janko 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 A to... Potem pa že celo življenje prav delam... sej so uni butasti, k ti ne znajo prou komandirat reeeeesssss pičim. čaw Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 vidva frajerja...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Strupki pa azilanti kakšna fajn žurka je bla včer me neki trebušne mišice bolijo je blo smeha za celo zdravje, ne sam pol sam ... kolk se pa eni ne znajo odločit ... al pa ne znajo pokazat, kako so se odločil, pa samo neki namigujejo ... al si pa mogoč še sami niso čist na jasnem kuhat zdejle zvečer ma pa sestrična mal dekliščine ... no, na večerjo nas je povabla uživejte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 avto opran pa spoliran če bi vedla, da je s tem tolk matrarije...ga sploh nebi šla polirat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 daaan vsem še kar polna vtisov včerajšnega večera ...sanje pa take...utrgane...barvite...mislim, da so krive zakwa pa krive? boge revce ka pa je sploh narobe? Strupki pa azilanti zvečer ma pa sestrična mal dekliščine ... uživejte kuko pa zgleda mal deklišne? a se za en let pa pou žen? avto opran pa spoliran če bi vedla, da je s tem tolk matrarije...ga sploh nebi šla polirat ja je pa usen hitrej, pa cnej, kukr dab ga dala preštrihat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 maš prav....sam mene še vseen roka boli od poliranja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 ja je pa usen hitrej, pa cnej, kukr dab ga dala preštrihat maš prav....sam mene še vseen roka boli od poliranja Drugič ga raje pel v pralnico... Pet al šest evrov, pa roka te ne bo bolela... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 avto opran pa spoliran če bi vedla, da je s tem tolk matrarije...ga sploh nebi šla polirat vidiš, zato pa moj še ni spoliran iščem prostovoljca za to kuko pa zgleda mal deklišne? a se za en let pa pou žen? upam, da ne bolj kao deklišna bo tole štiri bejbe, večerja pa mal čvekanja sicer ji bomo par stvari ušpičle ... ne gre drugač Drugič ga raje pel v pralnico... Pet al šest evrov, pa roka te ne bo bolela... pa za tak dnar spolirajo tud Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Drugič ga raje pel v pralnico... Pet al šest evrov, pa roka te ne bo bolela... kwa t je? sej dobr razmišla.mal drgne, pršpara, pol pa k je zjebana gre pa na dva do tri pire Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 kwa t je? sej dobr razmišla.mal drgne, pršpara, pol pa k je zjebana gre pa na dva do tri pire Jaz ga raje peljem v pralnico... Cajt ki bi ga porabil za ročno pranje pa raje porabim za dva do tri pire... Mal več evrov gre za to, pa kaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Jaz ga raje peljem v pralnico... Cajt ki bi ga porabil za ročno pranje pa raje porabim za dva do tri pire... Mal več evrov gre za to, pa kaj... matr s čudn ratou no, razn če je bufet koj zravn pralnce Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 matr s čudn ratou no, razn če je bufet koj zravn pralnce Ja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Ja... a pol ga usak jutr koj u osmih peleš oprat, pa u deseth polirat, pol greš mal na šiht počit, pa po južn avto oprat, pa zvečer spolirat... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 a pol ga usak jutr koj u osmih peleš oprat, pa u deseth polirat, pol greš mal na šiht počit, pa po južn avto oprat, pa zvečer spolirat... Ej, ustavi konje... Tolk pa spet nisem obseden s čistočo avtomobila... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Ej, ustavi konje... Tolk pa spet nisem obseden s čistočo avtomobila... nis nkol nobenga mojga vidu je pa res, da sm enkrat enga u pralnc pustu, pa ga pol tm puzabu jebi ga, tut takle je blo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Drugič ga raje pel v pralnico... Pet al šest evrov, pa roka te ne bo bolela... mah sej sem mela šampon z voskom, kao....pol pa sem pri fotru našla še eno kremo za poliranje....pa sem rekla, gremo probat...tega hudiča namazat ni blo problem..sam glancanje..no ja....1x letno bom to že privošča avteku...več ap ziher ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 mah sej sem mela šampon z voskom, kao....pol pa sem pri fotru našla še eno kremo za poliranje....pa sem rekla, gremo probat...tega hudiča namazat ni blo problem..sam glancanje..no ja....1x letno bom to že privošča avteku...več ap ziher ne Ne matraj se z voskanjem, ni potrebno, saj je avto nov... Uporabi tole, zdrži precej dalj časa... Premaz za avto Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 jutro kak lep dan je zunaj... me čaka kosilo sredi narave. Kul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 jutro kak lep dan je zunaj... me čaka kosilo sredi narave. Kul Dober tek... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 ja nooo če je pa res... grem, papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 škorpije perešček vaga alef, moj avto letos ne bo več spoliran sem tak frjst migala z roko, da se mi je spet kita vnela :xx!: tak da bo zdej sam stuširan ksenja uživi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Dannnnnnn strupki spet en fajn dan treba bo sicer par stvari še napisat do jutr zdejle pa kosilce pol pa na sonček Klarus, en popih na roko (s)mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Daaan ... čist zjebana iz tega Umaga pršla ... raj nič ne bom komentirala... sam skor bi rekla, da sem res pustila tam ves svoj balast Uf, hard way to je bil itak namen Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 bil bil še ena dva rukerja pričakuj....pol bo pa za ene 90% bolš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.