klarus 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 še 2 ... matr, že ta je bil toook hard v tretje gre rado če si zdle dojela lekcjo..potem ne bo tolk hudo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 mogoče... sam po moje je bil tole kar finish sej boš vidla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 svašta kakšen dan...ni kar ni blo....pa vse je nekam izi zgledalo, v resnic se je pa rolalo sto na uro......bemtiš in uranov zaključek.....ma ko ga šiša.......itak že navajena na šok terapije.........so ble pa tud ful lepe stvari....npr vožnja z motorjem.... ....thx very much.... ....pa fuzbal tekma je bla tud super........preobrat iz prvega v drugi polčas je bil totalen.......sej pravim.....uran na delu....... ...... ....pa včeraj blo tud fajn.......ajd....mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 mogoče... sam po moje je tole kar finish jjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooooooooookolkrat sm jes že to mislu jebi ga, še podpis, tut če mi ni ušeč Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 odvisno kaj misli Valkira... nekje je nekaj školjko omenjalakar naenkrat me je včeraj zagrabilo nekaj v grlu, tko iznenada, puf in evo ga nekaj podobnega prehladu se me je lotilo...tole ni po mojem okusu. mah bo že Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 odvisno kaj misli Valkira... nekje je nekaj školjko omenjalakar naenkrat me je včeraj zagrabilo nekaj v grlu, tko iznenada, puf in evo ga nekaj podobnega prehladu se me je lotilo...tole ni po mojem okusu. mah bo že js sem pa fasala nahod in vnetje sinosov :xx!: dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 dobrojutrodoberdan vsem skupaj......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 nekak se ni začel dan tko kot bi si želela... tista nagajivost je minila. sanjam nerealne sanje... moram preusmerit pozornost drugam. itak bodo prišli dnevi ko ne bom vsa skakajoča in navdušena nad lajfom, ampak všeč mi je sprememba, kljub dnevom kot je ta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 perešček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Ola sonček kolk je lepo zeleno zunej moram sicer nujno nekej papirnatih zadev zrihtat včer je blo prelepo zunej ... ni šlo zdejle najprej kosilce pa kafetek, pol se pa lotim sej mi tko ne bo vzel velik cajta, sam lotit se je treba ... itak zadnji cajt če rabte mal čarovnije eni fleki se mi delajo okol oči krasen dan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 dobrojutrodoberdan.......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 dobrojutrodoberdan.......... Morgen... Ola sonček kolk je lepo zeleno zunej moram sicer nujno nekej papirnatih zadev zrihtat včer je blo prelepo zunej ... ni šlo zdejle najprej kosilce pa kafetek, pol se pa lotim sej mi tko ne bo vzel velik cajta, sam lotit se je treba ... itak zadnji cajt če rabte mal čarovnije eni fleki se mi delajo okol oči krasen dan Umij se zjutraj... Z mrzlo vodo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 madonca kakšen dan....... .....( )....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 dobrojutrodoberdan.......... madonca kakšen dan....... .....( )....... Po TREH urah? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Daaaan scorpije & co.,....... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Po TREH urah? kakšnih treh.... ...petih..... Daaaan scorpije & co.,....... enako...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 pofočk v gnezdo vsem domačinom pa gostom jeti ... fouš za morje pa grem mal obalo počekirat očitno šele okrog 11. maja ... Umag, motozbor Umij se zjutraj... Z mrzlo vodo... baje alergija na cvetni prah očitno tud kihanje zarad istega vzroka Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 scorpiogirl Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 baje alergija na cvetni prah očitno tud kihanje zarad istega vzroka isto, brez flekov sicer, ampak apčiha pa ja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 baje alergija na cvetni prah očitno tud kihanje zarad istega vzroka Sory... Se mi je zdelo da te nekaj takega matra, samo mal sem te moral... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 no alergije so lahko različnih vrst...tud nefizične..... ....o ostalem pa ne bi.....bi se bralo ko triler....... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 Jutro ... še dons... pol pa 10 dni frej ... tekom dneva se moram odločit kaj pa kako čez praznike... vse je povezano, če gre XY pol s tamalim ne morva it v Yugoland - ostaneva doma, ker ma ta vikend YZ varstvo, pa je itak bolan in če bo YZ še bolan, pol je najbolj da greva na morje, sam morva pa ful enga folka obdelat, tuki v dolini Šentflorjanski k, nisva mela časa zanje, tko da jst bi šla na morjejutro folk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.