$¨%"$¨&&¨%"/¨/"¨!¨%$"$ :vragec:

tole s pa res dobr povedala :palec:

Jutro xsrcx

... že pol ure se mi kolca... a to je že jamr x;)x x:px x:Dx

weš kwa? 12 minut ni pou ure :vragec: x:px x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

dan x:px x^x

kake sanje x:px sem božala tigre al so bli levi..sej je vseen x^x čist sem bla obkrožena z njimi od tistih čist ta majcenih :2src: pa do velkih :palec: enga takega micenega :2src: sem si dala na ramo in šla po kavo x:Dx čeprav so mi rekl, da me kava že čaka, da je že izbrana, sem rekla, da ni šans....da kavo bom sama izbrala, ker vem kaj hočem x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

kdo je pa jamral...... :O: ....no js ne bom....bom raj mal: "$¨##¨$¨#%"%¨"$%!&!%%"$%#¨!%$¨!&"$¨"%$¨%"$¨&&¨%"/¨/"¨!¨%$"$ :vragec: .....glih da ne pridem iz kondicije..... :huk: ........

dobrojutrodoberdan........ xsingx xzobkox

:wOOt: .....višek nesramnosti....a kr dopust.... :cry: ...štala, kažin......js bi tudi...... :C: .... :att: ajd amis, ne bluzi!...marš delat......

daaan vsem :flower:

grrr mrr drr :vragec: x:Dx

grem novim zmagam naproti x^x

Ja, mlaj je danes... :vragec: x:Dx x:Dx xrolleyesx

Strupki... x:Xx xsrcx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ja, mlaj je danes... :vragec: x:Dx x:Dx xrolleyesx

Strupki... x:Xx xsrcx x:Dx

a to je to...... :wOOt: .........no sej.... :o|o: ....js sem ko :bomb: :bomb: :bomb: ...........ne mi hodit blizu...... :vragec: x:Dx ........

a to je to...... :wOOt: .........no sej.... :o|o: ....js sem ko :bomb: :bomb: :bomb: ...........ne mi hodit blizu...... :vragec: x:Dx ........

ah dej no x:Xx xsrcx sej bo bolš x^x

kaj pa moje sanje :inocent: x?x :8):

There is

One Mind,

One Truth,

kaj bo bolš....?...sej tako je čist kul.... :vragec: x:px ...še dobro, da mam trening danes...... x^x

sanje...kdaj kje kako....nič prispelo..... :sori:

dan x:px x^x

kake sanje x:px sem božala tigre al so bli levi..sej je vseen x^x čist sem bla obkrožena z njimi od tistih čist ta majcenih :2src: pa do velkih :palec: enga takega micenega :2src: sem si dala na ramo in šla po kavo x:Dx čeprav so mi rekl, da me kava že čaka, da je že izbrana, sem rekla, da ni šans....da kavo bom sama izbrala, ker vem kaj hočem x^x

x;)x

aaaa....tole......

ne vem za kakšno moč se gre ali pa je to potreba po moči....poleg moči predstavlja tiger lahko tudi nevarnost....v tem primeru bi bila tako rekoč obkrožena z njo......ponujeno ti je poživilo....ne vem v kakšni obliki....pa ga zavrneš....ker veš, kaj hočeš....kar je lahko res al pa tud ne ....kako si pa vedela, da tista kava ni ok?.....je bila to zavrnitev apriori ali stvar intuicije?.......

in še majčkena pripomba kar tako: a je blo kje postavljeno vprašanje za te sanje...al je bilo pričakovanje razlage samo po sebi umevna zadeva?........

:eek: xrolleyesx x?x x:Dx x:Dx :frog:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

aaaa....tole......

ne vem za kakšno moč se gre ali pa je to potreba po moči....poleg moči predstavlja tiger lahko tudi nevarnost....v tem primeru bi bila tako rekoč obkrožena z njo......ponujeno ti je poživilo....ne vem v kakšni obliki....pa ga zavrneš....ker veš, kaj hočeš....kar je lahko res al pa tud ne ....kako si pa vedela, da tista kava ni ok?.....je bila to zavrnitev apriori ali stvar intuicije?.......

in še majčkena pripomba kar tako: a je blo kje postavljeno vprašanje za te sanje...al je bilo pričakovanje razlage samo po sebi umevna zadeva?........

blo je bol kot tolažva :inocent:

nekdo me je hotel prepričat, da je kava ok, čeprav sem vedla da ni

sem sem jih fliknala, ker nisem hotla morit po zs :8):

There is

One Mind,

One Truth,

Strupki, čerrrrrrrr xsrcx :flower:

mlaju ni uspelo x^x xcivx se je blo sicer treba zjutri mal "#/=!$#)/#"!)! :inocent: :vragec: pol je blo pa dobr :palec: x:Dx službeno na fajn sprehodku x:px fajn, k popoldne ni blo cajta ... jutr pa res čist na izi x8Dx je blo dost norije zaenkrat x:o)x

sanje mela pa jst tud čist nore :wOOt: mam zmer okrog kšnih mlajev pa polnih lun čist odpuljene sanje :inocent: ful živo sanjam tkole ... x:)x

nočko xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

jst se pa dons ne spomnim sanj... v zadnjih dneh pa neko osebo, ki očitno v sanjah kaže sedaj, svoj pravi obraz... če je to to, bo še zanimivo.

Včeraj nekaj minut po deseti sem v sebi čutila žalost, ful, kr na jok mi je šlo, bili sva v gozdu... čez kakšnih deset minut se je spremenilo. Sem potem doma videla da je bil ob 10.05 potres... mogoče sem čutila tole? Na začetku poti sva pa s Auroro nekaj minut zrli iz oči v oči v tri srnjake... pravi, da ne more dojet, kakšen kontakt imam z njimi. Tud glede občutij ob 10 imam "pričo". Mogoče bi morala bit pa bolj pozorna na svoja občutja?

grem na Čemšeniško, obožujem to svetlo zeleno barvo narave :2src:

lepo se imam, samo srček je mal zmeden. Pa se bo že privadil situaciji ;)

sem sem jih fliknala, ker nisem hotla morit po zs :8):

sej ni nč narobe...sam kako naj vem, da kdo pričakuje odgovor od mene, če pa ne vpraša?....lahko bi ble sanje opisane tud kar tako...kot nekaj, kar se je zgodilo...kot to pač radi počnemo...pa nas tud noben ne komentira......

dobrojutrodoberdan strupki & co........malček oblačno danes......pa pomlad me daje....v znosnih merah sicer.......pa motorje sem občudovala.....to bi blo glih tapravo "zdravilo" v teh cajtih...... x:Dx x:px

aha...tud js mela čudne filinge pred potresom....pa sem bla od centra kr oddaljena.....no ja...sej se počasi navajam na vse te zaznave......glih maram jih pa ne......

Strupki x:Xx :flower: :hepko:

spet en fajn dan :2src: xDDx ne bo počivanja :inocent: grem s sestro v šoping x:px je treba ene hlače kupt za zdejle, k je toplo xcivx itak mi nč ne bo prov :o|o: mogoč mi bo pa vsaj kej všeč x:Dx

motorje sem občudovala.....to bi blo glih tapravo "zdravilo" v teh cajtih...... x:Dx x:px

xyesx x:px že en cajt preračunavam, kako finančno vsaj do izpita prit :inocent: mogoč mi rata zdejle najt tako službo, da bo to mal bolj mogoče x:Ix se mi kar srčki v učkih rišejo, k vidim kšne horde motorjev :2src: x:Ix

(s)mejte se xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

dete....maximalno uživaj...napij se sončnih žarkov pa vsega, kar ti bo dobro delo...... xDDx x;)x :palec:

en pofočk v gnezdo..dans mi ni za komunikacijo xrolleyesx

valkira uživi, spočij si in se imej lepo x:Xx

pravkar se je ulilo..grem po dežju skakat x:px xsrcx :2src:

There is

One Mind,

One Truth,

jst se pa dons ne spomnim sanj... v zadnjih dneh pa neko osebo, ki očitno v sanjah kaže sedaj, svoj pravi obraz... če je to to, bo še zanimivo.

Včeraj nekaj minut po deseti sem v sebi čutila žalost, ful, kr na jok mi je šlo, bili sva v gozdu... čez kakšnih deset minut se je spremenilo. Sem potem doma videla da je bil ob 10.05 potres... mogoče sem čutila tole? Na začetku poti sva pa s Auroro nekaj minut zrli iz oči v oči v tri srnjake... pravi, da ne more dojet, kakšen kontakt imam z njimi. Tud glede občutij ob 10 imam "pričo". Mogoče bi morala bit pa bolj pozorna na svoja občutja?

grem na Čemšeniško, obožujem to svetlo zeleno barvo narave :2src:

lepo se imam, samo srček je mal zmeden. Pa se bo že privadil situaciji ;)

aha...tud js mela čudne filinge pred potresom....pa sem bla od centra kr oddaljena.....no ja...sej se počasi navajam na vse te zaznave......glih maram jih pa ne......

:eek: x?x

Kdaj, kje? x?x

Strupki... x:Xx xsrcx

ne tolk deleč od tebe xcivx

Pogledal... :eek: :palec:

Tudi tako blizu ni bilo... x:Dx

Okrog 35-40 km zračne linije... x:Dx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...