klarus 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Jutrooooo repka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 jutro....za budnico sem mela opraskan odbijač pa nesramne besede enga, k je zgledal ko trodelna omara....pa še sam je zaj* tip.....no, zdej pa ne vem še kako se bo končalo....upam, da ga ne vidim več......sicer ma pa tud on sam praske.....sam ga je zgleda pleh bolj bolel....cepec......no, pa še par čudnih stvari se je zgodilo...in to pred 7 zjutraj....svašta......... ...a je dans kakšen poseben dan al kako....... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 jutro....za budnico sem mela opraskan odbijač pa nesramne besede enga, k je zgledal ko trodelna omara....pa še sam je zaj* tip.....no, zdej pa ne vem še kako se bo končalo....upam, da ga ne vidim več......sicer ma pa tud on sam praske.....sam ga je zgleda pleh bolj bolel....cepec......no, pa še par čudnih stvari se je zgodilo...in to pred 7 zjutraj....svašta......... ...a je dans kakšen poseben dan al kako....... ...... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 da še tle mal pokukam kaj se dogaja še sn živa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 ooooooo aiwa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 čaw baw Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Daan strupki and co.,..... da vas en mal pozdravim,...vsake toliko,.........preveč za 24 ur,...pa sem čas raztegnila na ene oseminšestedeset,.....pa je spet vse na knap.....no ja, ludi cajti... pa lep dan Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 še od mene en pozdravček v gnezdo kej novga? Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Oooooooooooooo sami zgubljenčki dons v gnezdo kukajo fajn dan je, ja sonček ... vikend ... sami prijetni opravki pred mano uživancija prijavila sem se na forum ker sem vodnarka s podznakom škorpijona. a mi ve kdo kaj povedati na to temo? 21.01.1977 ob 2.25 (ponoči ) MS... v forumu astrologija maš mal več o tem ... mal posebna drugač dobrodošla mejte se naddobr Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 o izgublčjenčki nagajiva sem danes ups Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 da še tle mal pokukam kaj se dogaja še sn živa oooo bejbi....nice to see you....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 še od mene en pozdravček v gnezdo kej novga? mihi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 ...imam obljubljeno vožnjo z motorjem........ ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 prijavila sem se na forum ker sem vodnarka s podznakom škorpijona. a mi ve kdo kaj povedati na to temo? 21.01.1977 ob 2.25 (ponoči ) MS... Živjo... Jaz tud vodnar, tu not samo gost oz. azilant oz. posvojen... In kaj bi rada vedla na to temo? Strupki... še od mene en pozdravček v gnezdo kej novga? Nadangel se je vrnil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 dobrojutrodoberdannnnnnnnnnnnnnn......... bemtiš tale lepo dišeči zrak človeku še spat ne da..... ......zvampirila pred šesto.....pa s takim užitkom bi še spala.......pa budna ko zajc.......no ja....nekaj stvari bo treba nardit....pa na bicikl se spravit in pokurit viške energije.....popoldan se pa z bejbami dobim.... ....vikend bo itak prehitro minil....klasika...... o perešček is back..... pa nebeška krila smo tud dobili nazaj...... mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 ahoj...hvala bejbe včeri za družbo, čeprav sem prej ušla...utrujena sem, majke mi da res... nič gremo delat. sej drug teden končam četrtek zjutraj, pa delam pon. pop. pa sem spet dva dni frej... rabimmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 dobrojutrodoberdannnnnnnnnnnnnnn......... bemtiš tale lepo dišeči zrak človeku še spat ne da..... ......zvampirila pred šesto.....pa s takim užitkom bi še spala.......pa budna ko zajc.......no ja....nekaj stvari bo treba nardit....pa na bicikl se spravit in pokurit viške energije.....popoldan se pa z bejbami dobim.... ....vikend bo itak prehitro minil....klasika......o perešček is back..... pa nebeška krila smo tud dobili nazaj...... mejte se..... Kaj back? Saj sem stalno tukaj... Samo včasih me mal lenoba daje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Kaj back? Saj sem stalno tukaj... Samo včasih me mal lenoba daje... aha...a kr lenoba....no prav...tipično vodnarsko....... ...al deloholizem al pa kontra....pol pa to mal obračate ......kodasemjskajboljša.press....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 ne se preveč napihvat usi skupej če vs uzamem u šolo lenobe usi skup niti pruga semestra ne spacate pa tečaja kompliciranja pr mojmu sosedu tut ne. a si kdo loh predstaula, da ma nekdo ceu ritual, da te pride osebno povabit za kofe čes 10 minut. pa sploh se mi ne gre, pa bom usen mogu it, mal kofetk pa tist štrudl hvalt, k komej pogruntaš a je sladek al kisu, pa ureme šlogat... dobr da saj to že vejo, da poročil ne gledam , pa da se mi zmeri kam mudi Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 aha...a kr lenoba....no prav...tipično vodnarsko....... ...al deloholizem al pa kontra....pol pa to mal obračate ......kodasemjskajboljša.press....... Tole ti je čist mimo... :xx!: Deloholizem matra edino tiste ki jih moram kao ubogat... Šefe pa ženo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Tole ti je čist mimo... :xx!: Deloholizem matra edino tiste ki jih moram kao ubogat... Šefe pa ženo... ja sej ti uslugo delajo. ti saj ni treba nč mislt. ubogaš, pa je Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 ja sej ti uslugo delajo. ti saj ni treba nč mislt. ubogaš, pa je Kaj pa je to? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Kaj pa je to? ja kaj? da nardiš use glih kontra kr so ti rekl a ne?pa spet ircava na več koncih, bemu grem jes zdej na tist kufe Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 ja kaj? da nardiš use glih kontra kr so ti rekl a ne?pa spet ircava na več koncih, bemu grem jes zdej na tist kufe A to... Potem pa že celo življenje prav delam... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.