klarus 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 uuuuuuuuuuuu alef ksenja sam da si se mela fajn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 duša še vedno trpi... ej klarus kr tko neki odgovor- da ali ne, da vem če me naj neki skrbi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 ne skrbi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 glih tko vem, da danes bo srečen dan.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 mah to sama sebe prepričujem, ko se mi ne da delat glavno, da bo zvečer žur in da bo prijatu dol padu, ko bo vido darilo zdej še morem sam njegovem drgamu rečt, nek parkira zravn mojga avta, ker je pa solna lučka ubijalsko težka(ene 10kg ) Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Jutrček strupki sonček še tolk počakam, da se kopalnica sprazni ... pol pa pod tuš pa faco gor dat frizurco mal spedenat pol pa na Dolenjsko se sestrična poroči dons ... pol bo pa menda mal mir s tem krasen dan vsem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 uživi na poroki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 bom, tenkju ti pa na rojstnodnevni žurki pa nikar preveč ne nosi okol tiste solne lučke da te kej ne uščipne v križu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 glih klicarim kolega, da morem zravn mene parkirat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 lahko rečem, samo - končno!!!!hvala ti za prijetno popoldne in še eni dečvi - Jeternica bilo mi je prijetno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Alef v formi fajn to *** ženski del pa uživa super to no danes me je ena prijazna duša vprašala, kako sem in kako moji.... pa sem se čist esejistično zaplezala,kdo sem in kdo so moji... no in potem sem si zračunala da po teh normativih , ki se štejejo za naše in moje...nikol ne morm bit kaj preveč dobr... ker je tega šavja preveč, pa skoz komu kaj fali *** vleče me nekam na luft, kam gor visoko, tam sem si najbolj všeč, stran od ponorelega sveta.... naredte si lepo nedeljo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Alef v formi fajn to Če tako misliš... Samo... ...če to misliš ono slikco... Se mi le zdi da si slabo pogledala ali pa rabiš nova očala... Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 dan komi čakam, da neham delat, da se naspim bla v prijetni družbi in se je tak zavlekl, da sem lahka potem šla še sam na šiht se je pa splačal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 ahoj upam, da Amiska uživa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kakšna krasna poroka na Otočcu večerja tud super pol pa žur do zjutri no, sestrične so poročene zdej pa samo še bebice čakamo spim k polh se je treba mal naspat ... sam se mi zdi, da skor mal preveč spim dons kresovanje s Šank rocki jutr pa motorjiiiiiiiiiiiiiii pa spet en ornh bajkerski žur aja, dons bo treba mal literaturo za seminarsko pogledat mejte se krasno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 od 5 sem uspela celo pridit pri nekom v nemilost...ne moreš verjet kako sem začela dan :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 jp....se itak tolk dogaja, da ni treba u disneyland........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 jp....se itak tolk dogaja, da ni treba u disneyland........ o dečva jp dogaja ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 mal raztrosim tole naokrog mmmmmmmm, kolk je pasal poslušat grmenje motorjev pa oči napast se kar topim tkole ... čist plehpi*** boljš k disneyland (s)mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 tamala se še dons ni sestavila, je šla včeraj na budnico pa na Pleše z očijem na Hondici... čist noter padla fantje so jo sprejeli za svojo jst pa bemtim da ne bodo pozabili da je to bitje staro 13 let pa pol ps pivo je za očija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 luštkana Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 tamala se še dons ni sestavila, je šla včeraj na budnico pa na Pleše z očijem na Hondici... čist noter padla fantje so jo sprejeli za svojo jst pa bemtim da ne bodo pozabili da je to bitje staro 13 let pa pol ps pivo je za očija Strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 a kaj ni jasno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 a kaj ni jasno Vse jasno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.