ScorpioGirl 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 strupki sm ugotovila, da očitno zravn šole nekej čudnega cveti ... ker me dopoldne najbolj matra bo pa kmal mimo ... čez 10 minutk šibam, pol pa frej cel teden uživajte k zrihtajo net, se pa od doma kej oglasim scorpiogirl hvala Sory... Se mi je zdelo da te nekaj takega matra, samo mal sem te moral... sej vem pa nism mogla, da ne bi mal reagirala no alergije so lahko različnih vrst...tud nefizične..... ....o ostalem pa ne bi.....bi se bralo ko triler....... tud take so mi znane samo se mi ne pokažejo fizično so hujše takele Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 ...ma ne da se mi več..... :xx!: ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 U Srbulo greva ... čist zgonena od pospravljanja in pakiranja ... komi čakam... evforija me grabi... cele rodbine nisem videla že več kot 15 let... suze mi liju Matere, v soboto bom pol dol... tko da dejt z vama odpade ... pokličem k pridem, pa nadoknadimo hir aj kam, hir aj go adijo evropa,,,zhivel balkan,,,muchkalica Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 ooooo dete...mater fouš...mičkeno....... .......uživajta...še za matke malo...... drgač pa bla za taksista ponoč....pa ful vesela ene telef. funkcije.......... ........ma kul je...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 ej dete...srečno pot....pa glej da nazaj prideš...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 jutro radni narode valkira uživi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 Valkira, lepo se imej pa ostali tud jst pa nisem neki okej počutim se ponižano v eni situaciji, pa bom težko sprejela tole stanje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 Valkira, lepo se imej pa ostali tud jst pa nisem neki okej počutim se ponižano v eni situaciji, pa bom težko sprejela tole stanje... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 Valkira, lepo se imej pa ostali tud jst pa nisem neki okej počutim se ponižano v eni situaciji, pa bom težko sprejela tole stanje... Drži se... In vedi - nihče te ne more ponižat... Morgen strupki... Lep in vroč dan bo danes... Perešček mora pa vrt pokosit... Saj ni veliko, samo 2000 m^2... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 sej se bom pobrala, upam samo da ne bo kakšnih drugih posledic... dušo so mi poteptali.ampak se ne dam, nihče ni vreden mojih solzperešček, boš vsaj na zraku, mene čaka pa čiščenje stanovanja... upam, da bo drug teden vsaj malo lep, da bom v naravi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 sej se bom pobrala, upam samo da ne bo kakšnih drugih posledic... dušo so mi poteptali.ampak se ne dam, nihče ni vreden mojih solzperešček, boš vsaj na zraku, mene čaka pa čiščenje stanovanja... upam, da bo drug teden vsaj malo lep, da bom v naravi za tvojo dušo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 ampak se ne dam, nihče ni vreden mojih solzabsolutno točno....... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 Ola Ksenia končno net dela pismo, nč ne moreš več brez neta nardit za faks recimo ... dons bo mal se spet seminarska pisala ... pa pol v ponedeljek spet, drugač pa prazniki ... uživancija (s)mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 bemtiš...prejle šla po sendvič....na bencinski pa sami motorji..... ...sline do pet...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 si bo treba motor umislit..al pa vsaj ljubimca, ki ma tak motor Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 jst mam deca ki ima že nekaj mesecev tak motor, pa kaj mi nuca, ničljubimec bi bil pa še slabše...danes me ne ganejo ne motorji, ne tipi, ne ljubimci :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 jst mam deca ki ima že nekaj mesecev tak motor, pa kaj mi nuca, ničljubimec bi bil pa še slabše...danes me ne ganejo ne motorji, ne tipi, ne ljubimci :xx!: http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h030.gif *************************** dans mam po 5. tednih spet špegla, da se en mal učke spočijeja..kaka napaka :xx!: ker so leče brez cilindrov in z manjšo dioptrijo me kr seka v buči, ko so pa očala močnejša Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 si bo treba motor umislit..al pa vsaj ljubimca, ki ma tak motor ljubimca...ma ni šans...še kakšno piz*.....zraven vsega bom enkrat prišla do svojga motorja....ni glih, da bi me kdo zadaj vozu...... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 mogoče če vzljubim tole tud jst kdaj nabavim tega prijateljčka...glede ljubimca pa - čakam črnolasega nežnega prijetnega komunikativnega razumevajočega zabavnega visokega fanta ki me obiskuje v sanjah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 bemtiš...prejle šla po sendvič....na bencinski pa sami motorji..... ...sline do pet...... Potem bi morala videt kaj je danes tu čist blizu mene... Na Novi Štifti je danes zbor motoristov inblagoslov motorjev... Motorji po cesti vse do Ribnice... ...okoli pet kilometrov... Cesta tja gor gre tik nad mojo bajto... Grmi že od jutra... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 Potem bi morala videt kaj je danes tu čist blizu mene... perešček...a zdej pa še ti.... ...luftarska zloba... ....sploh ne veš kako je to...... ......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 ste me zr... haha grem na eno vožnjo z mojim... upam, da mi bo tole postalo všeč in da preživim hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 preživela in uživala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 ste me zr... haha grem na eno vožnjo z mojim... upam, da mi bo tole postalo všeč in da preživim hihi preživela in uživala Alef pa danes tole vozil... http://www4.slikomat.com/07/0427/440419l5hr.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 kolk bi tamle pod en drevo se pofnla za cel dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.